Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان با اشاره به واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام دولتی به بخش خصوصی گفت: ۳۷۰ پروژه در استان قابل‌ واگذاری است که از این تعداد ۱۸۰ پروژه آماده واگذاری و ۶۷ پروژه واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به‌نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، رسول زرگرپور در پنجاه و یکمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان، با اشاره به مصوبه معاون اول رئیس‌جمهور مبنی بر مطرح‌ شدن مصوبات شورای گفت‌وگو طی مدت 30 روز در هیئت دولت اظهار داشت: این مصوبه زمینه اجرایی شدن مصوبات ملی شوراهای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان‌ها را تسهیل می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 90 درصد مصوبات استانی شورای گفت‌وگوی اصفهان اجرایی شده ولی در بخش مصوبات ملی مسیر طولانی برای اجرایی شدن وجود دارد.

استاندار اصفهان با اشاره به کسب رتبه نخست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در سطح کشور گفت: شورای اصفهان از نظر برگزاری جلسه، مصوبات و محتوای مصوبات حائز رتبه برتر شده است.

وی با اشاره به واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام دولتی به بخش خصوصی گفت: 370 پروژه در استان قابل‌ واگذاری است که از این تعداد 180 پروژه آماده واگذاری و 67 پروژه واگذار شده است.

زرگر پور افزود: برای سال جاری 160 پروژه آماده واگذاری به بخش خصوصی است و بر اساس پیشنهاد شورای گفت‌وگوی استان خواستار تفویض اختیار از وزارتخانه‌ها به استان اصفهان برای تسریع در این واگذاری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه بخش کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: موانع پیش روی تولید و صادرات محصولات کشاورزی به دبیرخانه شورا برای بررسی بیشتر ارسال می‌شود.

استاندار اصفهان با اشاره به رتبه ششم استان در جدول صادرکنندگان کشور در 4 ماهه گذشته گفت: صادرات 471 میلیون دلاری استان و رتبه ششم متناسب جایگاه این استان نیست و بایستی بخش‌های مرتبط تلاش‌های خود را برای ارتقا رتبه استان به سومی کشور دوچندان سازند.

وی از صادرکنندگان استان اصفهان خواست که در فرم اظهارنامه صادراتی خود مبدأ کالا را اصفهان قید کنند تا میزان دقیق صادرات و تولید استان مشخص شود.

مرکز توسعه صادرات استان در اتاق بازرگانی اصفهان راه‌اندازی شد

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با اشاره به ایجاد مرکز توسعه صادرات استان در اتاق بازرگانی اصفهان گفت: این مرکز با هدف تقویت و توسعه صادرات استان در بخش‌های مختلف ایجاد شده است.

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی تصریح کرد: اتاق بازرگانی اصفهان آمادگی دارد که از تمام ظرفیت‌های خود برای توسعه صادرات استان استفاده می‌کند زیرا صادرات نقش مهمی در حفظ تولید دارد.

وی افزود: واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت مشغول فعالیت‌اند و 70 درصد ظرفیت خالی وجود دارد.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خواستار مشخص شدن استراتژی صنعت و تولید کشور شد و گفت: مشخص شدن استراتژی صنایع مسیر فعالیت واحدهای تولیدی صنعتی را همواره می‌سازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار اجرای مصوبه حسابرسی 6 ماهه دفاتر توسط تأمین اجتماعی شد و گفت: حسابرسی دفاتر مالی واحدهای تولیدی پس از چند سال یکی از چالش‌های جدی این واحدهاست که همچنان ادامه دارد.

سهل‌آبادی وجود 25 هزار پرونده بنگاه‌های اقتصادی در میز رئیس سازمان تأمین اجتماعی را نشان از جدی بودن مسئله حسابرسی دفاتر توسط این سازمان دانست.

محمدرضا رجالی عضو شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این جلسه خواستار اختصاص تسهیلات با بهره مناسب برای بنگاه‌های کوچک و متوسط شد و گفت: بار اشتغال و تولید کشور را بنگاه‌های کوچک و متوسط به دوش می‌کشند و تسهیلات ارزان‌قیمت می‌توانند آنان را تقویت و توسعه بخشد.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن محمدی ادیب  گفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بنا‌های تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بنا‌های تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بنا‌های تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بنا‌های تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

او با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بنا‌های تاریخی استان، تاکید کرد: با توجه به اینکه واگذاری بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بنا‌ها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بنا‌ها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی