Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، وجود بیش از چهار هزار پروژه نیمه کاره ورزشی در سراسر کشور گواه عدم توازن در کلنگ زنی های گذشته است، که بدون ‏توجه به آمایش سرزمینی انجام شده و حتی اگر تکمیل و به بهره برداری هم برسند معلوم نیست که از آن ها استفاده درست و ‏مقتضی می شود یا خیر. اما در این زمینه، وزارت ورزش و جوانان در دولت تدبیر و امید تصمیم گرفت حتی الامکان پروژه ‏دیگری را کلنگ زنی نکند و با تمرکز بر تکمیل پروژه های نیمه کاره، طبق اولویت بندی، آن ها را با راه کارها، قوانین و احکام ‏مختلف که با کمک مجلس شورای اسلامی تصویب شد، به بهره برداری برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‏ همچنین اعتبارات عمرانی وزارت ورزش و جوانان در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲ به بیش از ۲ برابر رسید.

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و خیرین ورزشیار دو راهکار اساسی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بود که وزارت ‏ورزش و جوانان به خوبی از آن ها استفاده کرد و توانست در چند سال اخیر تعداد زیادی از این پروژه ها را با استفاده از این دو ‏ظرفیت بزرگ به بهره برداری برساند که در مقایسه با سال ۹۲ به ۲ برابر افزایش داشته است.‏در همین راستا پس از انتخاب مسعود سلطانی فربه عنوان وزیر ورزش و جوانان در 8 ماه گذشته تمرکز ویژه این وزارتخانه پروژه های ملی با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد بود که از مدت ها قبل به حال خود رها شده بود. در ذیل نگاهی به فعال شدن و اتمام 4 پروژه ملی در همین خصوص می اندازیم که پس از سال ها توقف به بهره برداری و افتتاح رسید.

ورزشگاه بزرگ 50000 نفری پارس شیراز

همزمان با سفر ریاست محترم جمهور و دولت تدبیر و امید ، با حضور دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان ورزشگاه بزرگ پارس شیراز که از 22 سال قبل کلنگ آن در میانرود به زمین زده شده بود روز 31 فروردین 1396 افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.این پروژه که یکی از پروژه های منحصر به فرد و زیبا در سطح کشور است 67 هکتار زیر بنا دارد و اعتباری بالغ بر 800 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی برای ساخت و احداث آن هزینه شده است.

ورزشگاه 15000 نفری بیرجند

دومین روز از سال 1396 دکتر مسعود سلطانی فر استادیوم ۱۵ هزار نفری غدیر بیرجند را با دستور دکتر روحانی رییس محترم جمهوری اسلامی ایران از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح کرد.کلنگ افتتاح این پروژه درسال 13۸۵ بر زمین زده شد و با فضای آن ۶۱ هزار متر مربع بزرگترین مجموعه ورزشی شرق کشور محسوب می شود.فاز نخست این استادیوم شامل جایگاه وی آی پی ؛ سکوی تماشاگران، زمین چمن طبیعی و پیست تارتان، ۴ برج نوری، پارکینک و ساختمان اداری است.فضای سرپوشیده این استادیوم 14 هزار و ۶۰۲ متر مربع و فضای روباز آن ۴۶ هزار و ۷۷۸ متر مربع است.

ورزشگاه 15000 نفری بوشهر

ورزشگاه 15000 نفری شهید سردار مهدوی بوشهر روز 25 اردیبهشت با حضور مسعود سلطانی فر افتتاح شد و به بهره برداری رسید.این ورزشگاه شامل 180 هزار متر مربع زیربنا، 6981 مترمربع فضای سرپوشیده و فضای روباز ورزشی آن 124 هزار و 500 متر مربع است.برای ساخت این ورزشگاه که یکی از مطالبات مهم ورزشکاران استان بوشهر بود 36 میلیارد تومان از منابع ملی و 12 میلیارد تومان از اعتبارات استانی هزینه شده است.

ورزشگاه 15000 نفری بجنورد

ورزشگاه 15 هزارنفری نوزدهم مهر بجنورد در خراسان شمالی بعد از گذشت بیش از ده سال از کلنگ زنی در تاریخ 27 اردیبهشت 1396 با حضور مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان افتتاح و به بهره برداری رسید.این مجموعه ورزشی در فضایی به مساحت 75 هزار متر مربع با امکاناتی نظیر زمین فوتبال، دو زمین تمرینی، سالن بدنسازی، رختکن افتتاح و به بهره برداری رسید.

این ورزشگاه همچنین دارای زمین چمن طبیعی استاندارد، اسکوربرد با مساحت 63 مترمربع، دکل های روشنایی با 1200 لوکس، سونای خشک، اتاق بدنسازی و همچنین پارکینگ و اتاق داوران است.افتتاح این ورزشگاه زیبا که از مصوبات دولت نهم بود دو روز بعد از افتتاح ورزشگاه 15 هزارنفری سردار شهید مهدوی بوشهر صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم

سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: نتیجه دو دور سفرهای استانی دولت، تصویب بیش از ۴۵۰۰ مصوبه با اعتباری بالغ بر ۲۸۸ همت بوده که طی ۲.۵ سال از عمر دولت سیزدهم با تخصیص ۱۸۸ هزار میلیارد تومان، بیش از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفر، تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به اظهارات «غلامرضا نوری قزلجه»، نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی، مبنی بر «اختصاص ردیف اعتباری مجزا برای سفرهای استانی رئیس جمهور بدعتی جدید است»، در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «دولت مردمی» یکی از مهم‌ترین شعارهای دولت سیزدهم بوده است.

شاهد این ادعا، تأکید و اشتیاق رئیس‌جمهور به انجام سفرهای استانی و برقراری ارتباط با مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی و مشاهده نزدیک و بررسی دقیق مسائل و چالش‌های هر استان بوده است؛ به‌طوری‌که در شهریورماه ۱۴۰۰ (ماه اول استقرار دولت سیزدهم) سفر به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و در مهرماه ۱۴۰۰، سفر به استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و اردبیل انجام شد.

در این اطلاعیه آمده است: از ابتدای دولت سیزدهم، دور اول سفرهای استانی از شهریورماه ۱۴۰۰ آغاز شد و ظرف مدت کمتر از یک سال، سفر رئیس‌جمهور به همه استان‌ها انجام شد و تا پایان سال ۱۴۰۲ رئیس‌جمهور محترم در قالب دور دوم سفرها با هدف اصلی پیگیری و نظارت بر اجرای مصوبات سفر دور اول، به ۱۴ استان عزیمت کرده‌اند و سفر به باقی استان‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه این اطلاعیه با اعلام اینکه «تسریع در تأمین مالی و تکمیل پروژه‌های عمرانی به‌رغم محدودیت‌های مالی دولت و تعهدات گذشته، مورد تأکید دولت سیزدهم بوده است که این امر در اجرایی‌شدن مصوبات «سفرهای استانی» ریاست جمهوری مشهود است»، آمده است: در ۴۵ سفر استانی رئیس‌جمهور و هیأت همراه (۳۱ سفر دور اول و ۱۴ سفر دور دوم سفرهای استانی)، از پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح کشور از جمله پروژه فاضلاب شهری اهواز، پروژه ساخت هزار واحد مسکونی برای حاشیه‌نشینان چابهار، سد مخزنی کنجان‌چم ایلام، سد در حال ساخت تنگ سرخ، طرح راه‌آهن شیراز- بوشهر - عسلویه، پروژه خط دوم جاده پارس‌آباد- اردبیل، طرح شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین، ایستگاه راه‌آهن اردبیل، پروژه نیمه‌تمام پل خلیج‌فارس قشم، طرح راه‌آهن رشت به کاسپین، بیمارستان در حال احداث ۱۰۰ تختخوابی کمال‌شهر کرج، قطار شهری کرج، پروژه راه‌آهن شهری ورامین، بیمارستان نیمه‌ساخته ۹۶ تختخوابی پیشوا، نیروگاه نیمه‌کاره زباله‏سوز ۴۵۰ تنی ساری و…، بازدید شده است.

سازمان برنامه و بودجه در ادامه اطلاعیه خود افزود: بازدید از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی دارای مشکل و نیمه تعطیل در سراسر کشور از جمله جزیره صنعتی صدرا و ساخت نفت‌کش اقیانوس‌پیما، کارخانه در حال ساخت کاغذ زاگرس فارس، کارخانه تعطیل شده تولید لوازم‌خانگی آزمایش، مجموعه کشت و صنعت مغان، کارخانه تولید لوازم‌خانگی سنگرکار، کارخانه سرجین بافت زنجان، کارخانه نیمه‌فعال روغن‌نباتی جهان، کارخانه یخچال‌سازی، کارخانه الکترود کویر و نیروگاه خورشیدی روستای فهرج یزد، کارخانه تولید محصولات بهداشتی فیروز، مجتمع گوگردی سردار شهید سلیمانی گنبدلی و افتتاح دو کارخانه از چهار کارخانه این مجتمع، واحد پرورش قارچ «کشت سبز اورامان» در روستای قلعه‌جی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مزارع پرورش قارچ کشور، مجموعه صنایع لبنی کاسپین، مجتمع صنایع آذرآب، شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو، معدن و کارخانه تولید مس سونگون ورزقان، معدن طلای اندریان و معدن طلای شریف‌آباد، کارخانه تولید خودروهای ارس خودرو دیزل، کشتارگاه صنعتی جونقان، مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به ‏عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید چادر مشکی کشور، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و…، از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه است.

در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: طی دو سال و نیم گذشته در دولت سیزدهم، آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بر زمین‌مانده از جمله خط آهن دورود- خرم‌آباد - اندیمشک، سد معشوره، تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه فرودگاه خرم‏آباد، تعیین تکلیف پروژه‌های مونوریل و فرودگاه قم، پیگیری رفع مشکل پسماندها، آب شرب و اشتغال، کشاورزی و صنایع در استان گیلان، احیای خلیج گرگان، لایروبی آبراهه‌های تأمین‏کننده آب استان گلستان، عملیات اجرایی فاز دوم ذخیره‌سازی گاز شور در سرخس و…، نیز صورت گرفته است.

سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: نتیجه سفرهای دور اول و دوم دولت تصویب بیش از ۴۵۰۰ مصوبه (مورد تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور) با اعتباری بالغ بر ۲۸۸ هزار میلیارد تومان بوده است. طی ۲,۵ سال از عمر دولت سیزدهم با تخصیص اعتباری بالغ بر ۱۸۸ هزار میلیارد تومان، بیش از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفر تکمیل و افتتاح شده و به بهره‌برداری رسیده است که در جدول زیر مشهود است:

بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم

در پایان این اطلاعیه تاکید شده است: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله‌العالی) همواره بر حضور مسئولان عالی‌رتبه دولتی در استان‌ها و لمس مسائل و مشکلات مردم و تلاش میدانی برای رفع آنها تاکید فرموده‌اند. ایشان در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم در بیاناتی تأکید کرده‌اند: «۳۱ سفر در سال اول دولت به سراسر کشور از جمله نقاط محروم و دور افتاده، نظارت میدانی بر کارها و همدلی عمیق با مردم از دیگر توفیقات دولت بوده است» و در بخش دیگری از سخنانشان، از «سرعت عمل و حضور در محل حوادث طبیعی و پیش‌بینی‌نشده به نشانه همدردی دولت با مردم» تقدیر کرده‌اند.

کد خبر 751504

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد