Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه نیروگاه‌های خورشیدی همدان در مناطق قهاوند، شیرین‌سو، فامنین، ویان و کبودراهنگ ایجاد می‌شود عنوان کرد: ظرفیت استان همدان برای راه‌اندازی نیروگاههای خورشیدی تا 200 مگاوات شناسایی شده است که 100 مگاوات آن در دست اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جهاد پرس، حاجی رضا تیموری در گفت‌و‌گو با جهاد پرس اظهار داشت: در دهه فجرسال گذشته دو نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی با حضور وزیر نیرو در همدان افتتاح شد و در مدار قرار گرفت که انرژی آن به صورت تضمینی از طرف وزارت نیرو خریداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرمایه گذار بخش خصوصی برای احداث 100 مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی مجوزهای مربوطه را از وزارت نیرو دریافت کرده گفت: این تعداد در قالب 10 نیروگاه 7 مگاواتی و یک نیروگاه 30 مگاواتی است که موافقت نامه آنها صادر شده و تا چند سال آینده تمام آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

تیموری عنوان کرد: نیروگاه 7 مگاواتی درمقابل شهرک ویان هم اکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در ده هکتار زمین اجرا شده و حدود8 میلیون یورو برای آن سرمایه گذاری می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه توسط شرکت ایرانی و با مشارکت شرکت خارجی از ایرلند و آلمان اجرا شده است، عنوان کرد: این پروژه به طور صد در صد خصوصی انجام شده و دولت در آن سرمایه گذاری نداشته است.

وی از افتتاح این نیروگاه خورشیدی در مدت 20 روز آینده خبر داد و گفت: در صورتی که تمام 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری برسد می‌توان همدان را به عنوان پایلوت نیروگاه‌های خورشیدی کشور اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به مزایای این نیروگاه‌های خورشیدی عنوان کرد: این نیروگاه‌ها به صورت مقیاس کوچک هستند و در هر نقطه ای از استان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند و انرژی در محل تولید و مصرف می‌شود.

تیموری افزود: انرژی تولید شده از این نیروگاه‌ها پاک بوده و تلفات انرژی نیز ندارد ضمن اینکه از هیچ گونه سوختی برای آن استفاده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه نیروگاه‌های خورشیدی همدان در مناطق قهاوند، شیرین‌سو، فامنین، ویان و کبودراهنگ ایجاد می‌شود عنوان کرد: ظرفیت استان همدان برای راه‌اندازی نیروگاههای خورشیدی تا 200 مگاوات شناسایی شده است که 100 مگاوات آن در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: 70 درصد تجهیزات نیروگاه مانند پنل‌های خورشیدی به کار رفته در این نیروگاه‌ها و اینورترها از شرکت خارجی تأمین و 30 درصد تجهیزاتی مثل کابل، ترانس و تابلودر داخل تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نمونه پنل‌ها در داخل تولید نمی‌شود اعلام کرد: یک سرمایه گذار ایرانی با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی پیشنهاد کرده تا در استان همدان کارخانه‌ای را برای تولید پنل‌ها احداث کند.

تیموری با اشاره به اینکه دستگاه‌های مختلفی برای راه اندازی این نیروگاه‌ها حمایت داشته‌اند گفت: از استاندار، معاونین ،مدیرکل جهاد کشاورزی استان، مدیر محیط زیست و منابع طبیعی استان، آب منطقه ای و سازمان برنامه و بودجه استان قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم