Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون یگان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به حمله به محیط‌بانان شهرستان امیدیه با کلاشینکف اظهارکرد: پیگیری‌ برای شناسایی و دستگیری ضاربان ادامه دارد.

منوچهر فلاحی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به جزییات حمله به محیط‌ بانان در شهرستان امیدیه استان خوزستان، اظهار کرد: ساعت۷ و نیم صبح روز جمعه (۲۰ مردادماه) محیط‌بان منصور احمدی به همراه مسئول منطقه و محیط‌بان دیگری در حال گشت‌زنی در محل روستای گدارچیتی و گرگری به عنوان زیستگاه پرنده حمایت شده دراج در شهرستان امیدیه بودند که با خودروی پژو ۴۰۵ نقره‌ای رنگ مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: از آنجا که تصور می‌کردند صاحبان خودرو متخلف محیط‌زیستی هستند و برای شکار غیرمجاز پرنده وارد منطقه شده‌اند به آنها نزدیک شدند ولی به محض نزدیک شدن به خودرو متخلفان با سلاح کلاشینکف شروع به تیراندازی کردند.

حمله به محیط‌بانان از فاصله ۴۰ متری بوده است

معاون یگان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه از فاصله ۳۰، ۴۰ متری به محیط‌بانان شلیک شده است، گفت: در جریان تیراندازی متخلفان، سه تیر به خودروی محیط‌بانان و یک تیر به قفسه سینه محیط‌بان منصور احمدی اصابت کرد و از پایین کتف راست خارج شد. احمدی در حال حاضر تحت عمل جراحی قرار گرفته که عمل موفقیت‌آمیز بوده است و بنا بر گزارش‌ها در شرایط نسبتا خوبی به سر می‌برد.

فلاحی با اشاره به اینکه محیط‌بان احمدی از ناحیه ران پا نیز دچار سائیدگی شده است، گفت: ضاربان دو نفر بودند که هنوز شناسایی نشده‌اند و متواری هستند.

حمله با سلاح جنگی به محیط‌بانان

وی تاکید کرد: موضوع بسیار مشکوک است؛ چون متخلفان به محض دیدن محیط‌بانان به سمت آنها شلیک کرده‌اند از سوی دیگر استفاده از سلاح جنگی کلاشینکف پیچیدگی موضوع را بیشتر می‌کند.

معاون یگان حفاظت محیط زیست در مورد اینکه چرا محیط‌بانان به متخلفان نزدیک شده‌اند، گفت: روال کار ما همین است که وقتی کسی با سلاح گرم مجاز یا غیرمجاز وارد منطقه می‌شود، محیط‌بانان موظف هستند به او نزدیک شوند و با او چهره به چهره صحبت کنند و برای اطمینان از مجاز بودن سلاح او پروانه حمل سلاح را کنترل کنند. اگر سلاح غیر مجاز و پروانه نداشته باشد سلاح را توقیف کنند. مشکل و سختی کار محیط‌بانان در همین است که مجبور هستند به متخلف نزدیک شوند و با تکنیک‌های مختلف، او را راضی به تمکین کنند.

به گفته فلاحی، در این موضوع محیط‌بانان قصد نزدیک شدن به متخلفان به منظور بازرسی داشته‌اند ولی متخلفان به محض رویت محیط‌بانان با سلاح جنگی کلاشینکف اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت محیط‌بانان کردند.

معاون یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: شناسایی ضاربان محیط‌بانان از سوی یگان حفاظت محیط زیست و نیروی انتظامی منطقه در حال پیگیری است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

یک فرد پلنگ ایرانی در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری توسط مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست در این منطقه ثبت شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ‌سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر 432 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، 46 گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از 51 هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در 150 کیلومتری مرکز استان و 30 کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و 6 منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود 15 درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر