Web Analytics Made Easy - Statcounter

«وال کلیمر» ـ بازیگر آمریکایی ـ به جمع بازیگران فیلم کمدی «فرزند اول» به کارگردانی علی عطشانی پیوست. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا به نقل از هالیوود ریپورتر، این فیلم که اولین محصول مشترک سینمای ایران و هالیوود محسوب می‌شود، از عوامل و بازیگران آمریکایی، ایرانی و اهل خاورمیانه بهره می‌برد و «وال کلیمر» بازیگر آمریکایی که به این پروژه سینمایی پیوسته سابقه بازی در فیلم‌هایی چون «تاپ گان»، «بتمن برای همیشه»، «مخمصه»، «سنگ قبر» و چندین فیلم موفق دیگر را در کارنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیلم کمدی «فرزند اول» درباره یک زوج تازه ازدواج کرده به نام «بِن» متولد ایران و «کیت» متولد آمریکاست که در کالیفرنیا زندگی می‌کنند، اما زمانی که قرار است اولین فرزند آنها متولد شود هر دو خانواده در کنار هم قرار می‌گیرند که این موضوع اتفاقات عجیبی را رقم می‌زند؛ چرا که حمید پدر «بن» یک سیاستمدار ایرانی و ضدآمریکایی است و «بایدن» پدر «کیت» که نقش آن را «وال کلیمر» بازی می‌کند نیز یک سیاستمدار تندروی آمریکایی است.

علی عطشانی سینماگر ایرانی که کارگردانی این فیلم را بر عهده دارد پیش از این ساخت فیلم‌هایی چون «تلفن همراه رئیس‌جمهور»، «یادم تو را فراموش»، «پوست موز»، «آقای الف» و «نقش نگار» را بر عهده داشته است و فیلم «پارادیس» از او محصول مشترک سال 2016 بین ایران و آلمان بود.

کمپانی «LA Independent Film and Entertainment» تهیه‌کنندگی این فیلم را بر عهده دارد و نگارش فیلم‌نامه «فرزند اول» نیز بر عهده «سم خوزه»، «طارق ذهدی» و مهدی علی‌میرزایی است.

فیلمبرداری «فرزند اول» قرار است از ماه اوت در لس‌آنجلس آغاز شود و سایر عوامل فیلم نیز به زودی معرفی می‌شوند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم