Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، جمشید دارا در حاشیه جلسه پیگیری مصوبات کمیته چغندر قند استان و برنامه ریزی جهت مدیریت مازاد تولید با هدف بررسی مسائل و مشکلات و برنامه ریزی جهت برداشت محصول چغندر قند با بیان اینکه این پیشنهاد از طرف خانه کشاورز استان به منظور حذف واسطه ها بیان شده است، اظهار کرد: مقرر شده است سازمان تعاون روستایی برای صادرات چغندر استان با شناسایی کارخانه های قند خارج از استان اقدام کند و چغندرقند مازاد خریداری شده از کشاورزان آذربایجان غربی را به سایر استان های کشور صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود نزدیک به 700 هزار تن چغندر مازاد بر ظرفیت کارخانه های قند در استان برداشت شود، با توجه به بحث ممنوعیت خروج چغندر قند از استان طبق مصوبه سال های گذشته ستاد احیای دریاچه ارومیه و استانداری آذربایجان غربی، اضافه کرد: مقرر شد این ممنوعیت پس از تشکیل جلسات کارشناسی و تصویب توسط مسئولان استانی به صورت موقت تعدیل و امکان صادرات برای سایر استانها فراهم شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: اولویت کارخانه های قند استان برای خرید تضمینی چغندر قند، با کشاورزان طرف قرارداد بوده و در صورت وجود شرایط آب و هوایی مناسب، نسبت به خرید از چغندرکاران آزادکار اقدام خواهند کرد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: حدود 16 هزار نفر بهره بردار چغندرقند در استان فعالیت می کنند.

وی به قیمت خرید تضمینی چغندر قند اشاره و اظهار کرد: قیمت خرید تضمینی با عیار16 درصد ، 3091ریال تعیین شده که با افزایش یا کاهش یافتن عیاربه ازای هرکیلوگرم آن قیمت تغییر می یابد.

دارا در پایان خاطر نشان کرد: 5 کارخانه قند در شهرستان های ارومیه، خوی، نقده، پیرانشهر و میاندوآب با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار تن فعالیت می کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیقلی ایمانی، مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور و دبیر خانه کشاورز استان گلستان با توجه به بارش‌ها در استان‌های مختلف کشور به کشاورزان توصیه کرد و به مهر گفت: با توجه به بارندگی در برخی مناطق و دمای بالا، فضایی برای آفات گندم از جمله زنگ زرد، لکه سفید، سن زدگی و.... به وجود آمده که ضروری می‌کند کشاورزان رصد دائمی از مزارع داشته باشند.

مهر نوشت: وی افزود: در برخی مناطق با وجود اطلاع رسانی کشاورزان غفلت کردند و خسارت‌هایی به مزارع گندم وارد شد. اما بیشتر گندم کاران اگر چه سموم به اندازه کافی وجود نداشت به هر ترتیبی سمپاشی را انجام داده و از خسارت‌های سنگین‌تر جلوگیری کردند.

وی ادامه داد: با توجه به پیش آگاهی و هشدارهایی که داده شد تقریباً در بسیاری از استان‌ها زنگ زرد و سایر آفات مهار شده است.

وی تاکید کرد: رصد مزارع با دقت بیشتر انجام شود زیرا در حال حاضر در بیشتر استان‌های کشور شاهد بارش هستیم و پس از آن با رطوبت و گرما هوا رو به رو خواهیم بود که فضای مناسبی برای رشد آفات است.

پیش‌بینی میزان تولید

ایمانی در ادامه سخنان خود به خرید تضمینی گندم در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: سال گذشته کل تولید حدود ۱۳ میلیون تن بود که بیش از ۱۰ میلیون تن خرید تضمینی انجام شد. پیش بینی می‌شود امسال با افزایش تولید خرید تضمینی این محصول استراتژیک به حدود ۱۱ میلیون تن برسد.

وی گفت: اگر عوامل غیرمترقبه طبیعی مهار شود امکان تولید ۱۳ میلیون تن گندم در کشور وجود دارد.

مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور یادآور شد: گندمزارهای استان‌های شمالی با توجه به خشکسالی و رطوبت هوا و افزایش دما شرایط مساعدتری برای بروز آفات دارند. همچنین بارش در ۱۵ استان کشور بالا بوده و این باعث می‌شود تا گندم کاران دقت بیشتری به مزارع خود داشته باشند.

دل‌نگرانی گندم‌کاران

ایمانی با اشاره به نگرانی گندم کاران درباره خرید تضمینی محصولاتشان عنوان کرد: یکی از دغدغه کشاورزان مربوط به مطالبات بوده و امیدوارند امسال پرداخت مطالبات کشاورزان همچون سال قبل با دیرکرد چند ماهه انجام نشود.

وی درباره قیمت خرید تضمینی گندم هم گفت: امسال خرید تضمینی گندم هر کیلو گرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و خرید تضمینی گندم دوروم هم که در صنایع غذایی مانند ماکارونی مورد استفاده قرار می‌گیرد ۱۸ هزار تومان است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903253

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • قیمت گندم مشخص شد
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • خرید تضمینی گندم به ۸۵۵ هزارتن رسید
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل