Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ظهرابی در این ارتباط اظهار داشت: بر اساس مصوبات قانونی دولت حق‌آبه تالاب گاوخونی و رودخانه زاینده‌رود پس از آب شرب قرار دارد بدین معنا که این حق‌آبه محیط زیستی به بخش کشاورزی اولویت دارد.

وی افزود: مجموعه وزارت نیرو و مسئولان مجموعه مدیریت یکپارچه زاینده رود دو سالی است این مسئله را نقض کرده‌اند و ما نیز مراتب تصمیمات غیرقانونی این مجموعه را اعلام کرده‌ایم و در حال پیگیری این موضوع برای بازگشت به روال قانونی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبخانه قربانی کاربری‌های مختلف زاینده‌رود شده است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه در گام نخست باید ا در زمینه اصلاح این حق‌آبه‌ها فعالیت شود، تایید کرد: حق‌آبه رودخانه زاینده‌رود حداقل باید پس از آب شرب قرار گیرد، در واقع همه کاربری‌های دیگر این رودخانه بر سفره محیط زیست نشسته‌اند و به نوعی صاحبخانه‌ را قربانی دیگر بخش‌ها قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: بار دیگر تاکید می‌کنم که این روند غیرقانونی و برخلاف مصوبات دولت است و باید اصلاح شود، البته در طول سال‌های گذشته گرچه آب رودخانه زاینده‌رود به تالاب نرسیده است اما حداقل از برداشت بخشی از زهاب و پساب‌هایی که می‌تواند در بهبود حال تالاب موثر باشد جلوگیری شده است.

همیاری خوب مردم و کشاورزان برای تامین حق‌آبه تالاب گاوخونی

مدیرکل محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه آگاهی و دانش مردم و صنف کشاورزی در ارتباط با محیط زیست بسیار خوب و مثبت است، تاکید کرد: اعلام همکاری کشاورزان برای تامین حق‌آبه محیط زیستی تالاب از اتفاقات خوبی است که شاهد آن بودیم و در حال حاضر از برداشت‌ها و پمپاژهای غیرمجاز در بستر رودخانه با مشارکت مردم جلوگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: در دوران آبیاری گذشته که به شدت با کمبود آب برای کشاوزان شرق استان روبرو بودیم کشاورزان اعلام آمادگی کردند تا بخشی از حق‌آبه تالاب گاوخونی را تامین کنند که البته در هماهنگی دچار مشکلاتی شدیم که امیدواریم در سنوات آتی این اتفاق رخ ندهد.

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛امیدرضا تونی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت گفت: در فروردین ماه امسال، شش نفر از عاملین آلودگی محیط زیست شامل اشخاص حقیقی و حقوقی با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رأی محکومیت در این خصوص صادر شده است.

تونی افزود: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماندهای بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام در محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده و تا حصول نتیجه، توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج ادامه داد: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها و استفاده‌ غیرمجاز از فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

این مسئول اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز هم در حال تحدید و هم در حال تهدید است. رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901300

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ