Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@16:09:09 GMT

تشکیل کمیته امداد و نجات حیات وحش کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۴۰۲۸

مجید خرازیان مقدم گفت: تدوین سند امداد و نجات حیات وحش کشورگامی در جهت نجات و کاهش تلفات گونه‌های جانوری در معرض تهدید است.

خرگزاری ایسنا: مدیر کل دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از تشکیل کمیته امداد و نجات حیات وحش کشور متشکل از نمایندگان منتخب تعدادی از گروههای مردم نهاد فعال در زمینه امداد و نجات گونه‌های جانوری و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه خبر داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجید خرازیان مقدم افزود: تدوین سند امداد و نجات حیات وحش کشورگامی در جهت نجات و کاهش تلفات گونه‌های جانوری در معرض تهدید است.

مدیر کل دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این مطلب گفت: گونه‌های جانوری در حیات وحش همواره در معرض خطرات متعدد از جمله حوادث جاده‌ای،تله‌گذاری و بیماری‌های ناشی از فعالیت‌های غیرمجاز هستند. لذا موضوع ساماندهی امداد و نجات حیات وحش به عنوان یکی از برنامه‌های مهم دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی طی سال گذشته پیشنهاد شد و پس از اخذ موافقت معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست مورد پیگیری قرار گرفت.

وی افزود : قرارداد طرح تدوین سند راهبردی امداد و نجات حیات وحش کشور با نماینده منتخب سمن ها در تیرماه سال جاری منعقد شد. با شروع به کار رسمی کمیته امداد و نجات در سال جاری مقرر شد انجام فعالیت‌های آموزشی ، جذب علاقه‌مندان و تربیت آنان برای امدادگری گونه‌های جانوری وحشی آسیب‌دیده تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست و در قالب پایلوت در سه استان کشور انجام گیرد.

به گفته خرازیان مقدم، یکی از اهداف مهم تشکیل این کمیته جلب مشارکت بخش مردمی در کنار بخش دولتی متولی امر حفاظت از حیات وحش بوده است تا ضمن بهره‌مندی از کلیه ظرفیت‌ها از همکاری گروه‌ها و سمن‌های فعال در زمینه امدادگری وحفاظت از حیات وحش نیز استفاده شود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، مدیر کل دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست اظهارکرد: در مرحله اول ضمن انجام اقدامات مورد نیاز در زمینه امداد و نجات حیات وحش کشور در استان‌های منتخب و تدوین سند راهبردی امداد و نجات حیات وحش در مرحله دوم نیزامداد و نجات گونه‌های جانوری بتدریج و در طی برنامه پنجساله ششم توسعه ، در کلیه استانهای کشور با همکاری سمن‌ها و تشکل‌های زیست‌محیطی فعال و سایر علاقمندان به حیات وحش کشور عملیاتی شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسلام جاودان خرد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک به خصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها شامل پرداخت این تسهیلات می‌شوند.

وی بیان داشت: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری‌ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا محیط زیست استان برای مراجعه کنند.

جاودان خرد افزود: هیچ نهادی تاکنون برای ارائه طرح‌های زیست محیطی و دریافت تسهیلات به صندوق ملی محیط زیست مراجعه نکرده است.

وی اظهار داشت: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک مؤسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: این صندوق، تسهیلاتی با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند اما متأسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

جاودان خرد تصریح کرد: متأسفانه صنایع، شهرداری‌ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهره مندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده نکرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان داشت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

کد خبر 6094198

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است