Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقال زندان‌ های استان البرز پس از سالها در دبیرخانه شورای امنیت مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز۲۴ آنچه از دیرباز استان البرز را با چالش مواجه کرده این است که کرج شهریست در حصار زندان‌ ها و در واقع ایران کوچک چهار زندان بزرگ کشور یعنی زندان کچویی، ندامتگاه زندان رجایی‌ شهر و زندان ۱ و ۲ قزلحصار را در خود جای داده و استقرار خانواده زندانیان بواسطه دسترسی به آنها حاشیه نشینی، بیکاری، افزایش جرم و مشکلات متعدد دیگر را در شهر کرج به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اهمیت معضل زندان های استان البرز همین بس که امام جمعه کرج ۲۴ مرداد ۹۶ در دیدار با مسئولین فرهنگی شهر چهارباغ یکی از دغدغه های مهم این بخش را مشکلات زندان قزلحصار بیان کرد و گفت: ائمه جماعات و جمعه از هجمه های فرهنگی که وجود زندان در منطقه چهارباغ ایجاد می کند ابراز نگرانی دارند.

حجت الاسلام حسینی همدانی با تاکید بر اینکه در نشستهای مکرر با استانداران قبلی و فعلی، رئیس مجلس شورای اسلامی و سایر مدیران قضایی مکاتبه و صحبت کردم تا نسبت به انتقال این زندان از این منطقه اقدام کنند افزود: تمامی دستگاهها دنبال این کار هستند و تاکنون قسمتی از این زندان نیز انتقال داده شده است و نباید فراموش کرد حاشیه نشینی شهر نیز مشکل دیگر این بخش پس از زندان می باشد.

و اما درحالیکه استان البرز سالها معضل ۴ زندان بزرگ کشور گریبانگیر استان البرز است فتح الله حقیقی معاون سیاسی استاندار البرز ۲۲ مرداد ۹۶ در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه انتقال زندان‌ های البرز در دبیرخانه شورای امنیت مورد توجه قرار گرفته است گفت: پیگیری لازم برای تحقق این امر از سوی مسئولان استان انجام می‌ گیرد.

فتح الله حقیقی با اشاره به اینکه مقوله مهم انتقال زندان‌ ها و زندانیان ملی از البرز در قالب برنامه‌ های کوتاه‌ مدت و میان‌ مدت در دستور کار قرارگرفته افزود: در خصوص کاهش زندانیان استان اقدامات خوبی صورت گرفته است

بر اساس آمار منتشر شده و البته ضد و تقیض بخش قابل توجهی از محکومان به حبس که دوران مجازات را در زندان های کرج می گذرانند، کرجی نیستند و از شهرهای دیگر در بندهای این خطه دوران حبس را طی می کنند چرا که برخی از مسئولین ۶۵ درصد زندانیان را بومی کرج می دانند و ۲۶ هزار زندانی دیگر را اهل شهرهای دیگر اعلام می کنند.

به نظر می‌ رسد انتقال این زندان‌ ها به محدوده خارج از شهر و همچنین انتقال زندانیان بومی هر استان به زندان‌ های استان خودشان می‌ تواند بخشی از مشکلات کرج در این زمینه را حل کند.

و اما انتقال زندان ها از البرز با گذشت سال های متمادی همچنان در پیچ و خم رایزنی ها قرار دارد و معلوم نیست اهالی این استان چه زمانی از این معضل بس بزرگ رهایی خواهند یافت، حال باید منتظر ماند و دید که آیا کلید دولت دوازدهم قفل مشکل زندان های استان را باز می کند؟

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، "رانیل دیکره مسینکه" رئیس جمهور کشور سریلانکا در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رئیس جمهور ایران و وزیر نیرو برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت ایران و شرکت‌های مهندسی ایرانی به منظور اجرای این پروژه عظیم فنی – مهندسی صنعت آب و برق، گفت: دشواری‌ها و چالش‌های بسیاری در مسیر پیشبرد و عملیاتی کردن این پروژه عظیم در سریلانکا وجود داشت اما به همت مهندسان ایرانی با وجود همه این محدودیت‌ها، در نهایت پروژه بزرگ و چند منظوره اومااویا نهایی و به مرحله اجرا رسید.

وی در ادامه به تمدن کهن و باستانی دو کشور ایران و سریلانکا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه امروز شاهد قرار گرفتن دو کشور دارای تمدن کهن و سیستم‌های آبیاری باستانی به منظور همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مهندسی شده انتقال آب و تولید برق هستیم.

رئیس جمهور کشور سریلانکا یادآور شد: پیشبرد طرح‌های صنعت آب به منظور بهره‌برداری از منابع آبی موجود به نفع مردم ساکن در این منطقه خواهد بود و خوشبختانه در کنار اجرای پروژه بزرگ انتقال آب و نیز تولید و توزیع برق توسط متخصصان ایرانی، این دانش و تکنولوژی به مردم سرزمین سریلانکا منتقل شد.

به گفته وی، بی تردید بدون همکاری ایران و انتقال توانمندی و تکنولوژی مهندسان ایرانی انجام این پروژه بزرگ و انتقال آب به مناطق دارای بحران و تنش آبی سریلانکا غیرممکن بود.
دیکره مسینکه در ادامه با تاکید بر اینکه مهارت‌ها و تکنولوژی فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: ایران نمونه کشوری است که موفق شد تکنولوژی و دانش فنی را در همه حوزه‌ها با خوداتکایی ایجاد کند، ارتقا دهد و پیشرفت‌های چشمگیری را در این مسیر کسب کند.
وی یادآور شد: ایران و سریلانکا به عنوان دو کشور جنوب آسیا در صدد کسب هویت و استقلال خودشان هستند و بی‌تردید اجرای پروژه‌هایی در سایه همکاری‌های مشترک بین دو کشور، رویکرد این کشورها را در تحققق استقلال هویتشان تقویت می‌کند.
رئیس جمهور کشور سریلانکا خاطرنشان کرد: به واسطه اجرای پروژه بزرگ و چند منظور اومااویا، ایران توانست با بهره‌مندی از ظرفیت و توان متخصصان خود، از طریق سدسازی آب را به منطقه خشک انتقال دهد که با نعمات فراوانی برای آیندگان نیز همراه خواهد شد.

کد خبر 6087676 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است/ اردوغان: برپایی کشور فلسطین کلید صلح است