Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صداوسیمای مرکز سمنان گفت: همایش کشوری رشد و تعالی معاونان و مدیران تولید سیمای مراکز استان‌ها در سمنان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد منتظر حجت صبح امروز در آئین افتتاح طرح‌های فنی و عمرانی صداوسیمای مرکز سمنان اظهار داشت: به‌روزرسانی و ارتقا سطح فناوری‌های دنیا در صداوسیما و مراکز استان‌های یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها و اهداف این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برگزاری همایش کشوری رشد و تعالی معاونان و مدیران تولید سیمای مراکز استان‌ها خبر داد و افزود: این همایش میزبانی استان سمنان به مدت 3 روز برگزار می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز سمنان با تأکید بر لزوم تعامل شبکه‌های سراسر کشور با شبکه شما خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های توجیهی با محوریت تعامل شبکه‌ها یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این همایش به شمار می‌رود.

وی با اشاره به برخی مشکلات فنی شبکه‌ها اذعان کرد: گرافیک‌های برتر، قاب تصویر و گرافیک شبکه‌ها از مشکلات فنی است که بررسی و رفع آن در دستور این همایش قرار دارد.

منتظر حجت تبیین برنامه توسعه در بازه زمانی پنج‌ساله را از دیگر برنامه‌های این همایش اعلام کرد و گفت: برخی نکات راهبردی در توسعه و ارتقا سطح کیفی برنامه‌های سیمای استان‌ها در این همایش تبیین می‌شود.

وی با اعلام عناوین مختلفی از کارگاه‌های تخصصی در این همایش یادآور شد: شیوه تولید مستند، تولید محتوای فاخر در برنامه‌ها، آموزش نقد و بررسی فیلم‌نامه‌ها ازجمله مهم‌ترین محورهای کارگاه‌های آموزشی این همایش به شمار می‌رود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز سمنان در پایان از افتتاح 40 طرح فنی و عمرانی این سازمان در استان سمنان خبر داد و گفت: این طرح‌ها بااعتباری بالغ‌بر 5 میلیارد و 400 میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: استودیو پخش رادیو، ایستگاه پرقدرت تلویزیونی، راه‌اندازی سرورها صداوسیمای مرکز سمنان ازجمله مهم‌ترین طرح‌هایی بود که در این آئین افتتاح شد.

به گزارش تسنیم، معاون امور استان‌های سازمان صداوسیمای کشور، نماینده ولی‌فقیه در سمنان و استاندار سمنان نیز در آئین افتتاح این طرح‌ها حضور داشتند.

انتهای پیام/

R41366/P4001/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  در این همایش پروفسور گرون آرون عضو هیات رییسه موسسه تحقیقاتی ایسکارسا و استاد دانشگاه در ترکیه و پروفسور نیلگون الگون عضو تخصصی موسسه ایسکارسا درباره نتایج تحقیقاتشان برحفظ ونگهداری بنا‌های تاریخی سخنرانی کردند
امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان مبنی بر همکاری‌های دوجانبه برای بکارگیری فناوری‌های نوین و حمایت از دانش بنیان‌های این بخش از برنامه‌های این همایش بود
فاطمه داوری مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این همایش گفت: از ۱۹ هزار بنا و محوطه تاریخی در کشور ۱۴ هزار بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ازاین رقم ۱۰ هزار بنا درمالکیت بخش خصوصی و مابقی در مالکیت دستگاه‌های دولتی است
داوری با بیان اینکه این بنا‌ها در معرض انواع بحران هاو حوادث طبیعی قرار دارند افزود:در بودجه امسال ۲۰۰ میلیاردتومان به عنوان منابع متمرکز حفاظت از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی کشور در نظر گرفته شده واما این رقم تا اعتبار مورد نیاز فاصله زیادی دارد و بهمین علت برای جلب مشارکت مردم ازپارسال انجمن خیران میراث فرهنگی فعال شده و تا پایان اردیبهشت هم شعبات استانی این انجمن فعال خواهد شد
مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: چند سالی است مطالعات مربوط به حفظ و الگوسازی بنا‌های تاریخی شیخ علا الدوله سمنانی با تمرکز بر شناخت و تبیین فرایند اجرای این طرح بابهره گیری از فناوری‌های نوین برای الگوسازی در دانشگاه سمنان آغاز و نتایج خوبی نیز حاصل شده شده است. در این همایش هم به همین علت این طرح مطرح و بررسی شد
۶۰۰ بنای تاریخی استان سمنان در فهرست آثار ملی ثبت شده که ازاین تعداد ۴۰۰ بنا مربوط به دوران پیش از قاجار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی یازدهم اردیبهشت
  • انعکاس ویژه برنامه‌های روز خلیج فارس ۱۴۰۳ از صداوسیمای کیش
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی هشتم اردیبهشت