Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@11:41:39 GMT

شکلک‌های اپليكيشني روي پرده سينما

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۸۰۶۷۵

انیمیشن «ایموجی یک فیلم سینمایی»، یک اثر سینمایی سرتاسر تبلیغاتی ‌است که از قضا داستانی نيز دارد و آن را در قالب یک انیمیشن 80 دقیقه‌ای بیان می‌کند. از روزهای اولی که خبر ساخته شدن انیمیشنی با محوریت شکلک‌های اپلیکیشن‌های چت و گفت‌وگو وارد خبرها شد، باعث حیرت و تعجب همگان شد. به گزارش قانون، هیچ کس فکر نمی‌کرد بتوان از دل گوشی‌های هوشمند و شکلک های آن‌ها، داستانی درآورد که کشش یک اثر طولانی سینمایی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اكنون بعد از اکران این فيلم، همگان متوجه شدند که راست می‌گفتند! شرکت سونی در زمینه انیمیشن‌سازی تاریخچه چندان جالبی ندارد. سری هتل ترانسلوانیا، محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین فرنچایز متعلق به شرکت سونی است. جالب اینکه به سبک و سیاق اکران آثار استودیو پیکسار،دیگر استودیو معروف انیمیشن‌سازی متعلق به دیزنی، یک اثر کوتاه پنج دقیقه‌ای قبل از شروع «ایموجی» پخش می‌شود که داستانی است فرعی از دنیای هتل ترانسلوانیا. همین کافیست که بدانید این انیمیشن پنج دقیقه‌ای از کل مدت زمان انیمیشن ایموجی جالب‌تر و خنده‌دارتر در آمده است.
خلاقیت سازندگان در ساخت شهر تکستوپولیس (تکست به معنای همان پیغام) ستودنی است. تمام خانه‌ها و اشیا و موجودات این شهر، از ریزترین جزییات شهر تا ابرهای آن، بر اساس شکلک‌های برنامه‌های چت‌محور هستند.شهر تکستوپولیس که درون گوشی هوشمند قهرمان فیلم واقع شده است، پر است از ساکنینی که نقش‌شان در کل زندگی اين است که در حین چت کردن صاحب گوشی، به درستی وارد عمل شوند! مثلا شکلک خنده باید بخندد و شکلک گریه باید اشک بریزد و شکلک قلب باید چشمانش از حدقه در بیاید و... در این میان شکلکی وجود دارد که معادل درست فارسی نيز برای آن موجود نیست. شکلک meh یا همان (خب که چی) که متاسفانه برخلاف ذات درونی‌اش به همه چیز بی‌تفاوت نیست و میل به شادی و رقص و گریه و خلاصه کلی احساس دیگر در درون او فوران می‌زند. این شکلک به همین دلیل نمی‌تواند کارش را درست انجام دهد و رییس شکلک‌ها تصمیم به حذف کامل او می‌گیرد. ولی meh همراه با دو شکلک دیگر (بزن قدش و دختری که بعدها معلوم می‌شود ملکه است)از دست آن‌ها فرار می‌کنند و به اپلیکیشن‌های دیگر درون گوشی می‌گریزند.

فضای ساخته شده در انیمیشن تا 10 دقیقه اول جذاب و بامزه است. بعد از آن دیگر چیزی برای ارائه ندارد. همان یکی دو شوخی که در دقایق آغازین فیلم با دنیای مجازی می‌شود، برای مخاطب جالب است و در ادامه بیننده فقط با یک سری آیتم‌های اپیزودیک تبلیغی مواجه است. انیمیشن ایموجی پر است از تبلیغ! تبلیغ برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های گوناگون از فیسبوک گرفته تا برنامه just dance و توییتر و دیگر برنامه‌های محبوب این روزها. سه شخصیت اصلی وقتی وارد يك اپلیکیشن می‌شوند، چند دقیقه‌ای را در دنیای آن سر می‌کنند و بعد وارد اپلیکیشن دیگری می‌شوند. در این بین داستان نه اوجی می‌گیرد، نه مساله درام خاصی اتفاق می‌افتد و نه هیچ چیز دیگر. شوخی با این شکلک‌های دوست‌داشتنی می‌توانست به مراتب جذاب‌تر و خنده‌دارتر باشد و بي‌شك اگر فیلمنامه را به یک ادمین کانال تلگرامي می‌دادند، بهتر از چیزی که الان هست، می‌نوشت.موسیقی فیلم تنها نکته قابل تحمل است که در بعضی صحنه‌ها به داد بیننده می‌رسد تا اعصابش کمتر از چیزی که هست خرد شود. در بسیاری از نقدهای انیمیشن به این موضوع اشاره دارم که انیمیشن لزوما نباید برای بزرگسالان باشد و اگر بچه‌ها را هدف بگیرد کافیست. ولی «ایموجی» خودش نيز به درستی نمی‌داند کدام قشر را هدف گرفته است و درثانی برای هیچ قشری نيز چیز دندان‌گیری در چنته ندارد. دیالوگ‌های سطحی و سطح گرافیک بسیاره ساده انیمیشن که فقط همان‌طور که گفته شد طراحی و آرت‌ورک‌های جالبی دارد، حتی کودکان را نیز از دیدن آن دلزده می‌کند.

حجم شدید تبلیغات و اختصاص دادن مدت زمان طولانی به آن‌ها مثل دو بازی رقص و «کندی‌کراش» که هر دو در سکانسی نزدیک به بیست دقیقه از کل فیلم را در بر می‌گیرند، به مذاق کسی که برای سرگرمی و گذران اواقات فراعت انیمیشن می‌بیند، خوش نمی‌آید. رقص «ایموجی پاپ» تنها نکته‌ای است از فیلم که زور می‌زند تا همگانی و یا به قول دنیای مجازی تبدیل به یک صحنه «وایرال» شود. تکرار چندباره این صحنه شاید برخي را وادار به تقلید و تکرار آن کند ولی قطعا این مطرح شدن و آتش آن به زودی می‌خوابد.

انیمیشن ایموجی در بین منتقدان و وبسایت‌های معتبر سینمایی، امتیازات فجيعي گرفته است. برخي منتقدان به آن صفر داده‌اند و برخي سایت‌ها آن را به یک سردرد مزمن تشبيه کردند. تمام این نقد‌های منفی و بازخوردهای منفی با فروش نسبتا خوب این انیمیشن در هفته اول خنثی می‌شود. درست است که «ایموجی يك فیلم سینمایی» واقعا اثر خوبی نیست اما در بین این همه آثار جدی و اکشن پر زرق و برق، به خیال والدین بهترین گزینه برای بچه‌های امروزی است. غافل از اینکه تبلیغات پنهانی که داخل انیمیشن برای استفاده از این اپلیکیشن‌ها وجود دارد، به هیچ‌وجه برای بچه‌ها آموزنده نیست و نتیجه وارونه دارد! در بین این حجم از تبلیغات و آثار منفی فیلم بر روی کودکان، تنها پیام خوب و مثبت آن به بچه‌ها این است که خودشان باشند؛ حتی اگر جامعه و بزرگ‌ترها به آن ها اصرار كنند که چیز دیگری باشند.

برچسب ها: انیمیشن ایموجی ها ، شکلک های اپلیکیشنی ، ایموجی ها ، فیلم سینمایی

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «رخ» به کارگردانی سام کلانتری در اولین حضور بین المللی خود جایزه اصلی چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد.

«رخ» برداشتی آزاد از زندگی و رویاهای نقاش بزرگ سبک سوررئالیسم ایران، علی اکبر صادقی است.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سام کلانتری و آرش صادقی، مدیر فیلمبرداری: رضا تیموری، تدوین: مستانه مهاجر، طراحی صدا: انسیه ملکی، طراح جلوه های بصری: افشین صادقی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: رسا شیخ، تهیه کننده اجرایی: بنیاد علی اکبر صادقی، اشکان صادقی.

جایزه بزرگ جشنواره کازابلانکای مراکش به «برنده‌ها» رسید

فیلم سینمایی «برنده‌ها» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه جشنواره کازابلانکای مراکش به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه بزرگ این فستیوال شد. حسن ناظر کارگردان «برنده‌ها» که به‌صورت آنلاین در مراسم اختتامیه حضور داشت، برای دریافت این جایزه از هیأت داوران و رییس جشنواره قدردانی کرد.

در جشنواره کازابلانکای مراکش که از ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت مصادف با ۱۹ تا ۲۵ آپریل برگزار شد، فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی نیز در بخش مسابقه این فستیوال حضور داشت.

پخش بین‌الملل «برنده‌ها» بر عهده «دریم لب فیلم» قرار دارد و به‌زودی این فیلم در چند فستیوال جهانی دیگر نیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم همچنین توسط شرکت مدرن فیلم در سینماهای انگلستان به مدت ۲ ماه به اکران در آمد.

رضا ناجی، حسین عابدینی، ملالی زیکریا، محمود جعفری، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، شهرزاد کمال‌زاده، مانی نورمحمدی، ماهان نورمحمدی، محسن فدایی‌باش، رضا مقامی، اصغر سمسارزاده و میرطاهر مظلومی، بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند. محسن مسافرچی به عنوان تهیه‌کننده ایران در این فیلم حضور دارد. پل ولش، نادیرا ماری و جنیفر آرمیتاج نیز تهیه‌کنندگان خارجی این فیلم هستند.

دیگر عوامل «برنده‌ها» عبارت هستند از مدیر تولید: مجتبی نورمحمدی، مدیر فیلمبرداری: آرش سیفی، طراح صحنه: محمد محمدی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد.

«آوای ابرها» راهی کلمبیا شد

انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ است که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند ...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

کد خبر 6089719

دیگر خبرها

  • وقتی باشگاه های فوتبال از برنامه های دوستیابی برای انتخاب سرمربی جدید خود استفاده می کنند / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • شهر شلوغ پلوغ
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • مارکوس تورام، فدریکو دی مارکو و داویده فراتزی و انجام چالش ایموجی / فیلم
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد
  • املیانو مارتینز، شیطان بزرگ دنیای فوتبال / انیمیشن بلیچر ریپورت