Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه قانون نوشت:عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران شد؛شوک بزرگ خبری که روز گذشته فعالان،کارشناسان و استادان محیط‌زیست کشور را متعجب کرد، انتخابی که با شعار محیط‌زیستی دولت تناسبی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیهان
زمزمه افراطیون مشارکت درباره رای نیاوردن چند وزیر ناهمسو
افراطیون مجلس ششم ضمن زمینه‌چینی برای رای ندادن به برخی وزرای پیشنهادی ناهمسو می‌گویند رای نیاوردن چند وزیر، بحران‌زا و تضعیف دولت نیست.
روزنامه آرمان از قول احمد شیرزاد نوشت: رای ندادن به برخی وزرا تضعیف دولت نیست. مجلس تقریبا میان 3 فراکسیون اصلی اصولگرایان اقتدارگرا، اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان تقسیم شده است. بدین جهت پیش‌بینی برای این مجلس سخت است. در این راستا اگر فراکسیون امید بخواهد بر برخی از این وزرا نظر منفی یکجانبه‌ای بدهد، راست‌ها و مستقلین گردهم جمع خواهند شد و ممکن است نهایتا کار به جایی برسد که موجبات شکست فراکسیون امید فراهم آید. از این رو فراکسیون امید نباید وارد بازی از پیش باخته شود.

نمایندگان فراکسیون امید می‌توانند ارزیابی دقیق‌تری نسبت به آرای مجلس داشته باشند و در این راستا اگر چنانچه مطمئن نیستند که می‌توانند وزیری را که خلاف دیدگاه‌ها و انتظارات اصلاح‌طلبان است از اکثریت بیندازند بهتر است خیلی روی آن مانور ندهند و اجازه دهند کارها مسیر طبیعی خود را طی کند. البته می‌شود در نطق‌ها و سخنرانی‌ها روی نقاط ضعف وزرای پیشنهادی دست گذاشت، به دولت هشدارهای لازم را داد و صحبت‌های اصلی را انجام داد، اما چنانچه فراکسیون امید با قطعیت بگوید که فلان وزیر را از اکثریت می‌اندازیم و نتواند این عمل را انجام دهد، صورت خوشی نخواهد داشت و وجهه مجلس به‌خصوص فراکسیون امید را تضعیف خواهد کرد.


به عبارت دیگر فراکسیون امید زمانی وارد بازی‌های اعلام شده خواهد شد که از همراهی نسبی برخی دیگر از فراکسیون‌ها مطمئن باشد. آنگونه که از وضع مجلس شنیده می‌شود فراکسیون امید در وضعیت اکثریت نیست البته شاید اقلیتی قابل توجه باشد اما رای قاطع ندارد. بدین جهت بازی‌ای که نتیجه آن اعلام باخت جریان اصلاحات است، نباید انجام شود. ذکر این نکته ضروری است که رای ندادن به برخی از وزرای پیشنهادی کابینه به هیچ وجه نباید تضعیف دولت آقای روحانی تلقی شود بلکه مجلس حق قانونی خود را در این زمینه انجام می‌دهد.
اگر برخی از وزرای پیشنهادی هم رای نیاورند به معنای عدم هماهنگی مجلس و ریاست جمهوری نیست بلکه بدین معناست که مجلس مشورت خود را در صحنه عمل گذاشته و اکنون نظر خود را اعمال می‌کند.

از سوی دیگر این گلایه از دولت وجود دارد که در مجموع کار خود با مجلس نسبت به فراکسیون امید مقداری کم لطفی می‌کند و تصورش بر این است که صرفا به‌خاطر کار کردن با هیئت رئیسه مجلس، بخشی از سایر فراکسیون‌ها را نیز همراه خود دارد اما این محاسبه صحیح نیست.کم لطفی دولت به فراکسیون امید محاسبه‌ای ‌اشتباه خواهد بود. روشی که آقایان ربیعی و واعظی در پیش گرفتند چندان مورد قبول نبوده و فشار آوردن به سران اصلاحات برای همراه کردن رای فراکسیون امید به هیچ وجه کار موجهی نیست.
روزنامه آرمان همچنین از قول محمد کیانوش‌راد دیگر عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم نوشت: رأی نیاوردن چند وزیر بحران‌زا نیست.

تیم اقتصادی دولت همچنان فاقد فرماندهی و استراتژی است
تیم اقتصادی دولت یازدهم با مشکلات عدیده و اختلاف مواجه بود و رئیس‌جمهور باید برای این مشکل در دولت جدید چاره‌جویی کند.
روزنامه خراسان دراین‌باره نوشت: یکی از مهم‌ترین مشکلات تیم اقتصادی دولت یازدهم، نبود هماهنگی و انسجام بین دستگاه‌های اقتصادی بود، مشکلی که به خاطر نبود یک فرمانده یا استراتژیست اقتصادی صاحب قدرت و نفوذ در تیم اقتصادی، تبدیل به یک معضل اساسی شده بود. مثلا آنجا که وزارت صنعت و بانک مرکزی درباره چگونگی اجرای طرح کارت اعتباری و تامین منابع آن اختلاف نظر جدی پیدا کردند، کسی نبود که به غائله پایان دهد.

اختلاف و تنش‌ها به بی‌عملی منجر و رکود در سال ۹۴ تعمیق شد. اجرای بسته خروج از رکود نیز در کش و قوس دو نهاد ابتر ماند. مثال‌ها در این حوزه کم نیست؛ اختلاف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد درباره اصلاحیه قانون بانکداری نیز از این دست است، اختلافی که سبب تعلل چندین ماهه در ارائه لایحه شد و نهایتا کار به تفکیک اصلاحیه به دو لایحه و مطرح شدن لوایح دوقلو کشید، لوایحی که هنوز هم به مجلس ارائه نشده است. اختلافات وزارت رفاه و وزارت بهداشت در مورد طرح تحول سلامت هم از این دست است.


این روزنامه حامی دولت می‌افزاید: همین موضوع برخی اصلاحات را به تعویق انداخت و برخی فرصت‌ها را تلف کرد و هزینه‌هایی به اقتصاد تحمیل کرد. علت اصلی این موضوع نیز در سطح اول ناهماهنگی، در سطح دیگر نبود یک فرمانده و در عمیق‌ترین سطح، نبود یک استراتژی واحد و یک استراتژیست اقتصادی تمام عیار و صاحب نفوذ در دولت بود. اوج خلاء استراتژی غالب در دولت آنجا بود که برخی از وزارتخانه‌ها علیه قیمت‌گذاری و سیاست‌های دستوری قیام و برای حذف سازمان حمایت تلاش می‌کردند اما معاون اول و معاونت اجرایی رئیس‌جمهور، فهرست بلندبالایی از کالاها برای کنترل قیمت‌ها تصویب و ابلاغ می‌کردند!


معاون اول رئیس‌جمهور با وجود تلاش‌های قابل احترامی که در حوزه‌های اقتصادی داشته نتوانسته است نقش فرمانده اقتصادی را بازی کند. مشاور ارشد اقتصادی رئیس‌جمهور نیز قدرت بازی چنین نقشی را نداشت؛ مثال بارز آنجاست که او مدام از بحران‌هایی چون صندوق بازنشستگی می‌گفت اما همین اواخر طرح‌هایی تصویب شد که این بحران‌ها را تشدید خواهد کرد.حالا و با همه این معضلات، کابینه دوازدهم معرفی شده است و متاسفانه باز هم مدیرانی کاملا اجرایی بر سر کار آمده‌اند. اگرچه تجربه و قدرت اجرایی آن‌ها، ممکن است در برخی حوزه‌ها گره‌گشایی کند اما به یقین این تیم اقتصادی عمدتا اقتصاد نخوانده نخواهند توانست با ادبیاتی مشترک با هم سخن بگویند و تنش‌ها و اختلافات را از بین ببرند. اگرچه امید است این اختلافات پیش نیاید اما در نبود استراتژیستی قدرتمند برای خط‌دهی به سیاست‌ها، احتمال آن کم است. به ویژه هم اینک که اقتصاد ثبات یافته است و به تصمیم‌های اساسی، بلندمدت و فرادستگاهی برای حل معضلات متعدد اقتصاد نیاز داریم.



مشاور خاتمی: روحانی مدیون ماست نه ما مدیون روحانی!
در حالی که اصلاح‌طلبان بیشترین سهم را در کابینه دوازدهم گرفته‌اند، مشاور رئیس دولت اصلاحات مدعی شد: حیات اصلاحات را به دولت وصل کردن جفاست.


محمدرضا تاجیک در گفت‌وگو با آرمان گفت: ما به‌طور فزاینده‌ای موفق بودیم که جریان اعتدال را به ‌لحاظ گفتمانی بیشتر به سوی دقایق و روح اصلاح‌طلبی بکشانیم که این هم موفقیتی بزرگ است اما باید ببینیم دولتی که شکل می‌گیرد چه در چینش کابینه و چه در آن گفتمانی که بر کنش‌ها و واکنش‌ها مسلط می‌شود، در سیاست‌ها، تصمیم‌ها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌های دولت آیا گفتمان اصلاح‌طلبی حضور دارد و حاملان و عاملانی وجود دارند که اگر این گفتمان خواست نشست و رسوب کند از عهده این کار برآیند؟ کار را باید به کاردان و اهلش سپرد. بالاخره افرادی که با گفتمان اصلاح‌طلبی هماهنگی ندارند، فهمی از آن ندارند یا حتی مخالف بسیاری از دقایق آن هستند، نمی‌توانند حامل چنین گفتمانی باشند و آن را نشر دهند. از این‌رو امر در این میان بین‌الامرین است.


برخی معتقدند چون اصلاح‌طلبان بازگشت به ساحت سیاست در کشور را مدیون حسن روحانی هستند با وجود عملکرد انتقادآمیز دولت در برخی حوزه‌ها، اصلاح‌طلبان به‌دلیل آنچه تعامل می‌خوانند، انتقادات تند و صریحی را روانه دولت نمی‌کنند. ارزیابی شما چیست؟


تاجیک در پاسخ این سؤال گفت: این مسئله دل‌آشوبی گروهی از اصلاح‌طلبان است که حیات و ممات اصلاح‌طلبی را در این می‌بینند که مجالی در فضای قدرت برایشان فراهم شود. بنابراین آنگاه که می‌توانند سهمی از قدرت داشته باشند فرض را بر این می‌گیرند که حیات و کنشگری دارند و اگر سهمی در قدرت و سیاست نداشته باشند فرض را بر این می‌گذارند که صحنه بازی از آنها گرفته شده و برای اینکه بلد نیستند در عرصه فرهنگی و اجتماعی جامعه بازی کنند، تمام بازیگری خود را در زمین قدرت خلاصه کرده‌اند. از این‌رو من اساسا با این تفکر مشکل دارم و این تفکر را از اساس قابل نقد می‌دانم. اینکه ما فرض کنیم حیات اصلاح‌طلبی مدیون کسانی است که به ما اجازه دادند از فضای قدرت نصیبی ببریم و حظی ببریم و جایی در سریر قدرت بنشینیم، این مسئله را به حیات اصلاح‌طلبی وصل کردن خطایی فاحش و جفا به جریان اصلاح‌طلبی است.

اساسا بر این تصور و تحلیل نیستم که جریان اعتدال از یک پشتوانه اجتماعی وسیعی برخوردار بوده که به سبب آن پشتوانه، مشروعیت و مقبولیت مردمی توانسته هژمونیک و آلترناتیو برتر شود و در این راستا با بالا رفتن خود دست اصلاح‌طلبان را نیز گرفته و از ته چاه بالا آورده است؛ این تحلیل غلطی است. آن کسانی که سازمان رأی و پایگاه اجتماعی این جریان را ایجاد کردند، اصلاح‌طلبان بودند. این جریان اصلاح‌طلبی است که در بدنه اجتماعی و ریزبدنه‌های جامعه حضور دارد، چون اعتدال که اساسا شکل جریانی و گفتمانی نداشت. بنابراین باید توجه داشته باشیم که برای اصلاح‌طلبی هویت تبعی ایجاد نکنیم و جریان اصلاح‌طلبی را وامدار و باردار عده‌ای ندانیم.

دست پیش وزیر پس از چند مورد تندی و اهانت
وزیر بهداشت می‌گوید قصد داشته مجددا نامزد وزارت نشود اما چون قول داده‌اند که رسانه‌ها به او حمله نکنند، مجددا پذیرفته تا وزیر شود.
خبرنگار روزنامه شهروند از قاضی‌زاده هاشمی پرسید«حاشیه‌ها و حمله‌هایی که در این مدت، به سمت وزارت بهداشت نشانه رفته بود، چقدر شما را در گرفتن تصمیم ماندن یا رفتن، مردد کرده بود» وزیر بهداشت در پاسخ گفت: بله همین طور است، شما (خبرنگاران) شهادت می‌دهید که در طول تاریخ وزارت بهداشت این میزان از حاشیه‌سازی و حمله به وزارت بهداشت و شخص وزیر در این چهار سال، هیچ‌وقت سابقه نداشته است. امیدوارم با قول‌هایی که داده شده، شاهد این حاشیه‌سازی حداقل از طرف دستگاه‌های خبری که حکومتی هستند، نباشیم.
حمله برخی رسانه‌ها علت تردید شما بود؟


یکی از تردیدها این بود و اطمینان داده شد که در دولت دوازدهم تکرار نمی‌شود، امیدوارم همین‌طور شود.
قاضی‌زاده هاشمی پیش از این در پی انتقال مطالبات مردم محروم بدره به وی از سوی فرماندار این شهر، به فرماندار در جمع توهین کرده و گفته بود «تو نماینده مردمی یا دولت؟ بی‌شعور! اگر گذاشتم یک روز دیگر در این پست بمانی!». او البته با اعتراض رسانه‌ها مجبور به عذرخواهی شد.


وی همچنین خردادماه گذشته در واکنش به سؤال خبرنگار روزنامه قدس گفته بود مگر شما مزدورید؟ هر چرتی را که به شما می‌دهند، نباید بپرسید، آدم از گرسنگی بمیرد بهتر از این است که برای این روزنامه کار کند(!)

انتخاب غریب برای محیط‌زیست
یک روزنامه اصلاح‌طلب، انتصاب رئیس جدید برای سازمان محیط‌زیست را غریب و محل انتقاد خواند.
روزنامه قانون نوشت: عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران شد؛ شوک بزرگ خبری که روز گذشته فعالان، کارشناسان و استادان محیط‌زیست کشور را متعجب کرد. کلانتری تنها فردی بود که در میان گزینه‌های مطرح شده برای ریاست سازمان محیط‌زیست، چندان پایگاه مردمی در میان فعالان محیط‌زیست نداشته و بارها فعالان محیط‌زیست خواستار عدم انتخاب او از سوی رئیس‌جمهور شده بودند. انتخابی که با شعار محیط‌زیستی دولت، تناسبی ندارد.


کلانتری طرح خودکفایی گندم را در دولت اصلاحات کلید زد در سال‌های 83 و 84 کشور به خودکفایی در تولید گندم رسید، خودکفایی که عمر کوتاهی داشت و تنها یک سال پس از آن، ایران دوباره مجبور به واردات گندم شد.


طرح طوبی یکی دیگر از فاجعه‌های دوران وزارت کلانتری در جهاد کشاورزی است. یک خودکفایی دیگر که این بار به بهای نابودی خاک ایران تمام شد طرحی که در اوایل دهه هفتاد در کشور به دستور کلانتری وزیر وقت اجرا شد در طرح طوبی زمین به باغداران واگذار شده و تسهیلات دولتی نیز در اختیار آنها قرار می‌گرفت. طوبی برای خودکفایی ایران در تولید روغن اجرایی شد براساس شواهد نهال‌های زیتونی واگذار شده به باغ‌داران در طرح طوبی، هم‌اکنون پس از گذشت بیش از دو دهه به ثمر ننشسته‌اند. اما این طرح علاوه بر اینکه هدر رفت بیت‌المال برای ایجاد باغ‌های بی‌ثمر بود بلکه زمینه‌ساز تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ایران نیز بود تغییر کاربری‌هایی که سرانجام آن فرسایش و نفوذناپذیری خاک و سیلاب‌های این روزهای کشور است.


محصولات تراریخته به کشور و استفاده از آنها اعتراض کرده است. اما با انتخاب یک حامی محصولات تراریخته چگونه انتظار برخورد یا اعتراض به این مسئله در کشور می‌رود خود از تولید و واردات محصولات تراریخته حمایت کرده و پشت پرده مخالفت بامحصولات تراریخته را دلایل اقتصادی دانسته است.

خراسان

هشدار صریح به مدیران اجرایی درباره وقوع فرار مالیاتی
بر اساس ابلاغیه یک نهاد نظارتی به تعدادی از مدیران اجرایی، با اشاره به تاکیدات قانون مالیات های مستقیم مبنی بر ضرورت انتقال اطلاعات مودیان مالیاتی حوزه های مربوط به دستگاه های اجرایی به سازمان امور مالیاتی، متذکر شده در صورتی که اجرا نکردن این تکلیف قانونی توسط اشخاص دارنده اطلاعات یعنی دستگاه های فوق از جمله اداره های دولتی، موجب اختفای فعالیت مودیان و کتمان درآمدهای حاصل از معامله با دستگاه یا ایراد زیان به دولت شود، مدیر و دستگاه مربوطه مرتکب جرم شده و علاوه بر مجازات های مقرر در قانون، مسئول جبران خسارت وارده خواهند بود.


دستور ویژه دولت برای بازسازی یک بیمارستان پایتخت
پس از بازدید شبانه وزیر بهداشت از بیمارستان لقمان تهران به عنوان یکی از پر مراجعه ترین مراکز درمانی پایتخت و ارائه درخواستی به هیئت دولت، طبق ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به سازمان برنامه و بودجه، مقرر شده مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات مربوط به هزینه های پیش بینی نشده در اختیار دولت، به منظور توسعه و تکمیل بخش های مهم این بیمارستان، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مربوطه قرار بگیرد.

ایران

ادعای نزدیک شدن پهپاد ایرانی به ناو امریکایی
یک شبکه خبری امریکا مدعی شد که یک پهپاد ایرانی به یک ناو هواپیمابر امریکایی در آب‌های خلیج فارس نزدیک شده است. به گزارش ایسنا به نقل از فاکس‌نیوز، نیروی دریایی امریکا این حادثه را «غیر ایمن» دانسته است. 6 روز پیش نیز امریکایی‌ها مدعی شدند که یک پهپاد ایرانی در خلیج فارس به ناو هواپیمابر نیمیتز نزدیک شده بودند.

سفر هیأت نظامی اسرائیل به واشنگتن برای رایزنی درباره ایران و سوریه
منابع خبری از سفر یک هیأت نظامی رژیم صهیونیستی به ریاست «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به واشنگتن برای گفت‌وگو با مقام‌های امریکایی درباره ایران و سوریه خبر دادند. به گزارش ایلنا به نقل از ‌هاآرتص، یک مقام ارشد کاخ سفید در همین رابطه اعلام کرده است که این سفر توسط «جرد کوشنر» داماد و مشاور دونالد ترامپ و جیسون گرینبلات برنامه‌ریزی شده است.

آخرین جلسه محاکمه مدیران کانال‌های تلگرامی برگزار شد
محاکمه هشت نفر از مدیران کانال‌های تلگرامی در شعبه ١٥ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی بعد از برگزاری سه جلسه رسیدگی پایان یافت. به گزارش «ایران»، سومین و آخرین جلسه دادگاه مدیران کانال‌های تلگرامی روز گذشته [سه‌شنبه] با حضور نماینده دادستان تهران، متهمان و وکلای مدافع آنها برگزار شد. بنابر این گزارش، رئیس دادگاه با توجه به آخرین دفاع مدیران کانال‌های تلگرامی، رأی خود را در مهلت قانونی صادر خواهد کرد. نرگس نقدی، وکیل یکی از متهمان درخصوص رسیدگی به پرونده مدیران کانال‌های تلگرامی به ایلنا گفت: الحمدلله همکاری شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب هم در دوره مطالعه پرونده و هم زمان رسیدگی به اتهامات خوب بود و امیدواریم سوء تفاهمات به وجود آمده درخصوص ادمین‌ها رفع شود. وی با اشاره به غیرعلنی بودن دادگاه از بیان جزئیات خودداری کرد و گفت: به نتیجه رأی دادگاه امیدوارم و ان شاءالله ریاست دادگاه با رأفت اسلامی برخورد کنند.


نقدی با بیان اینکه اتهامات وارده به متهمان وجاهت قانونی ندارد، اظهار کرد: مدیران کانال تلگرامی حامی دولت و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی و نظام هستند. با توجه به اتمام دادرسی تصمیم نهایی با مرجع محترم قضایی است و ما تمکین کرده و تابع نظر دادگاه هستیم.

سید حسن خمینی دخالتی در امور دانشگاه آزاد ندارد
مرتضی اشراقی، نوه دختری امام(ره) در صفحه اینستاگرام خود به نقل از سید حسن خمینی، اشاره کرد که وی نقشی در امور دانشگاه آزاد ندارد. به گزارش جماران، مرتضی اشراقی نوشت: «در دیدار با حاج حسن آقا و از زمره بحث‌های مطرح شده با ایشان، بحث زیاد شدن شهریه دانشگاه آزاد بود. با اینکه می‌دانستم از حاج حسن آقا جویای حضورشان در جلسات هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه شدم و ایشان گفتند چندین ماه است که از حضور در این جلسات معذورند و در امور دانشگاه هیچ دخالتی ندارند. »

آرمان

ربیعی تصادف کرد، دیر به مجلس رسید

رئیس مجلس در صحن علنی مجلس اعلام کرد که علی ربیعی وزیر کار،‌ تعاون و رفاه اجتماعی قبل از حضور در صحن علنی مجلس دچار سانحه تصادف شد. علی لاریجانی صبح دیروز در پاسخ به تذکر علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات مبنی بر اینکه چرا یک نفر از اعضای کابینه دولت دوازدهم اعلام نشده است، اظهار داشت: قانون حد نصاب اعضای کابینه را نصف وزیران عنوان کرده است. وی افزود: فرض کنید رئیس‌جمهور همه وزرا را معرفی کند اما همان روز یکی از آنان در این فاصله سکته کرد و مرحوم شد، مثل آقای ربیعی که نوشته امروز من تصادف کردم و در راه ماندم ولی اکنون در مجلس حضور دارد و خوشبختانه به خیر گذشت؛ در این صورت نمی‌توان معرفی و رأی اعتماد به وزرا را معطل نگه داشت در نتیجه معرفی وزرای پیشنهادی بدون یک نفر از آنان خلاف قانون اساسی نیست.

پیام تبریک رئیس مجلس به نصرا...

علی لاریجانی رئیس مجلس در پیامی خطاب به سیدحسن نصرا... سالروز پیروزی جبهه مقاومت در جنگ 33 روزه علیه رژیم صهیونیستی را تبریک گفت. در بخشی از این پیام آمده است: «بی‌تردید، امدادهای غیبی، راهبری اندیشمندانه جناب عالی و ایثارِ دلاوران سلحشور مقاومت اسلامی لبنان، این حماسه بی‌بدیل را در سطرسطر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام حسن درویشیان در نشست شورای اداری استان تهران که با حضور وزیر کشور و استاندار تهران در محل تالار آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد با اشاره به ابلاغ اصول ۱۲گانه رئیس جمهور در پیشگیری و مبارزه با فساد، به تشریح گشت ارشاد مدیران پرداخت و گفت: شفافیت، جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی، تسهیل در انجام امور، شناسایی بسترها و گلوگاه های فساد و مبارزه قاطع با فساد مورد تاکید دولت مردمی است و برای اجرای آن با کسی تعارف نداریم.

وی افزود: برای جذب و تقویت مشارکت مردمی که مورد تاکید معظم رهبری در شعار امسال نیز قرار گرفته است، نیازمند تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و راه اندازی کسب و کار بخش خصوصی هستیم. به طور مثال اقدام وزارت اقتصاد در حذف امضاهای طلایی در این دولت می‌تواند نمونه برجسته‌ای از این اقدام باشد و همه دستگاه‌های اجرایی هم در این مسیر هستند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس‌جمهور در ادامه ضرورت نظارت در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر بهترین قانون را داشته باشیم و بهترین برنامه را هم تدوین کنیم اما به نظارت آن‌طور که باید توجه نکنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. نظارت به معنی عدم اعتماد به مدیران نیست و معتقدم مدیران اجرایی کشور، سرمایه معنوی و پشتوانه نظام هستند. مهمترین راه صیانت از مدیر، نظارت و نگهداری اوست. بسیاری از مدیرانی که پرونده‌ای برای آنها در محاکم تشکیل شده، به دلیل عدم نظارت بر زیرمجموعه یا عدم اطلاع کافی از قوانین و آئین نامه ها دچار مشکل شده اند.

درویشیان با بیان اینکه در اصول ۱۲گانه ضدفساد آیت‌الله رئیسی، هیچ خط قرمزی نداریم، تصریح کرد: رئیس جمهور فرمودند نباید هیچ حدود و ملاحضه ای در برخورد با فساد باشد، پس بازرسی و نظارت در همه سطوح و همه زمان ها جاری است. البته رد نمی‌کنم که گاهی ممکن است مدیری تحت فشار سیاسی یا غیرسیاسی باشد اما موظف است از مسیر حق و قانون خارج نشود و از توصیه‌ها تاثیر نپذیرد؛ گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است

وی با ذکر تعبیر رهبری از مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی، اظهار کرد: ایستادگی در برابر اژدهای هفت سر به فرموده رهبر معظم انقلاب، ممکن است باعث تبعاتی شود اما باید مقاومت کرد. ما هم پشتیبان چنین مدیرانی هستیم، به طور مثال مدیر منابع طبیعی یکی از شهرستان های شمالی به دلیل اجرای قانون با فشارهای افراد سیاسی و دستور مدیر استانی عزل شده بود، ولی به این نوع برکناری ورود کردیم و مدیر شجاع مذکور را به جایگاه قبلی در همان شهر بازگرداندیم. حتی اصرار مدیرکل استان مبنی بر ارتقای او را رد کردیم و گفتیم باید به همان اداره شهرستان برگردد تا همگان، جدیت دولت در حمایت از مبارزان با فساد را ببینند و درس عبرت شود.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد خطاب به مدیران اجرایی استان تهران، توجه آنها را به نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر معطوف کرد و گفت: حضرت که به رئوفیت و گذشت زبانزد بودند، فرمودند "مفسدان را نقره داغ و خادمان را حمایت و تشویق کن" این رویه نصب العین دولت خدمتگزار سیزدهم است.

درویشیان در بخش بعدی سخنرانی خود به مسائل اصلی و محوری استان تهران پرداخت و اظهار کرد: اجرای قانون هوای پاک در تهران حیاتی است و دستور ویژه رییس‌جمهور برای پیگیری هوای پاک، دغدغه ملی است و فقط استانداری مسوول آن نیست و همه دستگاه ها باید پای کار باشند.

حاشیه نشینی در کنار تقاضای فراوان برای سکونت موقت در مناطق خوش آب و هوای اطراف تهران و استان های همجوار شمالی و تفرج‌گاه‌های خصوصی باعث افزایش قیمت زمین و وقوع بزه‌های مختلف از جمله کلاهبرداری در معاملات و تغییر کاربری باغات و مزارع کشاورزی شده است، درویشیان با طرح این موارد، گفت: عدم توجه به حریم جاده و بستر رودخانه‌ها و تصرفات غیرقانونی باید متوقف و با جزای سنگین مواجه شود. اصلاح مرز تقسیمات کشوری و تعیین مرز شهرستان های تهران، ایمنی بازار تهران با قدمت تاریخی و اهمیت اقتصادی، و توجه به مقوله آموزش در ارتقا سلامت نظام اداری هم از دیگر سرفصل های مهم استان است که باید به آن اهتمام ورزید.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در پایان توصیه‌ای به مدیران استان تهران کرد و گفت: به اسناد بالادستی توجه کنید، آنها را مطالعه کنید. از جمله اصول یاری رسان به مدیران در موفقیت همین اصل مهم است. از نگاه بخشی و جزیی و آلوده به سیاست و برخورد حزبی دوری کنید. شما مکلف به اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری هستید و نباید تحت تاثیر جریانات سیاسی باشید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال