Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: همه بیمارستان‌های استان مجهز به سیستم بی‌خطرساز پسماند عفونی هستند و دستگاه بی‌خطرساز بیمارستان خنداب هم تا پایان هفته خریداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حسن مهرعلی ظهر امروز در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان که در حوزه عمرانی استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به رعایت نشدن بی‌خطرسازی پسماند و نحوه دفن پسماند توسط بیمارستان کمیجان اظهار داشت: در بازدید مشترکی که از این بیمارستان داشتیم اخطار صادر شده و اعتباربخشی بیمارستان مشروط به رعایت بحث پسماند است و این بیمارستان بهانه‌ای برای رعایت نکردن موارد لازم در زمینه مدیریت پسماند ندارد و تمام لوازم مورد نیاز را دراختیار دارد و همه بیمارستان‌های استان مجهز به سیستم بی‌خطرسازی پسماند عفونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیرساخت‌های سایت دفن پسماند اراک کافی نبوده و مناسب انتقال پسماند از محل‌های دیگر به این سایت نیست.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی تصریح کرد: بحثی را در رابطه با واحدهای حجامت داریم و همه واحدهای حجامت را مکلف به خرید دستگاه‌های تخصصی اتوکلاو کرده‌ایم و نمی‌توانند بگویند که با شهرداری قرارداد می‌بندیم و زباله‌هایمان را تحویل شهرداری می‌دهیم.

رئیس پسماند شهرداری اراک هم با اشاره به پسماندهای عفونی مراکز درمانی گفت: پزشک‌هایی که قرارداد ندارند زباله‌های خود را در مخازن عادی می‌ریزند که باید این موضوع رسیدگی شود، دانشگاه علوم پزشکی مسئول نظارت بر زباله‌های درمانگاه‌های عمومی و خصوصی است.

علی وروانی فراهانی بیان کرد: به‌منظور سایت دفن پسماند اراک قراردادی را با شرکت سرمایه‌گذار در زمینه پردازش، پالایش و تولید کمپوست داشتیم که متاسفانه شرکت سرمایه‌گذار با گذشت سه سال از قرارداد هنوز اقدامی نکرده و دستگاه‌های پالایش و کمپوست راه‌اندازی نشده است.

وی ادامه داد: هفت دستگاه خودرو وانت با هفت نیرو را به منظور جمع‌آوری پسماند دراختیار داریم که روزانه 250 تا 300 تن زباله را جمع‌آوری می‌کنند که حداقل با این هزینه‌ها انتظار داریم که 50 درصد پسماند را به کمپوست تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

R41371/P41362/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی