Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:00:56 GMT

دانشگاه ها از فضای رقابتی ناسالم خارج شوند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۷۴۱۲۶

دانشگاه ها از فضای رقابتی ناسالم خارج شوند

بیرجند-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: باید ماموریت هر دانشگاه مشخص شده تا دانشگاه ها از وضعیت فضای رقابتی ناسالم خارج شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد بهرامی نسب پیش از ظهر یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه جامع علمی کابردی خراسان جنوبی اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی با حدود ۵۰۰ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هر چند هنوز این دانشگاه به ایده ها و اهداف مد نظر نرسیده است اما سعی دارد یک دانشگاه مهارت گرا باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه این دانشگاه به دنبال برنامه ریزی درست برای راه اندازی رشته های مورد هر منطقه و استان است، عنوان داشت: از سال ۷۰ که اساسنامه دانشگاه تنظیم شد، دغدغه اصلی کشور تربیت نیروی کار ماهر بوده است.

شغل محوری هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی است

بهرامی نسب با اشاره به اینکه در برهه ای از زمان شاهد رشد شکل گیری شعبه های زیادی از دانشگاه ها در کشور بودیم، بیان داشت: دانشگاه علمی کاربردی نیز به طبع سایر دانشگاه ها در این سنوات رشد زیادی در تعداد مراکز داشت به نحوی که در حال حاضر یک هزار و ۷۰ مرکز در کشور دارد.

وی با بیان اینکه این امر در حال حاضر ما را با چالش مواجه کرده است، افزود: در حال حاضر برخی از مراکز داشنگاه با ۷۰ تا ۸۰ دانشجو فعالیت می کنند و از این نیاز است که در دوره جدید به دنبال درآمد پایدار باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به تفاوت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین تفاوت ها این است که دانشگه علمی کاربردی باید در قبال دانشجو به دولت و جامعه پاسخگو باشد و آینده شغلی آن ها را رصد کند.

بهرامی نسب با تأکید بر اینکه شغل محوری هدف اصلی دانشگاه است، عنوان داشت: اگر دانشجو بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار نشود یعنی به وظیفه خود به درستی عمل نکرده ایم و نیاز سنجی مکانی و زمانی درستی انجام نداده ایم.

امور دانشگاه ها باید ماموریتی شوند

وی اضافه کرد: پویایی و فعالیت یکی از ویژگی هایی است که باید در دانشگاه های علمی کاربردی وجود داشته باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید بر اینکه امور دانشگاه ها باید ماموریتی شوند، بیان کرد: بارها از وزارت علوم خواسته ایم که باید ماموریت هر دانشگاه مشخص شود تا دانشگاه ها از وضعیت فضای رقابتی ناسالم خارجی شوند

بهرامی نسب با بیان اینکه در حال حاضر دغدغه دانشگاه، ف دانشجو است، بیان داشت: نیاز است که با کیفی سازی برنامه های دانشگاه زمینه جذب دانشجویان فراهم شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر