Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@06:18:59 GMT

دفتر نمایندگی آیت‌الله جوادی آملی در زنجان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۸۶۹۱۲

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، ظهر امروز دوشنبه 23 مردادماه، دفتر نمایندگی آیت‌الله جوادی آملی با حضور فرزند این عالم گرانقدر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی در زنجان افتتاح شد.

دفتر نمایندگی آیت‌الله جوادی آملی در خیابان سبزه‌میدان زنجان و جنب دفتر ازدواج کوثر فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی با اشاره به اینکه خداوند انسان را آفرید و برای رسیدن انسان به کمال، مکتبی را در نظر گرفت که در آن همه زمینه‎های کمال انسان در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: آن مکتب تشیع است که می‌تواند انسان را پرورانده و او را به عرش برساند.

وی با اشاره به اینکه مکتب تشیع در دامان رسول اکرم(ص) رشد و تعالی یافت، تصریح کرد: بعد از نبی مکرم اسلام شاهد نشر و ترویج علوم دینی در حوزه‌های علمیه هستیم و فقهای ما در زمینه‌های مختلف آثار زیبا و شگفت‌انگیز در زمینه مسایل علمی و دینی در اختیار کمال‌طلبان قرار داده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جوادی آملی با اشاره به آیه 4 و 5 از سوره مبارکه تین، تاکید کرد: در آیه 4 از این سوره مبارکه می‌خوانیم: «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ فِي أَحْسَنِ تَقْوِيمٍ» که بیان خلقت انسان در بهترین صورت ممکن است و در آیه بعدی اشاره دارد که اگر انسان به جایگاه واقعی خود توجه نداشته باشد مصداق «رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِينَ» خواهد بود.

وی با بیان اینکه امروز از جایگاه روحانیت و مرجعیت دینی، در هر حوزه‌ای بحث و سخن است، افزود: اینها در گرو اقدام امام خمینی(ره) بود که جهانی را به سوی اسلام و مکتب تشیع گشود که باید بار دیگر روحانیت متولد شود و از جایگاه علم و فرهنگ و هنر به میدان جهانی پای نهد و عرصه‌های بسیار وسیع و گسترده جهان را با علوم وحیانی بگشاید.

حجت‌الاسلام والمسلین جوادی آملی با اشاره به تاکید آیت‌الله جوادی آملی در خصوص اهمیت ارتباط حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: حوزه و دانشگاه دو جریان هستند که در کنار هم و با هم در سایه علوم دینی تربیت می‌کنند و نیازمند بهره‌گیری از هم هستند.

همچنین در حاشیه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین جوادی آملی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افتتاح دفتر نمایندگی آیت‌الله جوادی آملی در سایر مراکز استانی با توجه به پتانسیل و فرصت‌های هر استان است زیرا این مرجعیت اختصاص به یک استان ندارد و برای همه علاقه‌مندان به مرجعیت و مکتب تشیع است.

وی افزود: متاسفانه آنچه امروز باید اظهار کرد این است که رابطه صحیح و منطقی بین مردم و مرجعیت وجود ندارد در ظاهر ممکن است تبلیغات و شعارها به این سمت باشد اما در باطن نوع ارتباط با جایگاه و دستگاه مرجعیت آنگونه که باید، نیست و اگر بتوانیم چنین فضایی را در جامعه اسلامی بگسترانیم و مردم را با این فضا و شرایط و امکانات آشنا کنیم شاید بسیاری از این جهاتی که متاسفانه به ظاهر هم به نام دین است، ایجاد نشود و مردم باید سعی کنند تا راه‌های درست را بشناسند و از منابع اصلی و اصیل مطالب مورد نیاز خود از مراجع را دریافت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جوادی آملی با اشاره به اهمیت توجه به فعالیت حوزه‌های علمیه، تاکید کرد: تولید حوزه‌های علمیه فرهنگ و هنر اسلامی و دین است و هر چقدر به حوزه‌های علمیه بپردازیم جامعه انتفاع خواهد برد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در محفل معارفی شب شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام در حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به ویژگی‌های اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و مقام امامت در آیات و روایات با بیان این که مقام امامت از تمام مقام‌های نبوت و رسالت بالاتر است، گفت: حضرت ابراهیم پس از عبور از آزمون‌های سخت الهی به مقام امامت نائل آمدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در ادامه با بیان این که امام در عبودیت و بندگی، شجاعت و تدبیر والاترین انسان است، به مقام عبودیت از دیدگاه امام صادق علیه‌السلام اشاره کرد و افزود: امام علیه‌السلام در مقام تربیت به همه چیز واقف است، به هر چیزی در جای خود توجه داشته و عدالت والای ایشان مانع واکنش نابجاست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به جایگاه عمل در آموزه‌های دینی اشاره و عمل صالح را مکمل ایمان توصیف کرد و گفت: توسل به درگاه الهی با تمسک به اهل‌بیت علیهم‌السلام و آبروی ایشان، گره‌گشای مشکلات و حرکت انسان در تقرب به ذات اقدس الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی به دیدار عنوان بصری و امام صادق علیه‌السلام اشاره و بندگی خدا را از برجسته‌ترین کلیدواژه‌های تجلی اخلاق اسلامی دانست با تأکید بر این که انس و جن برای چیزی جز بندگی خدا خلق نشده‌اند، اذعان داشت: امام صادق علیه‌السلام در پاسخ به سؤالی دررابطه‌با حقیقت بندگی می‌فرمایند؛ «أن لا یَرَی العَبدُ لِنَفسِهِ فیما خَوَّلَهُ اللّه ُ إلَیهِ مُلکا؛ لِأنَّ العَبیدَ لا یَکونُ لَهُم مُلکٌ، یَرَونَ المالَ مالَ اللّه ِ یَضَعونَهُ حَیثُ أمَرَهُمُ اللّه ُ تَعالی بهِ، و لا یُدَبِّرَ العَبدُ لِنفسِهِ تَدبیرا، و جُملَةُ اشتِغالِهِ فیما أمَرَهُ اللّه ُ تَعالی بهِ وَ نَهاهُ عَنهُ ··· فهذا أوّلُ دَرَجَةِ المُتَّقینَ»

 سخنران محفل معارفی حرم مطهر تصریح کرد: در نگاه امام صادق علیه‌السلام حقیقت بندگی سه چیز است: این که بنده در آنچه خداوند به او عطا فرموده است برای خود مالکیتی در نظر نگیرد؛ زیرا بندگان [واقعی خدا]مالک چیزی نیستند، مال را متعلّق به خدا می‌دانند و آن را هر جا که خداوند عزوجلّ فرمان داده است، به مصرف می‌رسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی با بیان این که حتی زیبایی انسان نیز متعلق خودش نیست و تنها امانتی الهی است که باید در جای درست هزینه شود، عنوان کرد: در مبانی اسلام انسان حتی مالک نفسش نیست و نمی‌تواند خودکشی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی ضمن ارائه مثال‌هایی دررابطه‌با عدم ملکیت انسان، متصدی بانک را بارزترین مثال برای تبیین عدم ملکیت بر سرمایه‌ای که به دستش می‌رسد، دانست و گفت: بنده واقعی در عین برنامه‌ریزی برای خود تدبیر و چاره‌اندیشی نمی‌کند و در عین تلاش نتیجه هرچه باشد را می‌پذیرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: تمام اشتغال بنده واقعی خدا به چیز‌هایی است که خداوند عزوجلّ او را به انجام آنها فرمان داده یا از آنها بازداشته است و این نخستین درجه پرهیزگاران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بیان کرد: انسانی که هیچ‌گاه نسبت به چیز‌هایی که دارد، خود را مالک نمی‌داند، فخرفروشی نمی‌کند و به‌راحتی وارد میدان انفاق می‌گردد؛ کسی که در عین انجام‌وظیفه و تلاش تدبیر امور را به خدا واگذارد، تحمل مصیبت‌های دنیا برایش آسان خواهد بود.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر این که اگر اشتغال انسان به امر و نهی‌های الهی باشد، هیچ‌گاه خود را گرفتار دل‌مشغولی‌ها و درگیری‌های دنیا نمی‌سازد، یادآور شد: وقتی خداوند بنده‌اش را به این سه ویژگی بندگی بیاراید؛ دنیا، شیطان و اهل دنیا برایش خار می‌گردد و هیچگاه به دنبال انباشت سرمایه‌های دنیا و فخرفروشی حرکت نمی‌کند و عمرش را به بطالت نمی‌گذراند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)
  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج