Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) ناجا گفت: ۷۰ درصد افرادی که در ارکان عملیاتی ناوها و زیردریایی‌ها به‌ویژه نیروهای عملیاتی خلیج عدن‌ فعالیت می‌کنند در مرکز آموزش‌ تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت آموزش دیدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ناخدایکم احمدرضا شهیدی عصر امروز در نشست با مدیران رسانه‌های استان گیلان با اشاره به اینکه بحث نیروی دریایی، صنعت و ظرفیت‌های دریایی در استان‌های فاقد مرز دریایی یک بحث ناشناخته است اظهار داشت: ورود اصحاب رسانه به حوزه نیروی دریایی و معرفی صنعت نیروی دریایی از سفارشات مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا با بیان اینکه جهان استکبار همواره تلاش کرد تا ایران اسلامی و کشورهای منطقه را از صنعت دریا دور نگه دارد افزود: بهره‌برداری از منابع و امکانات موجود در دریا به‌منظور اشتغال و درآمدزایی از اهداف بلندمدت جهان استکبار است.

ناخدا شهیدی با تاکید بر اینکه در چند سال اخیر با ورود رسانه اقدامات ویژه نیروی دریایی برای مردم معرفی و شناسایی شده است بیان داشت: ورود رسانه به حوزه نیروی دریایی موجب شناسایی بهتر مردم با نیروی دریای شده و نقش رسانه در این حوزه بسیار پررنگ است.

وی با اشاره به تاسیس هنرستان‌های نیروی دریایی توسط آموزش و پرورش تصریح کرد: این امر موجب می‌شود در آینده‌ای نزدیک دانش‌آموزان در دوران تحصیل با بحث دریا و دریانوردی آشنا شده و به‌طور حتم کشورهایی که به علم دریا و صنعت دریا آشنایی داشته باشند موفق هستند.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا مرزهای دریایی ایران اسلامی را 3 هزار و 900 کیلومتر عنوان کرد و افزود: ایران اسلامی با ظرفیت‌های موجود در مزرهای دریایی نیازمند فرهنگ‌سازی و شناخت مطلوب مردم از نیروی دریایی است.

وی نقش استان گیلان را درحوزه نیروی دریایی ویژه و حائز اهمیت دانست و با بیان اینکه مرکز آموزشی نیروی دریایی رشت از سال 1342تاسیس شده است گفت: تعامل و روابط بسیار مطلوبی فی‌مابین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با مردم استان گیلان وجود دارد.

شهیدی نیروی دریایی را حافظ امنیت و اقتدار کشور عنوان کرد و با اشاره به اینکه ارتباط مطلوب و صمیمانه این ارگان با دستگاه‌ها وآحاد مردم جامعه بسیار مستحکم است تاکید کرد: تعامل صمیمانه مردم با نیروی دریایی،یک پشتوانه برای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه و با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش در تمامی زمینه‌ها آمادگی همکاری با رسانه‌ها را دارد افزود: یکی از طرح‌های ارتش، طرح مردم یاری است و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند در تمامی امور‌، این تعامل را با مردم و رسانه‌ها ادامه دهد.

شهیدی با اشاره به آموزش‌های ارائه شده در مرکز آموزشی نیروی دریایی باقر العلوم (ع) نداجاتصریح کرد: آموزش‌های مذکور برای دو جامعه هدف شامل نیروهای وظیفه و نیروهای کادرانجام می‌شود و نیروهای وظیفه در این مرکز، آموزش‌های رزم مقدماتی را فرا می‌گیرند.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا با بیان اینکه آموزش‌های مذکور به اندازه‌ای است که شخص بتواند از سلاح استفاده کرده و در دوره دوم، آموزش‌های عمومی رزم مقدماتی به افراد داده می‌شود خاطرنشان کرد: در مجموع مدت این آموزش‌ها 2 ماه به‌طول می‌انجامد.

ناخدا شهیدی گفت: علاوه بر سربازان وظیفه، درجه‌داران نیروی دریایی در این مرکز آموزش دیده و درمجموع می‌توان گفت 70 درصد افرادی که در ارکان عملیاتی ناوها و زیردریایی‌ها به‌ویژه نیروهای عملیاتی خلیج عدن‌ فعالیت می‌کنند در این مرکز آموزش دیده اند.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی

مسابقه «اس بی اس» یا نیروی عملیات ویژه دریایی، رقابت دیدنی کلاه سبز‌های دریادل ارتش جمهوری اسلامی را شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تصویر می‌کشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسابقه «اس بی اس» یا نیروی عملیات ویژه دریایی، رقابت کلاه سبز‌های ارتش جمهوری اسلامی را به تصویر می‌کشد.


در قسمت اول «اس بی اس»، ۱۵۰ تکاور نیروی دریایی با هم رقابت می‌کنند که پس از گذراندن مراحل مختلف، ۹ نفر به مرحله بعدی راه پیدا خواهند کرد. از بین این ۹ نفر، ۶ نفر منتخب نهایی خواهند بود که در سه تیم ۲ نفره رقابت را تا روز پایانی در آیتم‌های رئال و برگرفته از عملیات‌های واقعی نیروی دریایی ارتش ادامه می‌دهند.


تصویربرداری این مسابقه در زمستان سال ۹۶ در جزیره هرمز و بندرعباس انجام شده است. مجید بهرامی با کمک کماندو‌های نیروی دریایی طراحی آیتم‌های اس بی اس را برعهده داشتند. تمامی تیراندازی ها، انفجار‌ها و فشنگ‌ها واقعی هستند و شرکت کنندگان در مسابقه هم همگی از نیرو‌های ویژه و آموزش دیده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی هستند.

مسابقه «اس بی اس» در ۱۰ قسمت ۴۰ دقیقه ای، از امشب شنبه ۸ اردیبهشت روی آنتن افق سیما می‌رود.

علاقه‌مندان می‌توانند تکرار این مجموعه مسابقه را روز بعد ساعت ۱۲ بامداد، ۷ صبح و ۱۳:۳۰ از قاب افق به تماشا بنشینند.

دیگر خبرها

  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • فقط ۱۰ درصد توان نظامی «وعده صادق» عملیاتی شد