Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی گفت: از تعامل با فدراسیون کشتی در رابطه با اداره کشتی پهلوانی استقبال می‌کنیم اما این فدراسیون اهل این کار نیست.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، محسن مهرعلیزاده در نشست خبری فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی که امروز (دوشنبه) در محل این فدراسیون برگزار شد، با اشاره به اختلاف‌ میان فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی که علیرضا حیدری ریاست آن را بر عهده دارد، گفت: بارها خواستیم با این فدراسیون تعامل را برقرار کنیم اما نتیجه نگرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مدوید رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای اروپا و کشور بلاروس است، یادآور شد: دوستان می‌خواستند وی را بیاورند و این‌گونه برای خود دکّان درست کنند؛ در حالی که این کار درستی نبود. اینکه فدراسیون کشتی پهلوانی یک سال بعد از تشکیل شدن، مسابقات جهانی در بلاروس داشته است، هنر نیست؛ ما هم در فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی چند دوره مسابقات جهانی داشته‌ایم.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی تصریح کرد: اینکه بر علیه خودمان دکّان درست کنیم، اصلاً درست نیست. تا به امروز بارها سعی کردیم آقای خادم را متوجه این مسئله مهم کنیم که کشتی پهلوانی باید از دل ورزش‌های زورخانه‌ای بیرون بیاید. حتی در جریان بازی‌های کشورهای اسلامی همراه با آقای افشارزاده، نشستی دو ساعته با وی داشتیم. خیلی زیاد در این مورد با وی صحبت کردیم اما به هر حال خادم آن‌طور فکر می‌کند و ما نمی‌توانیم کاری در مورد طرز فکر او کنیم.

مهرعلیزاده یادآور شد: اینکه یک مسئله شخصی را این‌گونه مطرح کنیم، در گوشه‌ای از جهان پرچم ایران را بلند کنیم و مدعی شویم که از کشور ایران هستیم و بعد بگوییم با آنها تعامل داشته باشیم، کار ما نیست. من در فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای مسئولیت گرفته‌ام تا کشتی پهلوانی را در جهان توسعه دهم، اما قرار نیست یک کشتی‌گیر شلوارک به پا کند و کشتی بگیرد و اسم آن را کشتی پهلوانی بگذاریم. کشتی پهلوانی باید از دل ورزش‌های زورخانه‌ای بیرون بیاید.

وی همچنین با بیان اینکه المپیکی شدن ورزش‌های زورخانه‌ای، هدف اصلی از برنامه‌ریزی‌های امروز فدراسیون بین‌المللی این رشته است، گفت: برای رسیدن به این مهم باید چهار شرط اصلی لحاظ شود.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی در این باره گفت: یکی از شروط اصلی، مسئله دوپینگ است که فعالیت‌های خود را برای آن شروع کرده‌ایم. موضوع مهم دیگر عضویت ۷۰ کشور در فدراسیون بین‌المللی رشته مربوطه است که در این مورد هم قدم‌های لازم برداشته شده است. ارائه فایل مسابقات، یکی دیگر از شروط اصلی است که در این زمینه هم برنامه‌ریزی و اقدامات لازم انجام شده است اما یکی از شروط اصلی و مهم، عدم تبعیض جنسیتی است که هنوز به طور رسمی و جدی وارد مرحله برنامه‌ریزی برای آن نشده‌ایم. امیدواریم بتوانیم الگوهای لازم را در این زمینه تعریف کرده و بر اساس آن با رعایت فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، زمینه فعالیت بانوان در این رشته را هم فراهم کنیم تا مشکلی بابت المپیکی شدن نداشته باشیم.

مهرعلیزاده همچنین یادآور شد: در خصوص تجهیزات لازم، اقدامات جالبی انجام شده است؛ حتی با چند متخصص بینی در حال کار کردن هستند تا در این زمینه مشکلی متوجه ما نشود.

وی همچنین با یادآوری اینکه مقر فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی در تهران است، گفت: اگر این رشته غیرایرانی بود تا این حد بابت آن مفتخر نبودیم، اما باید این مسئله را لحاظ کنیم که ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی یک رشته کاملاً ایرانی است و بر همین اساس استقرار مقر آن در تهران باعث خرسندی است. البته به این موضوع هم اهمیت زیادی می‌دهیم که در قالب این فدراسیون، رشته‌ای را در سطح دنیا معرفی می‌کنیم که روحیات و منش ایرانی را در خود دارد.

مهرعلیزاده با یادآوری اینکه مسئولان ژاپن ۷۰-۶۰ سال پیش برای گسترش رشته‌های ویژه خود مثل تکواندو برنامه‌ریزی کردند، تصریح کرد: آن زمان کمتر کسی متوجه اقدام آنها می‌شد؛ در حالی که نتیجه تمام آن اقدامات امروز مشخص شده است، طوری که در دنیا این رشته‌ها به عنوان یک رشته المپیکی مشخص هستند و همین ارزشمند بودن کار چند دهه پیش ژاپنی‌ها را نشان می‌دهد. به هر حال همه امروز می‌دانند ریشه رشته‌ای مانند تکواندو به کدام کشور برمی‌گردد.

وی در این رابطه ادامه داد: کاری که ما در فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی انجام می‌دهیم نیز همین است. البته در هیاهوی ورزش، دیده شدن کار امروز ما تقریباً صفر است؛ اما با این امید کارمان را دنبال می‌کنیم تا به اهداف پیش‌بینی شده برسیم. تا به امروز رشته ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای را به ۸۵ کشور دنیا شناسانده‌ایم. گسترش این رشته در این کشورها متفاوت بوده است. فقط اینکه برخی از آنها حتی تا تشکیل فدراسیون ملی و داخلی هم پیش رفته‌اند؛ حتی به جایگاهی رسیده‌ایم که کنفدراسیون قاره‌ای را هم تشکیل و مشخص کرده‌ایم.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی با بیان اینکه هدف اصلی ما المپیکی شدن این رشته است، تأکید کرد: البته برای رسیدن به این هدف باید از یکسری مراحل حتماً عبور کنیم. باید این رشته توسط شورای المپیک آسیا شناخته شود و در مسابقات قاره‌ای و جهانی حضور مستمر و متوالی داشته باشد؛ ‌ اینها از پیش‌شرط‌های المپیکی شدن یک رشته است. ضمن اینکه کشورهای زیادی باید ما و رشته مدیریت ما را به رسمیت بشناسند.

مهرعلیزاده با بیان اینکه در برنامه داریم تعداد فدراسیون‌های ملی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی را به ۸۰-۷۰ فدراسیون توسعه دهیم، خاطرنشان کرد: این برنامه را برای یکی، دو سال آینده در دستور کار داریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با یادآوری اینکه فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی در زمان دولت نهم و دهم با استقبال زیاد از سوی دولت و حتی مجلس مواجه نبود، گفت: این موضوع باعث اذیت ما شد، اما خوشبختانه به مرور زمان جایگاه واقعی فدراسیون در کشور و حتی در نزد دولت و مجلس شناسانده شد؛ طوری که امروز همکاری خوبی از طرف دولت و مجلس داریم و حتی به لحاظ بودجه با کمتر مشکلی مواجه هستیم.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی همچنین تأکید کرد: در راستای حمایت‌هایی که از طرف دولت و مجلس شدیم، باید بگویم فراکسیون حامیان ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی تشکیل شده که ۱۲۵ عضو دارد. البته برخی دستگاه‌هایی هستند که باید آنقدر به آنها بگوییم تا برای همکاری و هماهنگی توجیه شوند.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد.
دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

کد خبر 6093193

دیگر خبرها

  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند
  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند