Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@03:33:37 GMT

بخش سه قلعه زیستگاه مناسبی برای پرورش شتر است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۷۲۱۳۰

بخش سه قلعه زیستگاه مناسبی برای پرورش شتر است

مدیر جهاد کشاورزی سرایان با بیان اینکه می‌توان با حمایت بیشتر از پرورش دهندگان شتر در این منطقه خشکسالی را به فرصت تولید و اشتغال تبدیل کرد گفت: تولید طلای سفید در دل کویر سه قلعه سرایان با پرورش و حمایت از شترداران محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، موسی سلیمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جمعیت شتر در شهرستان سرایان 2 هزار و 285 نفر است و تولید شیر شتر در این شهرستان 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 تن است.

وی با بیان اینکه بیشتر شیر شتر در شهرستان سرایان به مصرف بچه شتر می‌رسد و مقدار 2.5 تن به مصرف عمومی می‌رسدافزود: شتر در این شهرستان به صورت سنتی نگهداری می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان گفت: مناطق مستعد پرورش شتر در شهرستان سرایان سه قلعه و روستای بغداده است چونمناطق کویری و نیمه کویری و وجود گونه‌های خاص گیاهی در منطقه زمینه را برای پرورش شتر فراهم ساخته است.

سلیمانی افزود: وجود شتر در شهرستان ظرفیت‌هایی از قبیل ایجاد اشتغال، گوشت، پشم شتر، موضوعات توریستی و گردشگریو شیر شتر را فراهم ساخته است.

وی اظهار داشت: شیر شتر دارای ویژگی‌های منحصر به فرد تغذیه‌ای و درمانی است که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و مقاومت بدن را در مقابل ابتلا به انواع بیماری‌ها افزایش می‌دهد که به دلیل خواص زیاد شیر شتر در بیابان به آن طلای سفید می‌گویند.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان گفت: شتر نسبت به دیگر دام‌ها مقرون به صرفه‌تر است چون دامی است که وابسته به مرتع بوده و از جهت استفادهاز مراتع شوره‌زار در مقایسه با دیگر دام‌ها کم‌ترین هزینه را درخوراک دام دارد.

سلیمانی افزود: از آنجایی که تقاضا برای شیر شتر در بازار رو به افزایش است برنامه‌های از قبیل استفاده از نژادهای پر تولید، انجام کارهای اصلاح نژادی، پرداخت تسهیلات کم بهره با بازپرداخت بلند مدت می‌تواند راندمان تولید شیر شتر را افزایش داده و با تولید و صدور شیر به دیگر استان‌ها کمک زیادی به افزایش درآمد شترداران می‌شود.

وی اظهار داشت: حرفه شتردارای از دیرباز در منطقه سه قلعه و بغداده رایج بوده و دامداران به پرورش شتر مشغول هستند و با حمایت بیشتر از پرورش دهندگان می‌توان از این ظرفیت منطقه در راستای دست‌یابی به توسعه اقتصادی استفاده کرد و تهدید خشکسالی را به فرصت تولید و اشتغال تبدیل کرد.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • اریک تن هاخ: قطعا سرمربی مناسبی برای منچستریونایتد هستم
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • واکنش عجیب احمدی‌نژاد به زیستگاه قوچ ارمنی!
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • رهاسازی ۱۷ قطعە کبک در زیستگاه‌های اشنویە