Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلیبی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین مجلس:


رئیس جمهور با بیان اینکه در معرفی کابینه دوازدهم تحت تاثیر و فشار از سوی هیچ حزب و جریانی نبوده ام گفت: شایعاتی که درباره قرارگرفتن لیست در اختیار رهبری مطرح می شود، صحیح نیست.

به گزارش خبرنگار بی‌باک حجت الاسلام حسن روحانی که صبح امروز برای دفاع از کابینه دوازدهم به مجلس شورای اسلامی رفته است بعد از اعلام برنامه های دولت در حوزه های سیاست داخلی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاست خارجی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله معرفی کابینه دوازدهم به مجلس پرداخت و گفت: برای تشکیل کابینه دوازدهم با توجه به رویکردها و برنامه ها پس از ارزیابی و در نظر گرفتن کارآمدی، ۱۷ نفر از مدیران ارشد کشور را برای تصدی امور به مجلس معرفی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به توانایی های آنها اعتماد دارم.

وی با اشاره به مطالبی که در فضای مجازی پیرامون معرفی کابینه ها و فشار بر رئیس جمهور برای انتخاب وزرا مطرح می شود اظهار داشت: در معرفی کابینه دوازدهم تحت تاثیر و فشار از سوی هیچ حزب و جریانی نبوده ام و شایعاتی که در مورد قرارگرفتن لیست در اختیار رهبری و نظر دادن ایشان مطرح می شود صحیح نیست البته من همه مسائل مهم را با ایشان مطرح می کنم اما معرفی وزرا کاملاً در چارچوب قانون اساسی صورت گرفته است.

روحانی درباره وزیر پیشنهادی علوم در کابینه دوازدهم ادامه داد: به دنبال این بودیم که همه وزرا را همزمان به مجلس معرفی کنیم اما به دلایلی این مهم انجام نشد ولی در فرصت قانونی وزیر علوم را نیز به مجلس معرفی خواهیم کرد.

دفاع از بطحائی

روحانی با تقدیر از خدمات دانش آشتیانی در دوران تصدی وزارت آموزش و پرورش، گفت: برای این وزارت خانه آقای سید محمد بطحایی در نظر گرفته شده است که سابقه بسیار طولانی در این وزارت خانه دارند. رشد سازمانی وی در این وزارت خانه بوده است. در تدوین سند تحول بنیادین شرکت داشته و اخیرا رئیس مرکز ملی نظارت راهبردی سازمان برنامه و بودجه بوده است.

روحانی مهمترین و بزرگترین وزارتخانه را وزارت آموزش و پرورش برشمرد و اظهار داشت: هرچه در این وزارت خانه سرمایه گذاری شود آینده بهتری برای فرزندان و کشورمان رقم خواهد خورد. برای این وزارت خانه سفارش جدی می کنم چرا که می خواهم وزیر آموزش پرورش بسیار قوی و با حمایت شما نمایندگان در این کار بسیار سخت و پیچیده بار این مسئولیت را بر دوش بگیرد.

وی افزود: ایشان برنامه های دقیقی از جمله تقویت زیربناهای فکری برای زندگی اخلاقی و دین مداری و تقویت هویت ایرانی اسلامی دانش آموزان، تربیت انسان ای خلاق، توانمندسازی دانش آموزان از نظر جسمی و روحی دارند.

رئیس جمهور گفت: ما برای جامعه پیچیده آینده نیازمند دانش آموزانی هستیم که جامعه را بشناسند و بتوانند از هویت خود دفاع کنند و محفوظات تحویل آنها ندهیم که بعد از طی دوران سربازی نیمی از آنها را فراموش کنند.

دفاع از جهرمی

روحانی در دفاع از گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تقدیر از زحمات واعظی در دوران تصدی این وزارتخانه، یادآور شد: آقای واعظی کار بسیار بزرگی را در زمینه دولت الکترونیک، زیرساخت های ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات انجام دادند.

وی افزود: در این وزارتخانه برای اولین بار جوانگرایی را تجربه می کنیم و به همه وزرا کتبا ابلاغ خواهم کرد که در سمت های بالا از نیروهای جوان و از زنان استفاده کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: بعد از ۴۰ سال بعد از انقلاب این یکی از وظایف قانونی است که در سمت های مدیریتی و مدیریت ارشد کشوری از جوانان نخبه با انگیزه و جوانان استفاده کنند البته باید زمینه برای رشد آنها فراهم شود.

روحانی با بیان اینکه بسیار علاقه مند بودم در دولت دوازدهم سه زن را بعنوان وزیر معرفی کنم، اظهار داشت: افرادی نیز در نظر گرفته شده بود اما بدلیل برخی مسائل این موضوع محقق نشد اما انشالله در فرصت های بعد این کمبود جبران خواهد شد و اولین جبران آن استفاده از زنان در سمت های معاون وزیر و مدیرکل ها خواهد بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جهرمی از جمله افرادی است که هم متولد و هم پرورش یافته بعد از انقلاب است، ادامه داد: آشنایی من با جهرمی در شورای عالی فضای مجازی بود و از تسلط او بر مسئله ارتباطات و فضای مجازی مطلع هستم.

وی افزود: فضای مجازی را نمی توان قفل زد. این قفل را روحانی باز نکرده است این قفل را مردم باز کرده اند. اگر حواسمان جمع نباشد و دقت های لازم را انجام ندهیم می تواند نتیجه معکوس دهد. با هماهنگی همه قوا باید شرایط را برای استفاده صحیح از این فضا به وجود بیاوریم که آقای جهرمی این توانمندی را دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه از جهرمی راه اندازی سریعتر شبکه ملی اطلاعات را خواستارم، گفت: اولین درخواست من از ایشان اشتغال و ایجاد سالانه ۳۰۰ هزار شغل در حوزه فضای مجازی است.

دفاع از علوی

رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی اطلاعات با بیان اینکه سابقه آشنایی من با حجت الاسلام علوی به ادوار مجلس شورای اسلامی بازمیگردد، گفت: کار وزارت اطلاعات کار سنگینی است چرا که از طرفی میخواهیم این امنیت را برقرار کنیم و از طرفی میخواهیم آرامش برای مردم ایجاد کنیم. نحوه ایجاد امنیت اگر با دقت لازم نباشد به آرامش لطمه خواهد زد.

وی افزود: وزارت اطلاعات می تواند با رعایت کامل حقوق اساسی که در قانون اساسی آمده، با رعایت حقوق شهروندی، با احترام به مردم و برخوردهای ضروری و حداقلی امنیت را ایجاد کند.

روحانی با بیان اینکه وزارت اطلاعات در برابر تروریسم بسیار خوب عمل کرده است، گفت: اخلاق و رفتار وزارت اطلاعات در برابر جرائم به نسبت گذشته بسیار بهبود یافته اما هنوز از رفتار مامورین در برابر جرائم رضایت کامل را ندارم و از آقای علوی می خواهم که در دولت دوازدهم این مورد را بهبود ببخشد.

وی تاکید کرد: دستگاه های اطلاعات دیگر باید خودشان را با وزارت اطلاعات هماهنگ کند و وزیر اطلاعات بعنوان رئیس شورای هماهنگی اطلاعات باید این موضوع را ساماندهی کنند.

رئیس جمهور ادامه داد: اجرای مر قانون اساسی، رعایت حقوق شهروندی، برخورد قاطعانه تر با گروه های تروریستی، نقش آفرینی در امنیت اقتصادی، مبارزه با فساد و تضمین نقش آفرینی قومیت ها و اقلیت ها از وزارت اطلاعات مورد انتظار است.

دفاع از آوایی

در ادامه روحانی با اشاره به معرفی علیرضا آوایی به عنوان وزیر پیشنهادی دادگستری گفت: در دولت یازدهم حجت الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری بود که همکاری ما با وی در بخش های مختلف از جمله قوه قضائیه بود.

وی افزود: پورمحمدی در دولت یازدهم هم بسیار فعال بود و در تنظیم روابط قوه مجریه و قوه قضائیه نیز تلاش می کرد. حالا شما ببینید اگر کار نمی کرد وضع چگونه بود؟ این همه کار کرد باز روابط ما مشکل داشت.

رئیس جمهور تصریح کرد: برای معرفی وزیر دادگستری بین رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه توافقاتی لازم است، رئیس قوه قضائیه افرادی را معرفی می کند و رئیس جمهور انتخاب می کند، اما در این مورد ما با رئیس قوه قضائیه به صورت حضوری صحبت و توافق کردیم که در نهایت آقای آوایی به عنوان شخصیت شناخته شده معرفی شد.

روحانی گفت: وزیر پیشنهادی دادگستری با مسئولیت دادستانی در شهرهای مختلف در اوایل انقلاب کار خود را آغاز کرد و در آخر مسئولیت خود رئیس دادگستری تهران بود و ما هر چه از وی شنیدیم حالت اعتدال داشت.

وی تصریح کرد: در حال حاضر رابطه ما با قوه قضائیه خوب است، حالا چشم نزنید؛ ولی باید وزیر پیشنهادی این رابطه را بهتر کند، چون یکی از وظایف وزیر دادگستری تنظیم رابطه دو قوه است.

رئیس جمهور گفت: مسئله حقوق بشر، حقوق شهروندی، مبارزه با فساد، سامان دادن تعزیرات و مسائل حقوقی و قضایی ایرانیان خارج از کشور برای ما مهم است که وزیر دادگستری باید آن را دنبال کند.

دفاع از ظریف

رئیس جمهور در دفاع از محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی وزارت امور خارجه گفت: همگان آقای ظریف را به تقوا، پاکدامنی و پرکار بودن در حوزه سیاست خارجی می شناسند. صبر ایشان در مذاکرات طولانی با غربی قابل توجه بود. کار بسیار بزرگی برای کشور کردند و من از طرف ملت از همه وزرا بویژه ایشان تشکر می کنم. یک توطئه بسیاربزرگ را خنثی کردند.

وی افزود: آمریکایی ها حربه ای در دست گرفته بوند بالای سر ملت ایران که البته این حربه را نمی توانستند استفاده کنند. مردم سپر مدافع خود را داشتند ولی هر وقت نگاه می کردند به آسمان می دیدند چماق بزرگ بالاسرشان به حرکت درمی آید.

روحانی ادامه داد: این چماق فصل هفتم منشورملل متحد و قطعنامه های علیه ایران و مصوبه های شورای حکام بود. فرض کنید کسی با چماق بالای سر شما بایستد هرچند که ما این چماق را از بین بردیم و دست را قطع کردیم.

روحانی گفت: ما حق خود را در مساله پرونده هسته ای تسریع کردیم، منع معاملات نظامی را برداشتیم. همانطور که می دانید خرید و فروش نظامی ممنوع بود و ما راه را برای تقویت بنیه دفاعی کشور باز کردیم اما گویا عده ای این موارد را فراموش کردند، حوزه اقتصادی و نفت ما را یادشان رفته که در چه وضعیتی بود، سرمایه گذاری و مساله سوئیفت را فراموش کردند که در ابتدا در چه وضعیتی قرار داشت که شکر خدا این مساله حل شد علیرغم آن چیزی که در ابتدا می گفتند قابل حل شدن نیست.

رئیس جمهور اضافه کرد: برخی امروز این سوال را می پرسند که فلان بانک بزرگ با ما همکاری ندارند ما از آنها می پرسیم آن بانک بزرگ کی هست و آنها می گویند البته می دانیم ۶۰ درصد سهام آن بانک بزرگ متعلق به آمریکایی هاست. پس از ابتدا تکلیف ما را مشخص کنید آیا می خواهید ما تحریم هسته ای را برداریم که برداشتیم ولی اگر می خواهید همه تحریم ها با جهان را حل کنیم که اهلا و سهلا. شما به ما اجازه بدهید و ما با تمام جدیت و قدرت می رویم و موفق هم خواهیم شد. البته مصالح کشور را باید مدنظر قرار داد اما ما متولی تمام مصالح کشور هم نیستیم.

وی با بیان اینکه تلاش های ظریف به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت امور خارجه محدود به مساله برجام بوده، تصریح کرد: ایشان در خصوص مسائل منطقه ای هم تلاش های گسترده ای داشتند، امروز شاهد اعزام حجاج ایرانی به حج بودیم که امیدواریم سالم رفتند و سالم برگردند و حج آنها مورد قبول خداوند قرار گیرد. آقای ظریف در این زمینه زحمات بسیاری کشیدند.

روحانی در ادامه بیان کرد: آقای ظریف برای فروکش کردن شعله جنگ در منطقه تلاش بسیاری انجام دادند، برای سرمایه گذاری خارجی در کشور اقدامات زیادی انجام دادند، شخص ایشان همکاران شان، سفرای محترم ایران در کشورهای مختلف اقدامات بسیار خوبی داشتند که امیدواریم با جایگاه و فرصت بیشتر اقدامات بهتری را انجام دهیم.

رئیس جمهور گفت: عده ای با ذات برجام مشکل دارند و بحث آمریکا و کنگره و فلان شخص نیست و نمی دانم چرا از این نوجوان (برجام) خوش شان نمی آید. ما باید این برجام را حفاظت و حراست کنیم و از این فرصت به خوبی برای ملت خود بهره برداری کنیم.

وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت و توان دیپلماسی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم، اظهار داشت: ما باید برای جذب سرمایه و فناوری از طریق اقدامات دیپلماتیک بهره ببریم، کاهش مشکلات منطقه ای و ایجاد تصویر درست از ملت ایران در افکار عمومی جهان و کسب جایگاه شایسته تر ایران در مسائل بین المللی و همچنین مساله حمایت از محیط زیست که بخشی از آن مرتبط با وزارت امور خارجه است همگی در حیطه وظایف شخص آقای ظریف و وزارت امور خارجه قرار دارد.

دفاع از قاضی زاده هاشمی

روحانی در معرفی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: آقای قاضی زاده هاشمی فردی است که در دولت یازدهم زحمات زیادی برای اجرای طرح تحول سلامت کشید، حقیقتا کار بسیار سخت و بزرگی بود. انجام این کار با توجه به محدودیت ها و مشکلات زیادی که در بودجه داریم کار سختی بود اما ایشان این کار را پیش بردند و گاهی اوقات شرایط برای ایشان سخت می شد اما با همه دشواری ها ایشان توانستند به نحو مطلوبی کار را جلو ببرند و شکر خدا مردم هم از نتیجه کار راضی هستند.

رئیس جمهور در ادامه گفت: تمام دستگاه های دولتی باید به کمک اجرای طرح تحول سلامت بیایند چرا که این کار بزرگی است و یکی از وزرای پرکار ما آقای قاضی زاده هاشمی بودند و امیدواریم در دولت دوازدهم با نشاط بیشتر فعالیت کنند و ثمرات بیشتری را شاهد باشیم. ما باید بتوانیم با حفظ کیفیت خدمات، هزینه آنها را کاهش دهیم هر چند کار مشکلی است اما شدنی است و این انتظاری است که ما از شخص آقای هاشمی داریم.

وی گفت: نظام تشخیص ما باید یک نظام ساماندهی شده ای باشد، پرونده الکترونیک سلامت بسیار مهم است و می تواند بسیاری از کارهای ما را تسریع کند. حذف همپوشانی های بیمه یکی دیگر از کارهایی است که باید در حوزه ایشان در دولت دوازدهم صورت بگیرد. مساله توریسم سلامت یکی دیگر از آن مواردی است که برای ما مهم است.

دفاع از حاتمی

روحانی درباره وزیر پیشنهادی وزارت دفاع گفت: آقای دهقان در دوره قبل اقدامات بسیار شایسته ای انجام دادند که تا امروز بی سابقه بود. در این دوره بنا شد یکی از عزیزان ارتش برای تصدی این وزارت انتخاب شود، البته تفاوتی بین ارتش و سپاه وجود ندارد و همه آنها تحت فرماندهی رهبری معظم انقلاب هستند و همه قابل احترامند.

وی افزود: امیر حاتمی شخصیتی است که در مسئولیت های مختلف بوده، او در ارتش مسئولیت های مختلف داشته و در ستاد کل با سرلشگر باقری همکاری می کرده، ایشان با وزارت دفاع آشنایی کامل دارد و بر امور مسلط هستند. آقای حاتمی مورد اعتماد خانواده نیروهای مسلح ایران است و برای خدمت به همه نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش آمده اند و این مسئولیت را به خوبی انجام خواهند داد.

رئیس جمهور تصریح کرد: سفارش من به امیرحاتمی در تولید برخی از سلاح ها به خصوص توان موشکی تلاش بیشتر است. البته حوزه دیپلماسی دفاعی باید فعال تر شود و معیشت کارکنان ارتقای بیشتری یابد.

دفاع از کرباسیان

رئیس جمهور در دفاع از گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی و دارایی، با تقدیر از زحمات علی طیب نیا در دوران تصدی مسئولیت این وزارت خانه، گفت: آقای کرباسیان سابقه مدیریتی طولانی در وزارت اقتصاد دارند و یکی از موفقیت های خوب کرباسیان، ساماندهی گمرک کشور با سامانه الکترونیک گمرک است که با کار جدی وی از فساد در گمرک جلوگیری شد.

وی افزود: اولین خواسته من از ایشان مبارزه با پولشویی است. نباید به گونه ای باشد که کشور دیگری برای مبارزه با پولشویی به ما سفارش کند. ما قربانی تروریسم هستیم و لذا باید با قاطعیت و جدی تر با فعالیت های اقتصادی تروریسم مبارزه کنیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اولیت دوم مسائل بانکی است که نیاز به اصلاحات و تحول در نظام بانکی داریم. بانک امروز منحرف شده است و باعث شده نتواند وظیفه خود را انجام دهد. وظیفه بانک بنگاه داری نیست و اگر ما تولید، اشتغال میخواهیم باید بانک تاثیر گذار در این زمینه باشد.

وی با بیان اینکه بانک ما باید بتواند با جهان ارتباط خوبی برقرار کند، گفت: در کنار آن ساماندهی به نظام مالیاتی نیز مورد نیاز است. باید از کسانی که تا کنون مالیات نداده اند و نمی دهند باید بتوانیم مالیات بگیریم.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران

رئیس جمهور با حضور در بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران و استماع مشکلات اولویت‌دار این منطقه در زمینه‌های درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جلسه پیگیری موضوعات ویژه، دستوراتی را برای رفع هر چه سریع‌تر این مشکلات صادر کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در راستای سفرهای استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق 17 و 18 در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز1 طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود.

  مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق 17 و 18 تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضاهای آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه 3 الی 5 مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود.  دکتر رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق 17 و 18 تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکارهای قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا