Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان با بیان این مطلب که مسئله تامین آب شرب شهر علی آباد کتول، از دغدغه های این شرکت در استان گلستان است، افزود: عدم تخصیص اعتبارات عمرانی در سال های 94 و 95 ، اجرای پروژه های این شرکت را با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ محمد هادی رحمتی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در جمع خبرنگاران استان گفت: با توجه به افزایش جمعیت و رشد بازار شرکت آب وفاضلاب استان گلستان طی دو سال گذشته برای اجرای طرح های عمرانی شهرعلی آباد کتول با کمبود شدید منابع مالی رو به رو بوده و در این مدت از محل منابع داخلی و درآمدهای تبصره3 توانستیم اقدامات خوبی در این راستا انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از محل طرح های عمرانی هیچ ردیف اعتباری طی دوسال گذشته برای شهر علی آباد کتول اختصاص نیافته و ردیف بودجه آبرسانی فوق در بودجه حذف گردیده است خاطرنشان کرد شهرعلی آباد سال های گذشته با مشکل تامین آب شرب مواجه بود و با توجه به عدم تخصیص اعتبارات در این مدت امکان ادامه اجرای طرح آبرسانی میسر نبوده و با پیگیری و تلاش مجموعه همکاران ستادی و امور آب وفاضلاب این شهر از محل منابع داخلی بخشی از این مشکلات مرتفع گردیده است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان گلستان تصریح کرد: مسئله تامین آب شرب شهرعلی آباد کتول یکی از دغدغه های مسئولین استان و این شهر بوده و مجموعه شرکت آب وفاضلاب شهری برای حل این مشکل تمام تلاش خود را به کار بسته و در این مدت با اجرای طرح هایی از قبیل احداث مخازن،حفر و تجهیز چاه و خط انتقال از محل منابع داخلی تبصره 3 گام های موثری برای تامین پایدار آب در این منطقه برداشته است.

رحمتی حصارکشی و محوطه سازی 5 حلقه چاه آب ، تکمیل مخازن 10 هزارمتر مکعبی زرین گل و 2 هزار متر مکعبی الازمن ،تکمیل خط انتقال محور زرین گل جهت آبرسانی از چاه های شماره 8 ،9 و 10 و تکمیل طرح اضطراری خط انتقال خروجی مخزن به شبکه اصلی شهر با سایز 600 میلیمتر چدن را بخشی از اقدامات شرکت آب وفاضلاب استان برای رفع کمبود آب شرب شهر علی آباد کتول بیان نمود و تاکید کرد پروژه های مذکور به علت عدم تخصیص اعتبارات عمرانی طی سالهای 94 و 95 با مشکل تامین اعتبار مواجه بوده اند.

به گفته وی شرکت آبفای شهری گلستان علاوه بر اجرای طرح های آبرسانی در حوزه شهری و علیرغم عدم ارتباط موضوع با حیطه فعالیت شرکت در روستاها در زمینه آبرسانی به روستا ها برنامه ریزی نموده که در همین راستا با مذاکرات و پیگیری هایی که توسط فرماندارو مسئولین شهرعلی آباد کتول صورت گرفت این شرکت از محل منابع داخلی تبصره 3 آبرسانی به مردم شریف روستای الازمن را در دستور کار خود قرارداده و درکوتاه ترین زمان با انجام اقدامات موثر توسط مدیریت و مجموعه همکاران امور آب وفاضلاب این شهر و ستاد شرکت با صرف بیش از یک میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی مشکل کمبود آب شرب روستای الازمن مرتفع گردیده است.

مدیرعامل شرکت آبفای شهری گلستان طول خط انتقال این طرح را یک کیلومتر بیان نمود و خاطر نشان کرد: برای آبرسانی به روستای الازمن یک واحد ایستگاه پمپاژ بر روی مخزن 2 هزار متر مکعبی با ظرفیت 5 در لیتر در ثانیه وارد مدار بهره برداری شده و جمعیتی بالغ بر 1200 نفر تحت پوشش قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است