Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@12:44:31 GMT

دانشگاه بین‌المللی D۸ در همدان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۰۵۸۲۷

دانشگاه بین‌المللی D۸ در همدان راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان از راه‌اندازی دانشگاه بین‌المللی D۸ برای نخستین بار در دنیا خبر داد و گفت: این دانشگاه با پذیرش دانشجو از تمامی کشورهای دنیا در همدان و با مدیریت دانشگاه بوعلی راه‌اندازی می‌شود.

منصور غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: براساس توافق‌نامه انجام شده در نشست مشترک سران کشورهای اسلامی در حال توسعه که معروف به گروه D8 است قرار بر این شد یک دانشگاه در یکی از کشورهای عضو این گروه به صورت دانشگاه بین‌المللی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشور جمهوری اسلامی ایران در سال 86 ایجاد این دانشگاه در ایران را پذیرفته و در توافق بین کشورها این مطلب ذکر شده است، افزود: به دلایلی شروع کار تأسیس این دانشگاه به تأخیر افتاده بود.

غلامی بیان کرد: در سال 94 دانشگاه بوعلی سینا در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و بین‌المللی خود و کمک به انجام تعهد دولت جمهوری اسلامی آمادگی خویش را برای راه‌اندازی این دانشگاه اعلام کرد.

وی با بیان اینکه وزارت علوم پس از بررسی‌های لازم در سال 95 موافقت وصولی خود را با تأسیس این دانشگاه در همدان و بابا مدیریت دانشگاه بوعلی اعلام کرد، گفت: دانشگاه بوعلی با همکاری وزارت علوم، وزارت امور خارجه و دبیرخانه کشورهای اسلامی گروه D8 برای این دانشگاه اساس‌نامه‌ای را تنظیم و سایر مراحل قانونی را طی کرد.

رئیس دانشگاه بوعلی همدان با تأکید بر اینکه این دانشگاه رسماً به نام دانشگاه بین‌المللی D8 موافقت وزارت علوم را برای شروع فعالیت کسب کرده است، عنوان کرد: رشته‌ها و مقاطع تحصیلی در مرحله اول فقط کارشناسی ارشد و دکترا خواهد بود و برای اخذ مجوز پذیرش دانشجو به شورای گسترش آموزش وزارت علوم اعلام شده است.

غلامی با اشاره به اینکه دانشگاه بوعلی سینا در راستای تأسیس دانشگاه بین‌المللی منتظر مجوز پذیرش دانشجو است، تصریح کرد: بلافاصله پس از دریافت مجوز نسبت به پذیرش و ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه بین‌المللی D8 اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی با استفاده از امکانات دانشگاه بوعلی برای شروع به کار دانشگاه D8 پیش‌بینی و آماده شده است، تأکید کرد: با شروع به کار این دانشگاه ضمن محقق شدن تعهد جمهوری اسلامی ایران به کشورهای گروه D8 زمینه شکل‌گیری دانشگاه مهم بین‌المللی در ایران و شهر همدان فراهم می‌شود.

رئیس دانشگاه بوعلی همدان با تأکید بر اینکه پس از راه‌اندازی این دانشگاه در دانشگاه بوعلی همدان به‌تدریج نسبت به گسترش فضاهای جدید برای این دانشگاه اقدام می‌شود، افزود: مسئولان دانشگاه بوعلی انتظار دارند که کلیه نهادها و مراکز ذی‌ربط در کشور در این راستا حمایت‌های بی‌دریغ خودشان را ادامه دهند.

غلامی تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی این دانشگاه پذیرش دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در کشورهای اسلامی به خصوص کشورهای در حال توسعه و ارائه تخصص‌های مورد نیاز است.

وی افزود: طبیعی است که این دانشجویان در دوران تحصیل در ایران با بدنه کشور آشنا و با شناختی که از مردم کشور ما پیدا می‌کنند به دوستان دائمی ایران و مردم ایران تبدیل می‌شوند.

رئیس دانشگاه بوعلی همدان با اشاره به اینکه این دانشگاه از تمامی کشورهای دنیا دانشجو می‌پذیرد، افزود: اما اولویت پذیرش دانشجو با کشورهای اسلامی عضو گروه D8 است.

غلامی با تأکید بر شروع هر چه سریع‌تر فعالیت دانشگاه بین‌المللی گروه D8 بیان کرد: در حال حاضر دبیرخانه کشورهای گروه D8 توسط جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود که این دبیرخانه در مهرماه امسال به یکی دیگر از کشورهای گروه واگذار می‌شود.

وی تأکید کرد: صلاح و مصلحت بر این است که نتیجه زحمات که تا به حال برای تأسیس این دانشگاه کشیده شده است در مدت زمان باقی مانده از مسئولیت جمهوری اسلامی ایران در دبیرخانه گروه D8 تأسیس دانشگاه بین‌المللی D8 به نتیجه قطعی برسد.

رئیس دانشگاه بوعلی همدان با بیان اینکه دانشگاه بین‌المللی D8 هنوز طرح عمرانی ندارد، گفت: نقشه‌ها آماده شده و باید به تأیید مسئولان سازمان برنامه‌وبودجه برسد.

غلامی با اشاره به اینکه هزینه‌های راه‌اندازی این دانشگاه در حال حاضر در قالب حمایت دانشگاه بوعلی انجام می‌شود، تأکید کرد: مسئولان سازمان برنامه‌وبودجه در قالب کمک به تعاملات علمی و بین‌المللی دانشگاه ما را یاری می‌کنند.

انتهای پیام/

R41405/P1361/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کلاس مربیگری بین المللی اسکی آلپاین با حضور ایوانف مدرس بلغارستانی از ۲۷ فروردین تا دوم اردیبهشت ماه در پیست توچال برگزار شد. در این کلاس ۱۸ مربی شرکت کردند و به مدت یک هفته زیر نظر ایوانف مدرس بلغارستانی و محمد کیادربندسری کمک مربی او اموزش دیدند.

عباس نظریان در گفت وگویی درباره برگزاری دوره ارتقا مربیگری سطح بین المللی در فدراسیون اسکی، اظهار کرد: پس از یک توقف نزدیک به یک دهه ای در برگزاری دوره‌های مربیگری اسکی در ایران از اسفند ماه سال 1402، فدراسیون اسکی اقدام به برگزاری دوره‌های بروز رسانی و ارتقا سطح مربیگری مربیان اسکی در ایران کرد. در این بین با دعوت از همه مربیان درجه دو و کسانی که علاقمند به ارتقای درجه دو به یک و ارتقای آن به دوره های مدرسی اسکی بودند، دعوت به عمل آمد. از طرف دیگر از ایوان مربی بلغاری یکی از بهترین مربیان باتجربه برای آموزش این دوره دعوت کردیم. در زمان حضور او به عنوان سرمربی تیم ملی اسکی ایران، بهترین اسکی بازان ایرانی زیر نظر وی آموزش دیدند و در رویدادهای مختلف باعث اتفاقات خوب و نتایج درخشان شدند.

وی افزود: این دوره در سه سطح برگزار شد. سطح اول بروز رسانی و ارتقای دانش و مهارت های روز مربیان درجه در یک بازه 10 روزه بود. بعد از آن ارتقای دوره مربیگری از 2 به یک انجام شد و این دوره با انجام آزمون های مختلف و کلاس های آموزشی در سطح مهارتی و دانش برگزار شد و زیر نظر مربی بین المللی افراد شایسته حائز مدارک مربیگری و ارتقا به سطوح بالاتر شدند.

رئیس فدراسیون اسکی عنوان کرد: دوره دیگر ارتقا مربیان درجه یک به سطح مدرسی بود. این دوره نسبت به سنوات گذشته با حضور نسل جدیدی اسکی بازان و جوانان برگزار شد و افراد جوان تحصیل کرده اسکی و قهرمانان نسل اسکی موفق شدند با گذراندن دوره های آموزشی مدرس بین المللی به بخش پایانی دوره آموزشی ارتقا به سطح مدرسی ورود کنند. پس از 20 روز برگزاری دوره مربیگری ارتقا به سطح مدرسی، در روزهای پایانی این دوره قرار داریم و بعد از آزمون نهایی نفراتی که به سطح مدرسی اسکی ارتقا می یابند مشخص می شوند.

وی ادامه داد: نگاه توسعه ای یکی از برنامه های فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی در سال جدید ارتقای سطح دانش و مهارت مربیان موجود در اسکی برای پیشبرد اهداف و بروز رسانی سطح مدیریت و مربیگری تیم های ملی و ورزشکاران و باشگاه ها است. بازه زمانی کلاس مربیگری یکماه اتفاق افتاد و ضمن اینکه اتفاق خیلی خوبی در این دوره افتاد بسیاری از جوانان نسل جدیدی که دارای سابقه حضور در تیم های ملی و بازی های المپیک، جهانی و آسیایی بودند، موفق شدند این دوره را به نحو مطلوب پیش ببرند. این موضوع افق و دورنمای خوب برای نسل جدید اسکی است و امیدوارم فدراسیون اسکی با استفاده از مربیان بین المللی برای بروز رسانی مربیان داخلی در رابطه با توسعه این رشته و دانش مربیان موجود در سطوح درجه سه و دو موفق عمل کند و بتوانیم هر سال به صورت بازآموزی با حضور مربیان بین المللی این دوره را برگزار کنیم.

نظریان گفت: سطح دانش و مهارت های برخی از مربیان قدیمی ما به واسطه عدم فعالیت یا به دلیل افزایش سن کاهش یافته بود که در این دوره نتایج آزمون ها مشخص کرد برخی از مربیان ما با وجود سابقه نسبتا خوبی که داشتند موفق به اخذ مجوز ورود به مرحله پایانی آزمون ها و دوره آموزشی مدرس بین المللی و حضور در کلاس های بین المللی نشدند. امیدوارم در دوره های بعد با وقتی که می گذارند و تلاشی که می کنند حضور یابند و با نشان دادن شایستگی خود به مدرسان بین المللی به درجه بالای مربیگری و مدرسی در اسکی برسند.

محمد میگونی درباره برگزاری کلاس بین المللی مربیگری اسمی آلپاین، اظهار کرد: توجه رییس فدراسیون به بحث آموزش اتفاق بسیار مهمی است و برگزاری چنین کلاس هایی نشان از اهمیت نظریان به نسل جوان اسکی دارد. به مدت دو سال است که مسئولیت کمیته آموزش فدراسیون اسکی را قبول کردم و قبل از آن نماینده فنی فدراسیون جهانی اسکی بودم. پس از بررسی ها متوجه شدیم بعد از برگزاری یک دوره کلاس مربیگری با پیشکسوتان نیاز به حضور مدرسان جوان داریم و تصمیم گرفتیم تا از قهرمانان ملی دعوت کنیم که به رسته مدرسان جوان اسکی بپیوندند و جایگزین پیشکسوتان در دوره جدید مربیگری شوند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898692

دیگر خبرها

  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟
  • آیا صندوق بین‌المللی پول می‌تواند بحران بدهی جهان را حل کند؟
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • چشم اندازی از طبیعت بهاری در روستای تازه ناب علیا
  • لحظه برخورد رعد و برق بر فراز آرامگاه بوعلی سینا