Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس از امروز صلاحیت 17 وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم را بررسی می‌کند. مجلس از صبح امروز کار بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم را آغاز کرد.
به گزارشجنوب نیوز، براساس آئین‌نامه داخلی مجلس، رئیس‌جمهور دو ساعت و نیم فرصت دارد از برنامه‌های وزرای پیشنهادی خود دفاع کند و همچنین پس از آن 5 نماینده مخالف و 5 نماینده موافق کلیات برنامه‌ها را هر کدام 15 دقیقه فرصت مطرح کنند که البته می‌توانند بخشی از زمان خود را به نمایندگان دیگر واگذار کنند و پس از آن مجلس وارد بررسی صلاحیت و رای اعتماد تک‌تک وزرای پیشنهادی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدجواد آذری جهرمی؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیدمحمود علوی؛ وزارت اطلاعات، مسعود کرباسیان؛ وزارت امور اقتصاد و دارایی، محمدجواد ظریف؛ وزارت امور خارجه، سیدمحمد بطحایی؛ وزارت آموزش و پرورش، سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی ربیعی؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمود حجتی؛ وزارت جهاد کشاورزی، سیدعلیرضا آوایی؛ وزارت دادگستری، امیر حاتمی؛ وزارت دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح، عباس آخوندی؛ وزارت راه و شهرسازی، محمد شریعتمداری؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت، سیدعباس صالحی؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزارت کشور، بیژن نامدار زنگنه؛ وزارت نفت، حبیب‌الله بیطرف؛ وزارت نیرو و مسعود سلطانی‌فر؛ وزارت ورزش و جوانان ۱۷ وزیری هستند که از سوی حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی برای اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شده‌اند.
10:53- صباغیان بافقی به عنوان مخالف اول کابینه دولت پشت تریبون قرار گرفت.
10:47- پورابراهیمی نماینده مجلس در حال اخطار دادن است. اخطار او نیز در مورد عدم معرفی کل کابینه است.
10:46- پایان سخنرانی حسن روحانی. 26 دقیقه از زمان سخنرانی رییس جمهور باقی مانده است. که معاون اول دولت بعد از سخنان موافقان و مخالفان کابینه از آن استفاده خواهد کرد.
10-23- روحانی بعد از اخطار نمایندگان مجلس سخنان خود را ادامه داد.


حسن روحانی در دفاع از عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر پیشنهادی وزارت کشور
- آقای رحمانی فضلی فرد موفق و پرکاری در دولت یازدهم بودند. کار ایشان هم کار سختی است، من خودم هم گاهی حس می کنم که کار سختی است، از یک طرف توقعات رئیس جمهور باید توجه کند. نمایندگان مجلس، ائمه جمعه، افراد صاحب نفوذ در شهرستان ها و ...توقعاتی دارند که ساماندهی کردن همه اینها کار سختی است.
- من به ایشان بارها گفتم که وقتی به استانی می روم که مردم از استانداری راضی هستند در چهره مردم نشاط را می توان دید در نقطه مقابل هم وقتی استانداری فعال نیست باز هم در چهره مردم حس می شود.
-ایشان انتخابات های خوبی در دو، سه مقطع برگزار کردند. انتخابات خوب و آرامی را برگزار کردند. ایشان با صبر و حوصله با شورای نگهبان و بقیه نهادها ارتباط داشتند، با سعه صدر، حلم وبردباری مسائل را حل می کرد که اگر فرد دیگری می خواست این مسئولیت را حل کند این هماهنگی ها سخت تر بود.
-برای تقویت انسجام ملی در سطح کشور باید از زنان باید استفاده شود. در سطح بخشدار، استاندار و فرماندار باید از اهل سنت و زنان استفاده کرد. ما شیعه و سنی و کرد و بلوچ و ترک و ..نداریم.-توجه به حقوق شهروندی، اهمیت دادن به نقش اقوام و مذاهب در سمت های مدیریتی، توسعه مناطق مرزی، مبارزه جدی با قاچاق کالا، توسعه پایدار، مبارزه با خشونت و مدیریت بحران های کشور از دیگر درخواست های روحانی از وزیرکشور پیشنهادی بود.
دفاع روحانی از وزیر پیشنهادی نیرو
-از مهندس چیت چیان تشکر می‌کنم. سی و هفت سد را در دوران خودش افتتاح کرد. مردی شریف ، مصمم با اخلاق و دلسوز بود.
-از آقای بیطرف برای این وزارت دعوت کردیم. ما در زمینه آب و برق کارهای مهمی داریم . در انتقال برق مشکلات زیادی داریم. درباره آب آب آشامیدنی محیط زیست، صنعت و کشاورزی، بخصوص محیط زیست مسئله حق آبه‌ای است که نباید فراموش کنیم و باید توسط ایشان دنبال شود.
-تدوین گزارش کلی آب، لحاظ حوضه‌های آبریز، تامین بخشی از آب صنایع و کشاورزی غیر خوراکی، حق آبه محیط زیست. اجرای طرح تعادل بخشی آب‌های زیر زمینی و همکار با نهادهای بین‌المللی از وظایف آقای بیطرف است.
رییس جمهور:
روحانی در دفاع از بیژن زنگنه، وزیر نفت گفت:
-در بخش گاز به خود کفایی خوبی رسیدیم. گاز به بیشتر روستاها رفته است. آقای زنگنه قول بدهند اقداماتی که در دولت قبل کامل نشد در این دولت به سرانجام برسد. ساحل مکران ما باید آباد شود و مسئله فلرها. باید آنها را جمع آوری کنیم و همینطور ال ان جی. باید همچنان به منظقه نفت و گار مشترک توجه کنیم.
-میدان گازی پارس جنوبی باید تمام شود. صنایع پتروشیمی برای ما مهم است. تمرکز بر انتقال فناوری در زمینه نیرو که باید همکاری بیشتری در این زمنیه انجام شود. همچنین توجه به ساکنان بومی هرجایی که پتانسیل نفت و گاز دارد.
-وزارت کشور کار سختی است. همه از وزیر کشور توقعاتی دارند. ایشان انتخابات‌های خوبی را برگزار کرده‌اند. از آقای رحمانی فضلی میخواهم که درمسوولیت‌های مختلف از زنان و اهل سنت استفاده کنند.
وقتی وظیفه‌ای بر عهده وزارت ارشاد و دولت است دستگاه های دیگری حق مداخله در امور اجرایی کشور ندارد و اگر مجلس خواست می‌تواند وظیفه را از دوش دولت بردارد و بر عهده آن دستگاه بگذارد
رئیس جمهور در دفاع از حجتی، وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی:-برای وزارت کشاورزی حجتی انتخاب شده و در دولت دوازدهم هم همین مسئولیت را برعهده خواهد گرفت.
-در مسئله زراعت و باغداری آگاهی دارد، هم‌چنین وی تحولات زیادی در دانه‌های روغنی، شکر، ماهی‌های در قفس، مزارع مدرن، صرفه جویی و بهره‌ورری در آب انجام داد
-باید یارانه بخش کشاورزی را هدفمند کرد، هم‌چنین از کشت فرا زمین باید بیشتر استفاده کرد
دفاع روحانی از وزیر صنعت
-ابتدا از مهندس نعمت زاده تشکر میکنم. خیلی نادرست نیست که می گویند ایشان پدر صنعت است. برای صنعت کشور و معادن خدمات زیادی را انجام داد. به عنوان نمونه ساخت خودرو با مشارکت خارجی و سرمایه گذاری خارجی بسیار مهم است.ایشان شیخ الوزای ما بودند
-محمد شریعتمداری جزو مدیران ارشد این کشور هستند. در سمت‌های مختلف بوده‌اند. همیشه عنصر مخلص و فعال و بی‌تکلفی بودند.
-بهبود محیط کسب و کار مبارزه جدی با فساد شفاف سازی نظام تجارت دنبال کردن سیاست صنعتی حمایت از تولید محصولات معدنی بخشی از خواسته‌های دولت از وزیر جدید است
10:23- لاریجانی در پاسخ به خواسته قاضی‌پور نماینده ارومیه مبنی بر معرفی یک وزیر آذری: اگر زنجان را هم شهر آذری بدانید وزیر آذری داریم
10:22- قاضی پور دیگر نماینده‌ای است که اخطار داد. روحانی اموال وزرای خود را اعلام کند. چرا از آذربایجان وزیر معرفی نشده است
10:21- لاریجانی: ربیعی در هنگام آمدن تصادف کرده است
10:20- علی لاریجانی: مستفاد از اصل 136 قانون اساسی عدم معرفی یک وزیر، هیات وزیران را از نصاب نمی‌اندازد
10:18- سلیمی دیگر نماینده مجلس است که اخطار قانون اساسی دارد. اخطار این نماینده هم در مورد معرفی نشدن کل کابینه است
10:12- نمایندگان مجلس در حین سخنرانی رییس جمهور در حال تذکر دادن هستند. محبی نیا از عدم معرفی وزیر علوم گلایه کرد. این نماینده اعتقاد دارد باید همه وزرا معرفی می شدند نه 17 نفر. از رییس جمهور و رییس مجلس و شورای نگهبان به کمیسیون اصل 90 شکایت کردم.
9:57- در جریان دفاع روحانی از ربیعی وزیر کار علی لاریجانی از رییس جمهور سوال کرد که من ربیعی را در مجلس نمی‌بینم. کجا نشسته‌اند؟
روحانی حالا همچنان در حال سخنرانی است.
9:13- لاریجانی به روحانی یادآوری کرد که رییس جمهور ۲.۵ ساعت وقت دارد، اما روحانی پاسخ گفت: بله، وقت هست، اما مستمع صاحب سخن را برسر کار آورد! خب اینجا مجلس هست، من هم نمی توانم چیزی بگویم، ۲۰ سال در جایگاه نماینده ها بودم، حالا دارم پس می‌گیریم! همین برخوردها را با رییس‌جمهورها و نخست وزیرها در زمان کابینه داشتیم!
اشاره روحانی به همهمه در صحن مجلس و بی‌نظمی نمایندگان و بی‌توجهی به سخنان ابتدایی او در دفاع از کابینه بود.
8:35- تذکر رییس مجلس به نمایندگان برای نشستن سر جای خود هنگام سخنرانی روحانی. لاریجانی در این لحظه با عصبانیت با نمایندگان صحبت کرد
8:26: رییس جمهور روحانی سخنرانی خود در دفاع از وزرای پیشنهادی را آغاز کرد.
روحانی:
حسن روحانی در دفاع از عباس آخوندی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی:
-آقای آخوندی وزیر بسیار فعالی بودند. البته در مسکن نتوانستیم با هم به توافق نهایی برسیم. در دولت دوازدهم اولین چیزی که به جد از ایشان می خواهم مسئله مسکن است. مهمترین مسئله میدان مسکن بافت‌های فرسوده است.
-بافت فرسوده هم آب دارد هم گاز هم برق هم مسجد هم آیت‌الله. ساختمان‌های کهنه را می‌کوبید و درست می‌کنید. من به ایشان گفتم نظر من این است مشکل مسکن از طریق بافت فرسوده حل خواهد شد.
-ما اول گله کردیم تا برسیم به تعریف. در مسکن انشاالله شاهد شرایط خوبی خواهیم بود. یکی از مشکلات ایشان ناهماهنگی با شهرداری بود. حالا که وضع شواری شهر تغییر کرده و شهردار جدید مشخص شده.
-ایشان در زمینه راه، راه آهن و هواپیمایی به جد کارهای مهمی انجام دادند. در چابهار شاهد نشاط اقتصادی هستیم. امیدواریم شاهد راه آهن چابهار زاهدان و خراسان باشیم. 5 استان ما یا راه آهن‌هایشان وصل شده یا به زودی وصل می‌شود
-جاده‌های روستایی آزادراه‌ها جاده‌های شمال که معضل داشته پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته. در هواپیمایی بعد از 40 سال این تابو شکسته شده و توانستیم با شرکت هواپیما ساز قرار داد ببندیم.
-چطور می‌شود هواپیمای دسته دوم بخریم که ده سال در افریقا پرواز کرده بعد هواپیمای نو که می‌آوریم یک عده عصبانی می‌شوند. از نظر عزت ملی برایمان این موضوع مهم است. اینکه هواپیما را با التماس و منت از یک کشور جهان سوم بخریم که منتی ندارد. امیدواریم آقای آخوندی زودتر از پروژه مسکن مهر خلاص شود.
در دولت یازدهم نتوانستیم با آقای آخوندی بر سر مساله مسکن به توافق نهایی برسیم
رییس جمهور در دفاع از وزیر دفاع
-در دوره قبل سردار دهقان عهده دار این سمت بودند. آشنایی من با ایشان برمیگردد به زمان دفاع مقدس. ایشان وزیر فعالی بود و در بخش های راهبردی تسلیحات اقدامات خوبی انجام داد. اما در این دوره بنای ما بر این بود که از یکی از عزیزان ارتش استفاده کنیم. البته اهدافشان تفاوتی ندارد و فرماندهی هردو مقام معظم رهبری است و تنها تفاوت آنها در رنگ لباس است.
-امیر سرتیپ حاتمی در رده های متختلف ارتش بوده است. در صف و ستاد و در سالهای اخیر در ستاد فعال بوده و مدت ها در ستاد نیروهای کل مسلح فعالیت کرده است. ایشان با سرذار باقری همکار بودند و به وزارت دفاع مسلط است. سرتیپ حاتمی جانشین وزارت دفاع هم بوده است.
-ایشان تجارت ارزنده ای دارد. آقای حاتمی فردی است که مورد اعتماد خانواده کل نیروهای مسلح است. سفارش اکید من به ایشان بیشتر در زمینه تامین برخی از سلاح ها و توان موشکی است که به صورت حضوری هم به ایشان گفتم. ساماندهی صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح، ارتقای سطح معیشت بازنشستگان و واگذاری برخی اموری که امکان دارد به سایر بخش ها از جمله برنامه های ما در این وزارت خانه است
دفاع روحانی از وزیر دادگستری
-وزیر دادگستری به توافق بین رییس جمهور و رییس قوه قضاییه نیاز دارد. ما حضوری با هم صحبت کردیم و درباره آقای آوایی توافق کردیم. ایشان شخصیت شناخته شده در بحث قضا هست.
-اولین فعالیت‌های ایشان در بعد از انقلاب دادستانی در شهرهای مختلف شروع شده تا جایگاه رییس دادگستری تهران که هر چه ما از ایشان در همه دوره‌ها شنیده‌ایم حالت اعتدال ایشان بود. وقتی به ما چیزی می‌گفت برای همه ما اطمینان آور بود چون فرد معتدلیست.
-برای ما مهم است وزیر دادگستری فردی باشد صاحب نظر که بتواند ارتباط ما با قوه قضاییه را که اگر چشم نزنید خوب است بهتر بکند.
-مسئله حقوق بشر و شهروندی برای ما همه است. مبارزه با فساد برای ما مهم است. سازمان تعزیرات را باید بهبود ببخشید. مسائل حقوقی و قضایی ایرانیان خارج از کشور با هماهنگی وزارت اطلاعات برای ما مهم است.
-آقای پورمحمدی برای ارتباط مناسب قوه قضاییه و قوه مجریه تلاش بسیار زیادی کرد، هرچند مشکلاتی بود، اما ببینید اگر این تلاش های آقای پورمحمدی نبود، چه می شد!
رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
-دکتر ربیعی در دوره قبل عهده دار این مسئولیت بودند. ما با ایشان مفصل صحبت کردیم و خدمات خوبی ارائه کردند و انشاالله با همین روند پیش بروند. زندگی شخصی ایشان با این مسئله پیوند می خورد. خودش مضیقه را چشیده و میداند مضیقه چیست. فلسفه ماه رمضان هم همین است.
-امیدواریم کسانی که این مضیقه ها را چشیده اند بهتر این کارها را حل و فصل کنند. مشکل عمده او در زمینه صندوق هاست. در زمینه مسائل بهزیستی هم باید فعالیت بیشتری صورت گیرد.
-دکتر ربیعی در زمینه اشتغال طرح های خوبی دارد. در وزارت خانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی اشتغال مسئله اول ما، صندوق های مسئله دوم ما و همکاری با وزارت بهداشت مسئله سوم ماست.
دفاع حسن روحانی، رییس جمهور از حسن هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت
-آقای دکتر هاشمی زحمات بسیار زیادی برای طرح تحول سلامت کشیدند. کار سختی بود با توجه به مشکلات بودجه. گاهی اوقاتشان از خزانه و بودجه تلخ می‌شد. ایشان خیلی صبر کردند.
-آنچه ما از ایشان می‌خوهیم بعد از رضای خدا رضای مردم است. همه دولت باید در طرح تحول سلامت کمک کند. در چهار سال گذشته تلاش پیگیری داشتند. همه می‌دیدند سفرها و تلاش‌های اشان را. انشاالله با نشاط بیشتر در چهار سال آینده پیش می‌روند.
-کاهش هزینه‌ها با حفظ کیفیت خدمات و سطح بندی خدمات بسیار مهم است. یک وقتی چیزی مستحب است و یک وقتی مباح. برخی کارهای پزشکی وقتی ضرورت ندارد مکروه و حرام است.
-پرونده الکترونیک سلامت بسیار مهم است. خرید راهبردی خدمات سلامت مهم است. حذف هم پوشانی ها بیمه مهم است. توسعه توریسم سلامت برای مهم است.
ریس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی امور خارجه
-همه دکتر طریف را به تقوا و پرکار بودن میشناسند. همکاری در مذاکرات صبر ایوب میخواست. از طرف تمام ملت از او تشکر میکنم. چماقی همیشه بالای سر ملت ایران بود که همان قطع نامه شوارای حکام بود. ما این چماق را از بین بردیم و این دست را قطع کردیم. برجام اولش برهم زدن توطئه های امریکاست و حقوق هسته ای ما انجام شد.
-ما این حقمان را تثبیت کردیم. منع معاملات نظامی را برداشتیم و این ممنوعیت را پنج ساله کردیم. راه را برای تقویت بنیان نظامی باز کردیم. روابط بانکی ما درست شده. حالا میگویند چرا آن بانک بزرگ نمی آید برای سرمایه گذاری؟!
-تکلیف ما را معلوم کنید. میخواهید تحریم را با آمریکا حل کنیم یا با کل جهان؟ اهلا و سهلا. تلاش های دکتر ظریف علاوه بر برجام در منطقه هم بوده. مانند موضوع حج.
-دکتر ظریف در اینکه در منطقه شعله جنگ فروکش کند کارهای زیادی انجام دادند. امیدواریم با جایگاه بهتر اقدامات بهتری انجام شود. برجام باید حفظ شود. نمی دانم چرا عده ای با برجام مشکل دارند. نمی دانم چرا از این نوجوان (برجام) خوششان نمی آید.
-از تمام ظرفیت های دیپلماسی باید استفاده کنیم. اولویت ما کاهش مشکلات منطقه است و کسب جایگاه شایسته تر ایران در عرصه بین المللی و همینطور برنامه های محیط زیست که بخشی از آن بر عهده وزارت امور خارجه است.
-وقتی می خواستیم آقای طیب نیا را معرفی کنیم، گفتیم کجاست؟ گفتند در راه اصفهان، این‌بار می خواستیم آقای کرباسیان معرفی می کنیم، گفتیم کجاست؟ گفتند در راه اصفهان! بالاخره وزارت اقتصاد به اصفهانی‌ها می رسد
روحانی در دفاع از وزیر اقتصاد
-آقای دکتر مسعود کرباسیان سابقه طولانی در مدیریت دارد. سالهاست ایشان را می‌شناسم در وزارتخانه‌های مختلف بوده. بیش از سی سال مدیریت‌های رده بالای را در بخش‌های مختلف کشور اقصادی داشته. در نوشتن و ترجمه کتاب و علم و دانش بالا بوده. رشته تحصیلی ایشان برنامه ریزی در مسئله اقتصاد است.
-موفقیت‌های زیادی داشته یکی ساماندهی گمرک از ایشان. مبارزه قاطع باپولشویی و فسادهای سارمان یافته در مسائل مالی بانکی و پولی را می‌خواهم.کشور دیگری نباید به ما سفارش کند برای مبارزه مالی با تروریسم ما باید پیشگام باشیم. چیزهایی که اسلام و احکام آن دراین باره می‌گوید عملی کنیم. ما موظف به مبارزه با پولشویی هستیم.
-اولویت دوم اصلاح مسائل بانکی است. بانک باید برگردد به کار خودش. مسیر بانک منحرف شده. وظیفه بانک بنگاه‌داری نیست. اگر تولید می‌خواهیم با بانک است. اشغال ، رونق اقتصادی و صادرات غیر نفتی، سرمایه‌گذاری از خارج با بانک است. بانک ما باید بتواند با جهان ارتباط بگیرد.
-انضباط مالی ، نظام مالیاتی بسیار مهم است. باید درآمدها و میزان پرداخت مالیات‌ها مشخص شود. همه اینها شدنی است. فشار مالیاتی به مردم نیاوریم. عدالت مالیاتی را اجرایی کنیم. از آنها که مالیات نمی‌دهند مالیات را بگیریم. سالم سازی مسیر خصوصی سازی برای ما مهم است. جلب سرمایه گذاری خارجی یکی از مهمتر

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا