Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خبرگزاری خانه ملت، مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان صبح امروز با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در خصوص برنامه‌های کاری خود توضیحاتی را ارائه کرد.

برنامه 5 الی 10 ساله برای سالم‌سازی فضای فرهنگی در ورزشگاه‌ها

وی با اشاره به اینکه برای بهبود و سالم سازی فضای فرهنگی در ورزشگاه ها نیازمند اهتمام عمومی و همکاری نهادهای فرهنگی، رسانه ملی، روحانیت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هستیم، گفت: بر این اساس ضرورت دارد، برنامه 5 الی 10 ساله برای تحقق موضوع مذکور تبیین شود و در این راستا می توان کارگروه ویژه ای متشکل از اعضای فراکسیون ورزش و کمیسیون فرهنگی مجلس، وزارت فرهنگ و یا سایر مجموعه ها راه اندازی کرد.

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم با یادآوری اینکه طی 9 ماه حضورش در وزارتخانه مذکور، سفرهای استانی متعددی برای آشنایی بیشتر با مشکلات حوزه ورزش و جوانان انجام داده است، اظهار کرد: با توجه به تلاش مجلس در راستای تخصیص 27 دهم 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به حوزه ورزش، امیدوارم حین اجرای برنامه ششم توسعه کشور، مشکلات حوزه ورش رفع شود.

لزوم ایجاد هماهنگی بین وزارتخانه‌های آموزش، علوم و ورزش برای موفقیت در حوزه ورزش همگانی و قهرمانی

سلطانی فر با اشاره به اینکه کشورهای موفق در حوزه ورزش همگانی و قهرمانی از همگرایی خوبی بین دستگاه های مرتبط بهره مند بوده اند، افزود: بر اساس این مدل در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی کشورمان نیز باید هماهنگی خوبی بین وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم و سایر مجموعه ها ایجاد شود.

تلاش برای تصویب سند ملی توسعه ورزش

وی ضمن تاکید بر اینکه سند ملی توسعه ورزش تدوین شده و در این راستا نحوه همکاری همه دستگاه های اجرایی در آن پیش بینی شده است، افزود: در تلاشیم در دولت جدید، شورای عالی ورزش که مدتهاست جلسه ای نداشته را برگزار کنیم و در آن سند ملی توسعه ورزش را به تصویب برسانیم.

تلاش وزارت ورزش برای توجه ویژه به ورزش روستایی و عشایری

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم با اشاره به برخی گلایه ها مبنی بر کمبود امکانات، بی عدالتی در تخصیص اعتبارات و... خصوصاً در مناطق روستایی تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی توجه ویژه ای به ورزش روستایی و عشایری صورت گرفته تا بتوان نابرابری ها را جبران و به سمت ایجاد توازن و اجرای عدالت حرکت کنیم، لذا نگاه به این حوزه پررنگ تر از گذشته است.

میزان حضور مردم در ورزش همگانی نسبت به 4 سال گذشته دو برابر شده است

سلطانی فر با اشاره به اینکه میزان حضور مردم در ورزش همگانی نسبت به 4 سال گذشته دو برابر شده اما با استانداردهای جهانی فاصله دارد، گفت: می توان با همکاری و استفاده از ظرفیت های دستگاه های مختلف این آمارها را افزایش دهیم. به عنوان مثال 10 هزار فضای ورزشی در اختیار وزارت ورزش و جوانان، 8 هزار فضای ورزشی در اختیار نیروهای مسلح، 3 هزار فضای ورزشی در اختیار وزارت آموزش و پرورش و 300 مکان ورزشی در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد که می توان از این ظرفیت ها به خوبی استفاده کرد.

تشکیل ستاد متمرکز برای حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی

وی با اشاره به اینکه در حوزه ورزش قهرمانی روند رو به رشدی را طی کرده ایم، افزود: بر این اساس از هم اکنون برای حضور در بازی های المپیک 2020 توکیو، جام جهانی روسیه، بازی های آسیایی 2018 جاکارتا، ستاد متمرکز تشکیل داده ایم و امیدواریم در بازی های المپیک علاوه بر مدال در رشته هایی مانند کشتی، وزنه برداری و تکواندو در رشته هایی مانند کاراته، صخره نوردی و تیراندازی نیز مدال های جدیدی کسب کنیم.

پیش‌بینی وزیر ورزش از کسب سه مدال توسط ورزشکاران خانم در المپیک 2020

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم ضمن تاکید بر رفع خلأهای جدی در حوزه ورزش بانوان و تسهیل شرایط برای حضور بیشتر این قشر از جامعه در ورزش همگانی گفت: خوشبختانه طی 9 ماه گذشته توانسته ایم مجوز حضور بانوان محجبه در 5 رشته مسابقات بین المللی را کسب کنیم که قابل تأمل است؛ در این بین پیش بینی می شود در المپیک 2020 ، سه مدال توسط ورزشکاران خانم کسب شود.

بسترسازی برای حضور بانوان در پذیرش مسئولیت‌های ورزشی

سلطانی فر گفت: تلاش خواهیم کرد زمینه حضور بانوان در پذیرش مسئولیت های ورزشی در ستاد و صف را بیش از گذشته فراهم کنیم.

تابش: استفاده از ظرفیت فراکسیون ورزش مجلس در راستای هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای ورزش همگانی

در ادامه محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر توجه ویژه به ورزش پایه گفت: در صورت همگرایی بین وزارتخانه های مرتبط در حوزه ورزش می توان امور این حوزه را بهتر پیش برد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اهمیت ارتقای ورزش همگانی در کشور خاطرنشان کرد: می توان از ظرفیت فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در راستای هم افزایی سایر دستگاه ها برای تحقق این مهم بهره برد.

یوسف‌نژاد: لزوم تبیین استراتژی توسعه ورزش

همچنین علی اصغر یوسف نژاد با اشاره به اینکه موضوعاتی مانند خصوصی سازی، روابط بین الملل، ورزش بانوان و... از جمله دغدغه های حوزه ورزش محسوب می شود، گفت: اقدامات خوبی در راستای موضوعات مذکور انجام شده ، اما کافی نبوده است.

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر تبیین استراتژی توسعه ورزش و اجرای سند ملی ورزش گفت: می توان با همکاری بیشتر کمیسیون ها و فراکسیون های تخصصی مجلس در امر ورزش در راستای کاهش مشکلات و توسعه این عرصه گام های مناسبی برداشت.

سیاوشی: ورزش ابزار مناسبی برای جلوگیری از وقوع جرم در جامعه

طیبه سیاوشی شاه عنایتی نیز در ادامه ورزش را ابزار مناسبی برای جلوگیری از وقوع جرم در جامعه دانست و بر لزوم ارتباط بین دستگاهی بین وزارت ورزش و جوانان و قوه قضائیه تاکید کرد.

بختیاری: لزوم شناسایی استعدادهای ورزشی مناطق روستایی

علی بختیاری نماینده بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت ارائه امکانات مناسب و تخصیص اعتبارات به مناطق روستایی گفت: بسیاری از قهرمانان ورزشی از مناطق روستایی هستند، لذا باید برای شناسایی این استعدادها توجه بیشتری صورت بگیرد.

خادمی: ضرورت توجه به ورزش مناطق محروم

همچنین هدایت الله خادمی نیز بر ضرورت توجه به ورزش مناطق محروم تاکید کرد.

در ادامه احمد حمزه با اشاره به اینکه ورزش بانوان در مناطق محروم مغفول مانده است، گفت: تیم فوتبال بانوان منطقه منوجان در استان کرمان دارای مقام کشوری است، اما از امکانات مناسب محروم است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تمرکز بر تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه های منحصر به فرد برای همه فعالان اقتصادی در ایران، موضوع مهمی است که به دنبال نوسازی چارچوب نظارتی حاکمیت بر کسب و کار ها و استفاده از فناوری دیجیتال برای ارتقای اعطای خدمات دولتی و حمایت از فعالیت های اقتصادی است. معرفی مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربفرد مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و مزایای مهم را ارائه می‌دهد که از جمله آنها می‌توان به ایجاد بستری برای ارائه خدمات کارآمد و هوشمند دولتی به دارندگان مجوز، احراز هویت فعالان واقعی اقتصادی، شناسایی فعالیت‌های اقتصادی شفاف و مولد در جهت حمایت بیشتر، تخصیص حمایت های جدید برای ترویج سرمایه گذاری های قانونی و تولید واقعی در اقتصاد و پیشگیری از تخلفات غیرقانونی نظیر فعالیت های زیرزمینی و قاچاق اشاره کرد.

مزیت کلیدی این موضوع مقابله با بخش زیرزمینی اقتصاد است؛ تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربه‌فرد، گامی مهم در جهت افزایش حمایت از تولید شفاف، شفافیت و کارایی در چشم‌انداز اقتصادی ایران است. هدف نهایی تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیک حذف اقتصاد زیرزمینی و قاچاق است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت این موضوع با علی کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

علی کریمی فیروزجایی در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، اظهار داشت: قانون تسهیل فضای کسب وکار و حذف بروکراسی اداری از طریق صدور مجوزهای الکترونیکی از مهمترین مصوبات مجلس یازدهم بود که در این راستا دولت موظف به تسهیل گری صدور مجورهای کسب وکارها شد و طبیعتا اجرای صحیح آن مستلزم بسترسازی و آماده سازی فرآیندهای مربوطه است.

وی ادامه داد: دولت باید تمامی مجوزهای مورد نیاز توسعه فضای کسب و کار را با ابزارهای قانونی در اختیار، بصورت الکترونیکی صادر کند که متناسب با شرایط روز و درخواست ها باید شفاف و بدون ابهام عمل کند و از این رو باید با حذف مقررات دست وپاگیر و زائد از حقوق مطالبه گران این بخش بویژه جوانان و کارآفرینان و نخبگان حمایت کند.

 

فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شفافیت نکته اساسی در این زمینه شفاف سازی در فعالیت های اقتصاد، گفت: مردمی سازی امور است که هدف مهم قانونگذار در این حوزه به شمار می‌رود و دولت باید در فضای جدید برای جلب نظر حداکثری اصناف و بازاریان بکوشد و موانع پیش روی این قانون را با همکاری بخش های دیوانی مرتفع کند.

کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا نیز اصل مهم شفافیت و رقابت پذیری در حوزه کسب وکارهاست که به نظر می رسد تحول بزرگی در این حوزه رخ داد و عرصه دیجیتال در حوزه اقتصاد دستخوش تغییرات بنیادین گردید و مهمترین دغدغه عمومی در این حوزه امنیت داده های مربوط به سرمایه گذاران  و کسب و کارهای اقتصادی است که نگاهها و تلاش ها باید معطوف به این حوزه راهبردی باشد و مجلس یازدهم در این خصوص تاکید مضاعفی در قانون مصوب داشته است.

وی بیان داشت: پیش نیاز توسعه اقتصادی در حوزه  کسب و کارها که صدور الکترونیکی مجوزها شرط اولیه آن است، با تمرکز و حمایت ویژه از مشارکت مردم در فضای تولید، ثبات قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را شاهد خواهیم بود و تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه موجب تحقق شفافیت اقتصادی، حمایت هدفمند از تولید و افزایش رقابت پذیری تولید خواهد شد.

عضو هیات رییسه مجلس اقتصاد زیرزمینی را از مشکلات ساختاری اقتصاد کلان دانست و عنوان کرد که ساماندهی آن نیازمند شفاف سازی و قانونمندی ساختارهای مربوطه است.

وی خاطرنشان ساخت: اصل محوری در این زمینه این است که دولت نباید در عرصه اقتصادی خود را رقیب بخش خصوصی بداند و از این رو اقتصاد را در حوزه اجرا و نه سیاستگذاری، تماما به عاملان آن واگذار کند و از این رو فعالیت های غیرمولد و خطرآفرین در حوزه اقتصاد به تدریج رخت بر خواهد بست و شفافیت مطلوب بر این عرصه حاکم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است