Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با بیان اینکه در کابینه پیشنهادی حتی یک فرد آشنا با اقتصاد نیز وجود ندارد گفت: با این حساب تردیدی نیست که در چهار سال آینده نیز اتفاقی در اقتصاد کشور رخ نخواهد داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران روز گذشته در جمع فعالان فرهنگی شرکت کننده در دومین دوره طرح رشد در شهمیرزاد در سخنانی به نقد دو جناح سیاسی اصولگرا و اصلاح­ طلب در کشور پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروپناه در بخشی از سخنان خود با اشاره به چرخش موضع سیاسی برخی از دولتمردان گفت: وزیر ارشاد دولت آقای روحانی تا دیروز اصولگرا بود و اکنون اصلاح طلب شده است.

رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در ادامه با اشاره به چالش های مرتبط با عکس سلفی نمایندگان مجلس با نماینده اتحادیه اروپا گفت: این نمایندگان کار غلطی کردند اما اگر اصولگرایان نیز در مجلس بودند مرتکب خطاهای دیگری می شدند، چراکه احزاب در کشور ما بدون مبنا شکل گرفته اند و آن چه در جریان های اصلاح طلب و اصولگرا مشاهده می شود بیشتر جنگ قدرت و تلاش برای تصاحب صندلی های مجلس و کرسی ریاست جمهوری است.

وی ضمن انتقاد از فقدان برنامه اقتصادی در دو جریان سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا، با اشاره به گستره وسیع مرزهای آبی ایران گفت: اهل فن اقتصاد در دنیا به ما می خندند که چگونه با وجود دریاها و دیگر منابع درآمدزا در ایران جوان بیکار وجود دارد؟

خسروپناه اقتصاد را مهم ترین مسأله کشور عنوان کرد و گفت: در کابینه پیشنهادی آقای روحانی حتی یک فرد آشنا با اقتصاد وجود ندارد؛ با این حساب تردیدی نیست که در چهار سال آینده نیز اتفاقی در اقتصاد کشور نخواهد افتاد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که جریان فکری سنتی اصولگرا عمدتا درگیر چالش های مدرن نیست اظهار داشت: به همین خاطر است که این جریان از تئوری های حل مشکل استفاده نمی کند و به گزاره های بدیهی همچون «عدالت خوب است» اکتفا کرده است.

این نویسنده و پژوهشگر حوزه فلسفه با تأکید بر این که جریان اصولگرا فکری برای حل چالش های پیش روی ارزش ها نکرده است گفت: مشکل اساسی این است که در جریان سنتی اصولگرا، متفکر زمانه نداریم.

خسروپناه در ادامه هزینه های مذاکرات هسته ای را بسیار بیشتر از دستاوردهای مذاکرات عنوان کرد و گفت: برخی از کسانی که در جریان مذاکرات دخیل بودند از انگلیس هم حقوق می گرفتند و منافع انگلیس را هم در مذاکرات درنظر داشتند.

وی همچنین با نقد وضعیت حاکم بر بانک ها و دریافت سودهای کلان توسط این بنگاه های اقتصادی بر خلاف بانک های اروپایی و آمریکایی، خطاب به مسئولان امر گفت: ما نمی خواهیم بانک ها اسلامی شوند، لطفا کمی بانک های ما را اروپایی و آمریکایی کنید.

رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در حاشیه این سخنرانی نیز در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار مرآت، با بیان این که فعالان فرهنگی باید هرچه سریع تر به گروه، شبکه و در نهایت جبهه فرهنگی تبدیل شوند گفت: اگر فعالان فرهنگی بتوانند این مسیر را با سعه صدر دنبال کنند آینده درخشانی خواهند داشت و ضمن گفتمان سازی، ماندگاری و تأثیرگذاری آنان نیز مضاعف خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ در سال هزار و چهارصد و یک جریانی با تکیه بر غرب و به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشور شکل گرفت که با تکیه بر شعاری زنانه به دنبال تصویرسازی از آینده‌ای بود که در آن آزادی کلیدواژه اصلی تعبیر شد تا از این طریق نیمی از جامعه را همراه خود کنند. با گذشت از آن سراب دو ساله حالا معنی آزادی در لا‌به‌لای سکوت مرگبار طرفداران این جریان در قبال جنایات صورت گرفته در غزه که ماحصل آن مرگ بیش از ۱۰ هزار زن در طی هفت ماه جنایات رژیم صهیونیستی است، در حال معنی پیدا کردن است. معنی که در آن زنان نه تنها نقش و جایگاهی ندارند بلکه تنها ارقامی به شمار می‌روند که هر روز بر تعدادشان اضافه می‌شود.

کسانی که تا دیروز شعار زندگی برای زنان میدادند امروز نه تنها چشم بر واقعیت دموکراسی و حقوق بشر غربی بسته اند بلکه به عنوان پیاده نظام مقابله با طرفداران شرافت و انسانیت که این روز‌ها خود را در قامت دانشجویان آمریکایی به نمایش گذاشته است، قرار داده اند.

آنها در حرکتی به اصطلاح خودجوش در خاک آمریکا قصد برگزاری تجمعی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران داشتند آن هم در مکانی که قرار بود دانشجویان، خود را به آنجا رسانده و یکبار دیگر صدای مردم مظلوم غزه شده و خواستار پایان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در این باریکه شوند. این همزمانی برگزاری تجمع نه تنها در آمریکا بلکه در دیگر نقاط جهان نیز به ثبت رسید تا معترضان به سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران با پرچم‌های اسرائیل به رو در رویی با معترضان به نسل کشی در غزه بپردازند. نقشی جدید که اربابان برای آنان کشیده اند.

به نظر می‌رسد حالا پیاده نظام ضد انقلاب که طی دو سال گذشته تمام توان خود را برای نمایش مضحک آزادی در ایران به روی صحنه آورده بود به عنوان حافظ منافع و شاید نیرو‌های رسمی اشغالگران قدس به ابزاری برای قیچی کردن زبان منتقدین در قبال جنایت‌های رژیم صهیونیستی مبدل شده تا در نقاط مختلف جهان با نشان و پرچم این رژیم مجعول به تقابل با مخالفان بپردازد.  

با توجه به تجربه تاریخی ثبت شده از جریان ضد انقلاب باید گفت که اعضای «منشور همبستگی و سازماندهی» و ربع پهلوی که در کوران حوادث ۱۴۰۱ پای میز معامله شرافت با نتانیاهو نشستند از اعضای اصلی شکل دهی این جریان‌اند، جریانی که حتی پلیس غرب در برابر آن سکوت اختیار نکرده و به برخورد با وحشی گری‌های صورت گرفته از سوی طرفداران آن پرداخته است.  

در غبار اشوب‌های زن زندگی آزادی وقتی سخن از این به میان می‌آمد که این جریان دست نشانده اسرائیل است بسیاری از فریب خوردگان چشم بر این واقعیت می‌بستند، اما حالا با فروکش کردن آن فتنه و عیان شدن واقعیت‌ها به وضوح می‌توان شرط بندی جریان ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل را دید و مشاهده کرد که چگونه این جریان برای دستیابی به خواسته‌های خود حاضر به تن دادن به هر اقدام غیر انسانی و قرار گرفتن در زمین تروریست دولتی اسرائیل است.

به نظر می‌رسد با این رویکرد اتخاذ شده از سوی جریان ضد انقلاب باید آن را دیگر جریانی مرده و رو به انحطاط در داخل کشور دانست چراکه سیاهی بر زغال نشست و همگان به ماهیت آن پی برده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • واکنش گل محمدی به یک خبر: بحث تعهد در میان نیست/لطفا گمانه زنی نکنید
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا