Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و سومین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


23 مرداد 1325، هیات وزیران تصویب کرد به فارغ ‌التحصیلان دانشکده ‌ها و هنرستان ‌های فنی و کشاورزی و دامپزشکی و مخترعین وام شرافتی به مبلغ 50 هزار ریال اعطا شود.
23 مرداد 1331، لایحه تمدید سه ماه حکومت نظامی در مناطق نفت ‌خیز تصویب شد.
23 مرداد 1334، جامع ترين قرارداد پس از كودتاي 28 مرداد 1332 در ابعاد سياسي، اقتصادي، فرهنگي، گمركي، مالي، دريانوردي و امنيتي در 23 ماده ميان ايران و آمريكا به امضا رسيد.
23 مرداد 1341، بودجه سال 1341 با ششصد میلیون تومان کسری به تصویب هیات وزیران رسید.
23 مرداد 1348، هویدا، نخست‌ وزیر که دست به تغییراتی در کابینه زده بود وزیران تازه را به این شرح معرفی کرد: حسن زاهدی- وزیر کشور، دکتر محمد یگانه- وزیر آبادانی مسکن و دکتر ایرج وحیدی- وزیر کشاورزی.
23 مرداد 1354، کلیه ناظرین صنفی در تهران که تعداد آنها قریب به دوهزار نفر بود از کار برکنار شدند.
23 مرداد 1356، روزنامه نيويورك تايمز نوشت طي ماه هاي مارس و ژوئن سال جاري (اسفند گذشته تا خرداد سال جاري) 7 ميليون دلار به صادرات خاويار ايران خسارت وارد شده كه عمدتاً نتيجه ورود فاضلاب صنايع شوروي به درياچه خزر است.
23 مرداد 1357، بانک مرکزی گزارشی منتشر کرد. در آن گزارش آمده بود که در 9 ماهه سال قبل سه میلیون تن محصولات غذایی و مواد خام کشاورزی از خارج وارد ایران شده است که نسبت به سال قبل افزایش حدود 54 درصدی را نشان می‌ دهد و صادرات مواد غذایی ایران و مواد خام کشاورزی فقط 183 هزار تن بوده است.

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد
برچسب ها: تاریخ اقتصاد

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود