Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@22:45:24 GMT

شهد شیرین اقتصاد مقاومتی به کام کارآفرینان میرجاوه

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۹۵۸۶۲

شهد شیرین اقتصاد مقاومتی به کام کارآفرینان میرجاوه

تولید عسل مرغوب با بهره گیری از پتانسیل های طبیعی موجود در دامنه های تفتان کارآفرینان و پرورش دهندگان زنبور عسل میرجاوه را تشویق به فعالیت در این شاخه از اقتصاد مقاومتی می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ شهرستان میرجاوه با دارا بودن شرایط آب وهوایی متنوع پتانسیل های بسیاری دارد، اقتصاد مقاومتی چیزی جز تکیه بر تولیدات بومی نیست، آن هم با شناسایی فرصت ها یا ظرفیت های موجود منطقه و فعال کردن این پتانسیل ها با راهکارهایی از جمله جذب سرمایه و سرمایه گذاربومی و غیربومی، دامنه های حاصلخیز تفتان مملو از گیاهان دارویی و گلهای کمیاب مختص این منطقه است و این امر سبب جذب افراد جهت پرورش زنبور عسل و تولید محصول با ارزش عسل شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسل ماده غذایی بسیار غنی و انرژی بخش است که حدود ۸۰ درصد از قندهای ساده یا مونوساکارید ها ساخته شده است و هر ۱۰۰ گرم آن ۳۲۰ کالری ایجاد می کند.

محسن کهرازهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه در همین رابطه اظهار کرد: وسعت بخش لادیز شهرستان میرجاوه و دارا بودن آب و هوای معتدل کوهستانی شرایط ویژه ای را جهت پرورش زنبور عسل ایجاد کرده است .

وی افزود: عسل با کیفیت تولید شده در شهرستان میرجاوه با توجه به وجود پوشش گیاهی متنوع و باغات سردسیری حاشیه تفتان خاص بوده و در بازار های شهرستان های مجاور طرفداران بسیاری دارد به طوری که برخی از مشتریان، محصول تولید کنندگان عسل را به صورت پیش فروش خریداری می‌کنند .

کهرازهی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۴ نفر ازکندوداران با دارا بودن بیش از ۵۰۴ کندو مشغول به فعالیت و تولید عسل بسیار مرغوب کوهستانی در شهرستان هستند .

وی با اشاره به اینکه به طور متوسط از هر کندو 10کیلو عسل تولید می شود خاطر نشان کرد: کندو داران شهرستان میرجاوه از روش های سنتی برای تولید عسل بهره می برند، وجود زنبور های قاتل و حمله آنها به کندو های زنبور عسل از بزرگترین مشکلات پرورش دهندگان زنبور عسل منطقه است که به دلیل وسعت منطقه و صعب العبور بودن،مبارزه با این نوع زنبور بسیار سخت شده است .

این مقام مسئول گفت : حمایت مستمر از پرورش دهندگان زنبور عسل از برنامه های مداوم جهاد کشاورزی بوده و علاوه بر مشاوره های کارشناسی و برگزاری کلاسهای آموزشی درزمینه بهبود کیفیت محصول و افزایش تولیدات، مشکلات پرورش دهندگان بررسی و در جهت رفع آنان کمک های لازم انجام می شود .

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • تهیه کننده نون خ سریال جدید می‌سازد
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال