Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-01@03:47:47 GMT

تلاش می کنیم در جاکارتا به شکل نمایشی حضور داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۸۸۳۶۴

تلاش می کنیم در جاکارتا به شکل نمایشی حضور داشته باشیم

به گزارش وانانیوز، محسن مهرعلیزاده رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای درباره فعالیت‌های این فدراسیون گفت: از سال 83 فعالیت خود را آغاز کردیم و تا امروز 13 سال است که آن را ادامه داده‌ایم. در طول این سال‌ها افت و خیز زیادی داشته‌ایم و حتی در دولت‌های نهم و دهم تا حد توقف ما را پیش بردند. اما ایستادگی کردیم تا به حمدالله با کمک دولت یازدهم و مجلس این فدراسیون جان تازه‌ای گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای نخستین تشکیلات ورزشی است که مرکز آن در ایران قرار دارد و مهمترین ویژگی آن این است که رشته‌ای بومی است که جامع مسائل فرهنگی است و فرهنگ ایرانی را در دنیا نهادینه می‌کند.

وی درباره بسط و گسترش این رشته در دنیا گفت: در 65 کشور دنیا این رشته را شناسانده‌ایم که برخی در حد آموزش، برخی در حد تک تیم و برخی‌ها نیز فدراسیون تشکیل داده و تیم رسمی دارند.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای در رابطه با هدف اصلی این فدراسیون گفت: مهمترین هدف ما المپیکی شدن این رشته است که برای رسیدن به این هدف باید مراحل مختلفی را طی کنیم. که بخش اول آن شناسایی این رشته توسط شوراهای المپیک قاره‌ای و برگزاری مسابقات است که البته آسان نیست. در همین آسیا ورود به OCA پیش شرط دارد که یکی از اساس‌های آن به رسمیت شناختن این رشته توسط کشورهای عضو در حد تشکیلات است و پس از آن برگزار مسابقات بین‌المللی در سطح قاره خواهد بود. در حقیقت برای المپیکی شدن چهار شرط اصلی وجود دارد که حضور در 70 کشور دنیا ورود به بحث آن دوپینگ،‌فراهم کردن تجهیزات بین‌المللی و استاندارد و برابری جنسیتی است. از همین رو مسیر طولانی پیش روی ما قرار دارد. ما اکنون یک فدراسیون نوپا هستیم که همانند یک بچه کوچک در حال رشد است. از یک بچه کوچک نباید انتظار قبولی در دانشگاه داشت.

مهرعلیزاده در رابطه با برنامه‌های پیش روی فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای گفت: باید تعداد فدراسیون‌های ملی را به 70 الی 80 برسانیم که این هدف مهم ما در سال پیش رو است. برگزاری مسابقات قاره‌‌ای منظم را هر دو سال یکبار، برگزاری مسابقات جهانی هر دو سال یکبار و جام جهانی را هر یکسال یکبار در رزومه خود داریم. همچنین سه دوره در بازی‌های تافیسا که هر چهار سال یکبار برگزار می‌شود در کره،‌ لیتوانی و اندونزی شرکت کرده و جزو اعضای فعالی هستیم. علاوه بر این در چهارمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی برای نخستین‌بار حضور پیدا کردیم و رشته ما پذیرفته شد. قدم بعدی ما حضور در مسابقات جنوب آسیا در نپال به عنوان یکی از رشته‌های اصلی در شهریور ماه خواهد بود. همچنین در بازی‌های افریکن گیمز نیز دو دوره حضور داشتیم و در سال 2018 برای سومین بار در این مسابقات حضور خواهیم داشت. آبان ماه نیز مسابقات زورخانه‌ای آسیایی را در دهلی برگزار می‌کنیم و سال بعد از آن در اروپا و آمریکا مسابقه برگزار خواهیم کرد. همچنین تلاش می‌کنیم که در بازی‌های آسیایی جاکارتا به شکل نمایشی حضور داشته باشیم.

رئیس سابق سازمان تربیت بدنی درباره تعامل با سایر نهادها اظهار داشت: خدا را شکر الان مشکلی نداریم و مجلس و دولت با ما همراه هستند و حتی فراکسیون ورزش‌های زورخانه‌ای در مجلس تشکیل شده است. برخی از دستگاه‌‌های دیگر خیلی بین جایگاه ملی و بین‌المللی تفکیک قائل نیستند و باید ممارست و تلاش کرد تا این موضوع را بپذیرد. در حال حاضر کسی با ما مقابله نمی‌کند اما در دولت قبل فدراسیون ملی ورزش زورخانه‌ای ما را رقیب خود می‌دانست. در صورتی که جایگاه ما بین‌المللی است. خوشخبتانه با مدیریت فعلی فدراسیون ملی مشکلات حل شده و به تعامل رسیده‌ایم.

مهرعلیزاده در رابطه با جایگاه کشتی پهلوانی در این فدراسیون گفت: ما مسیر قبلی را ادامه می‌دهیم. ما اعتقاد داریم که روزخانه پهلوان می‌سازد و کشتی پهلوانی از این فرهنگ می‌آید. زورخانه مقدمه کشتی پهلوانی است. اینکه بر تن کشت‌گیران لباس سنتی بپوشانیم و به آن کشتی پهلوانی اطلاق کنیم، انحراف است و در آن هیچ نشانی از کشتی پهلوانی وجود ندارد. پهلوان از زورخانه می‌آید و در همین راستا تعاملاتی با فدراسیون کشتی داشته‌ایم که کشتی پهلوانی از گود زورخانه آمده باشد.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای در رابطه با تاسیس فدراسیون جهانی کشتی قهرمانی در بلاروس به ریاست علی‌رضا حیدری، گفت: آن فدراسیونی که در بلاروس ثبت شده را به رسمیت نمی‌شناسیم. کشتی پهلوانی باید از گود زورخانه بیاید. متاسفانه اتحادیه جهانی از پذیرفتن این تشکیلات هدف خاصی دارد و می‌خواهد آن را با سایر کشتی‌های سنتی در سراسر دنیا هم سطح کند. ما 72 کشتی سنتی در سراسر دنیا داریم و هدف فدراسیون جهانی کشتی این است که کشتی پهلوانی را با این مجموعه یکی کند. برای ما حمایت اتحادیه جهانی کشتی از این رشته مبهم است. آنها بیشتر برای کشتی سنتی سومو دلسوزی می‌کنند و ارزش قائلند و هدفشان از به رسمیت شناختن کشتی پهلوانی از بین بردن آن است. اینکه برای رشته‌ای که متعلق به ما است تشکیلات مجزا و رقیب بتراشیم خیلی درست نیست. ما بارها در این زمینه قصد تعامل داشته‌ایم و با آقای رسول خادم جلساتی را برگزار کرده‌ایم که آخرین آن در همین باکو و در جریان بازی‌های کشورهای اسلامی بود اما متاسفانه به نقطه مشترک نرسیدیم.

مهرعلیزاده در پایان درباره برنامه‌ای این فدراسیون برای برابری جنسیتی در این رشته و ورود بانوان به ورزش زورخانه‌ای گفت: تا کنون در حوزه ورزش بانوان کاری نکرده‌ایم و فعلا این حوزه در بحث مطالعه و بررسی هستیم. برای طرح لباس و حفظ شئونات بانوان تاکنون با چندین نفر از کارشناسان خبره از همه حوزه‌ها جلسه داشته‌ایم تا به یک نقطه مطلوب برسیم و حضور بانوان را در ورزش زورخانه‌ای اجرایی کنیم.

انتهای پیام/س

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد.
دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

کد خبر 6093193

دیگر خبرها

  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند
  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند