Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: در حال حاضر سند بازبینی شده طرح تفصیلی منطقه ۲۲ به کمیسیون ماده ۵ داده شده ‌است.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، پژمان پشمچی زاده در جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد ۱۲ ساله معاونت معماری و شهرسازی شهرداری گفت : با ارائه آماری از بلند مرتبه های پایتخت تعداد بلند مرتبه ها را ۷۹۵ ساختمان عنوان کرد و گفت: ۱۹۵ بلند مرتبه پایتخت فاقد پروانه ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران با بیان این کهدر دوره چهارم شورای شهر تهران ۵۰ مصوبه در حوزه شهرسازی به تصویب اعضای شورای شهر رسیده که از این میان ۳۵ مورد از مصوبات انجام و مابقی در حال اقدام است، گفت: طرح جامع به عنوان یک سند بالادستی تکالیف زیادی را بر عهده نهادها، سازمان‌ها و شهرداری گذاشته است ،اگر قرار باشد شهرداری تهران یک تنه بار این طرح را به دوش بکشد، نمی توان به همه ابعاد طرح عمل کرد.

پشمچی زاده با بیان اینکه متأسفانه این روزها برخی عنوان می‌کنند که حال تهران خوب نیست، گفت: این بیانات بی توجهی به اقداماتی است که طی سال‌های اخیر انجام شده است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه برنامه‌ریزان شهری و تصویب کنندگان طرح جامع و تفصیلی نگاه اصلاحی داشتند گفت: اگر به موقع این طرح مورد پایش قرار نگیرد ضد توسعه می‌شود و می‌بینید که به دلیل برخی سیاست‌ها جمعیت پذیری تهران افزایش یافته و بر همین اساس پیشنهاد دادیم که در بازنگری طرح جامع کاهش ۵۰۰ هزار نفری جمعیت تهران مورد تاکید قرار گیرد چرا که پایش طرح تفصیلی و جامع جزء تکالیف قانونی است که نباید آن را به حال خود رها کرد.

وی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر ۸۶۳ هکتار از پهنه مسکونی کم کرده و ۸۳۳ هکتار به پهنه جی(G) اضافه کردیم، گفت: ظرفیت تهران را حدود ۱۰ میلیون نفر در طرح جامع پیش بینی کرده‌ام که بر همین اساس پیشنهاد کاهش پهنه مسکونی را داده‌ایم که این کاهش پهنه موجب می‌شود شاهد کاهش ۵۰۰ هزار نفری جمعیت پذیری تهران باشیم که این پیشنهاد به شورای عالی معماری و شهرسازی ارائه شده و امیدواریم مصوب شود.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه طی این سال‌های اخیر به سرانه فضای سبز افزوده شده، افزود: اگر پهنه نمایشگاه بین‌المللی تهران با تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی به پهنه جی(G) تغییر یابد ۵۵۰ هکتار فضای سبز دیگر نیز به سرانه سبز تهران اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس آمار بانک مرکزی طی این سال‌ های گذشته قیمت مسکن کاهش یافته و علاقه به ساخت و ساز کمتر شده گفت: با سیاست هایی که در منطقه ۱۲ تهران اجرا شد، ارزش مسکن در این مطنقه افزایش یافته است.

پشمچی زاده در ادامه با اشاره به روند صدور پروانه های ساختمانی گفت: در ارائه پروانه های ساخت به رفع موانع فنی پرداخته می شود و شورای معماری مناطق در ۲ مرحله تصمیم گیری می کند.

وی با بیان اینکه زمان صدور پروانه از ۱۲۰ روز به ۵۵ روز کاهش یافته است گفت: کارشناسان ایده های کارشناسی معماران را در جایی که با طرح جامع مغایرت داشته باشد سنجش می کنند.

پشمچی زاده با بیان اینکه از سال ۷۰ تا کنون ۵۰۰ هزار پروانه صادر شده است و سالیانه دو درصد نوسازی انجام شده است، گفت: از ابتدای ابلاغ طرح جامع و تفصیلی حدودا سالیانه ۱.۴ درصد نوسازی انجام شده و می‌توان گفت که عمر مفید ساختمان‌ها حدودا ۷۰ سال است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه ۱۴۸۹ پروانه ساخت در معابر کمتر از شش متر صادر شده که متوسط ساختمان ۴.۴ طبقه است، گفت: پس ببینید اینگونه نیست که برخی‌ها می‌گویند در کوچه‌های شش متری برج‌های ۵۰ طبقه وجود دارد و باید اعلام کنم بیشترین فراوانی عرضه در گذرهای ۱۲ متری است که متوسط ساختمان ۴.۹ طبقه بوده است.

پشمچی زاده با بیان اینکه در پنج سال اخیر به طور متوسط سالیانه ۸۰ هزار واحد مسکونی احداث شده است، ادامه داد: اگر هر خانواده را سه نفر در نظر بگیریم ۱۴۴ هزار نفر به ظرفیت جمعیت تهران اضافه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سرانجام بازبینی طرح تفصیلی منطقه ۲۲ گفت: سند بازبینی شده طرح تفصیلی منطقه ۲۲ را به کمیسیون پنج داده‌ایم که اولین جلسه کارشناسی آن نیز برگزار خواهد شد اما قبول کنید که طرح توسعه شهری موتور نیست که ترمز آن را به یکدفعه بکشیم و هر گونه اصلاحات زمانبر است.

در پایان پشمچی زاده گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای بهبود وضعیت مناطق تاریخی تهران ارائه کرد و هنگامی که تصاویر به خیابان ۳۰ تیر رسید

مهدی چمران گفت: شهرداری برای بهسازی خیابان ۳۰ تیر اقدامات زیادی انجام داده اما شهرداری منطقه آن را خراب کردند و جلوی خیابان را تبدیل به قهوه‌خانه کردند که مردم در آن کالباس می‌خورند و هر چه به شهردار منطقه ۱۲ در این خصوص تذکر دادیم گوش نکرد و گویا شهردار مذکور خودمختار شده است.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال ۱۳۷۵ به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد.

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله ۱۲۰ کیلومتری تهران ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

کد خبر 6091448 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد