Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار ایلام گفت: یک سال و نیم است که رتبه بین ۱۵ تا ۱۷ در بیکاری را داریم و تعداد ۱۰-۱۵ استان بودند که درشاخصه رفع بیکاری وضعیتشان بهتر شده که یکی از آنها، ایلام است.

محمدرضا مروارید در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان درباره وضعیت اشتغال دراستان ایلام اظهار کرد: در سال ۹۲ استان ایلام از نظر بیکاری رتبه نخست در کشور را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:یک سال و نیم است که رتبه بین ۱۵ تا ۱۷ را در بیکاری داریم تعداد۱۰-۱۵ استان بودند که درشاخصه رفع بیکاری وضعیتشان بهتر شده که یکی از آنها، ایلام است.
مروارید درباره اقدامات استانداری ایلام برای کاهش بیکاری در این استان گفت: برای رفع این معضل تصمیم به انجام اقدامات و سرمایه گذاری هایی دربخش کشاورزی و سایر قسمت های دیگر گرفتیم. در این راستا تلاش کردیم ۱۰۰ هکتار زمین را از کشت دیمی به کشت آبی تبدیل کنیم. تا الان ۳۰ هزار هکتار تبدیل شده است وبقیه این کار هم تاسال آینده تمام می‌شود.
استاندار ایلام خاطر نشان کرد: در کنار آن صندوق کارآفرینی با وام هایی که در این ۳-۴ سال به ایلامی ها داده ، توانسته نزدیک به ۵-۶ هزار نفر در این استان را شاغل کند. این صندوق وام‌هایی برای کارآفرینی با بهره ۴ درصدمی دهد.
مروارید گفت: سیستم و برنامه ریزی اشتغالزایی هم در کمیته امداد وبهزیستی تعبیه شده که سالی ۱۵۰۰ نفر را شاغل می‌کند. علاوه برآن معاونت روستایی دفتر ریاست جمهوری سهیمه جداگانه‌ای دارند برای اعطای وام به کسانی که درروستا‌ها شغل ایجاد می‌کنند تا به رفع بیکاری کمک کنند و در وثیقه هم سخت نمی‌گیرند ومردم در روستا‌ها معمولاً کارت یارانه می‌گذارند و وام می‌گیرند. استاندار ایلامدرباره جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در استانداری ایلام اضافه کرد: از طرح های مربوط به سرمایه گذاری داخلی دو پروژه در دهلران داریم که یکی پتروشیمی ایلام و دیگری پروژه گازشماره 3 که برای اجرای پروژه هایشان ازصندوق توسعه ملی وام گرفته‌اند. همچنین میدان نفتی آذر در مهران که توانسته‌اند تعداد مشاغلی قابل توجهی در استان را ایجاد کند. وی گفت: نزدیک به ۱۰ مورد سرمایه گذاری‌ خارجی داریم که هنوز به مرحله اجرا درنیامده اند از این میان می توان به ۲ نیروگاه و یک پتروشیمی اشاره کرد که قراردادهایشان بسته شده است.
مروارید اضافه کرد: حدود ۲۰-۳۰ تفاهم نامه برای سرمایه گذاری خارجی امضا کردیم که ۴-۵ مورد آن درحال اجرایی شدن است. یکی از آنها نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی مهران است و یکی هم پتروشیمی مهران است که یکی ازاین طرح‌ها با سرمایه گذاران چینی و دیگری با آلمانی‌ها اجرا خواهد شد.کار‌های پتروشیمی انجام شده دنبال مجوز‌ها و برخی کار‌ها نهایی هستند.
وی تصریح کرد: سد چناره درشهرستان چرداول را نیز داریم که مبلغ آن هم ۱۵۰ میلیون یورو است و کار‌های آن در شورای اقتصاد تمام شده است و بانک توسعه اسلامی قرار است به آن وام دهد.
استاندار ایلام افزود: سرمایه گذاری استرالیایی هم در فاز ۳ پتروشیمی ایلام سرمایه گذاری کرده‌ است که تا ۲-۳ ماه آینده ماشین‌ها و امکاناتش می‌رسد. اگر سرمایه گذاری‌های موجود به مرحله اجرا برسند، ایلام این ظرفیت را دارد که تعدادی نیروی بیکار از استان‌های دیگر را نیز جذب کند.
وی درباره وضعیت تأمین آب استان ایلام گفت: ما دراستان ایلام مشکل کمبود آب نداریم. میزان ۱۰ میلیارد مکعب ریزش باران داریم که ۵ میلیارد آن روان آب است و از این میزان حدود یک میلیاردش را می‌توانیم ذخیره کنیم و بقیه آن یا به طرف سیمره و کرخه می‌رود یا از سمت غرب از کشور خارج می‌شود. مروارید اضافه کرد: شهر بدره و ملکشاهی درتامین آب آن مشکل ندارد، ولی درا نتقال آب مشکل دارند و درمجموع استان ایلام جزو استان‌های پرتنش از نظر آبی نیست. طرح‌های تأمین آب بیشتر و بهتر این دوشهر در دست اقدام است و فعلا نیمه کاره هستند و امیدواریم تا سال آینده مشکل آب این دوشهر هم حل شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد