Web Analytics Made Easy - Statcounter


جلسه نقد و تحلیل ششمین جشنواره مد و لباس فجر برگزار و مطرح شد: افزایش انگیزه فعالان ثمره فعالیت جشنواره مد و لباس فجر است.

به گزارش بی‌باک به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، جلسه نقد و تحلیل ششمین جشنواره مد و لباس فجر با حضور حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و جمعی از کارشناسان، اساتید دانشگاه و صاحبان برند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، کارشناسانی همچون انسیه زاهدی، دبیر بخش علمی و دانشگاهی ششمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، پروانه قاسمیان، مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگ و هنر، فریناز فربود، عضو هیئت علمی رشته طراحی پارچه دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، حمیدرضا نیک‌طبع، دبیر کمیسیون صنعت کارگروه، فاطمه بهرامی، عضو هیئت علمی واحد هنر جهاددانشگاهی، مهدی محمودی، دبیر بخش فرهنگی هنری، انجمن‌ها و موسسات ششمین جشنواره، مجید افتخاری، مدرس دانشگاه، مریم یاسینی، طراح لباس، مهدی یکتا، فعال حوزه مد و لباس، محمدنقی سلیمی، داور جشنواره، مریم مونسی سرخه، عضو هیئت علمی گروه طراحی پارچه دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) و محمدرضا ملکشاهی، سیامک ناظمی و محبوبه توکلی از داوران دوره ششمین جشنواره مد و لباس فجر جشنواره حضور داشتند.

لزوم توجه به دسترسی مناسب برای فضاهای برگزاری جشنواره، توجه بیشتر به حوزه پارچه نسبت به دوره گذشته، تدوین شرح داوری و دستور العمل داوری جشنواره، کاربردی ساختن آثار جشنواره، استانداردسازی و بومی سازی جشنواره بین المللی فجر همسو با علم جهانی، افزایش زمینه تولیدات اسلامی با تکیه بر طرح های منتخب جشنواره و پیوند سایر حوزه های فرهنگی با مد و لباس از اهم مباحث مطرح در این جلسه بود.

حاضران در این جلسه اذعان داشتند که افزایش انگیزه فعالان و دانشجویان، نتیجه ثمر بخشی فعالیت جشنواره فجر است و اظهار امیدواری کردند در جشنواره جدید از شرکت های دانش بنیان و مراکز استعدادیابی و و مراکز شکوفایی دعوت به همکاری شده و جشنواره فجر بر مبنای مدسازی استوار باشد.

همچنین کارشناسان حاضر در جلسه بر لزوم تخصصی شدن بخش ها تأکید کرده و چالش علمی و تخصصی در بخش های گوناگون را خواستار شدند.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روشهای نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گامهای مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

کد خبر 6092519 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت