Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@15:38:17 GMT

ضرورت توجه به توسعه کشاورزی ارگانیک و مرسوم

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۴۷۸۷

ضرورت توجه به توسعه کشاورزی ارگانیک و مرسوم

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت توجه به توسعه کشاورزی ارگانیک و مرسوم تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، گودرز صادقی در مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی و پنجمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم ضمن معرفی میهمانان داخلی و خارجی این کنفرانس، گفت: موضوع کشاورزی ارگانیک و مرسوم به عنوان یک تذکر و یادآوری برای جامعه امروز مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در یکصد سال گذشته بشر توانسته است زمین و اتمسفر را دچار معضلات جدی کند، افزود: اگر این چنین پیش برویم، این کره دیگر نیازی به زلزله‌ها، رانش‌ها و عوامل دیگر برای نابودی زمین نخواهد بود و بشر به دست خود دنیا را به سمت زوال خواهد برد.

صادقی افزود: بسیار خوشحال هستیم که بشر فعلا قدرت دسترسی به لایه‌های عمیق‌تر زمین پیدا نکرده است.

رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی و پنجمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم پرداختن به این اصل مهم را بازگشت به طبیعت واقعی انسان عنوان و تصریح کرد: متاسفانه امروز در دامپروری مدرن نیز طوری با حیوانات برخورد می‌شود که مطلوب، انسانی و شرعی نیست.

وی با بیان اینکه رابطه معنوی موجود بین انسان و طبیعت و انسان و حیوانات از بین رفته است و انسان طبیعت را به نابودی کشانده است، خاطرنشان کرد: ما در برابر طبیعت مسئول هستیم و این مسئولیت را باید به نحو احسن ایفا نماییم و الا در این کهکشان به موجود بدنامی تبدیل خواهیم شد.

محمدتقی آل ابراهیم مدیر امور بین‌الملل و دبیر اجرایی کنفرانس نیز هدف اصلی از برگزاری این کنفرانس را جمع کردن دانشمندان، محققین، اساتید دانشگاه و دانشجویان به منظور ارائه و بحث در مورد تکامل کشاورزی پایدار در دنیا عنوان کرد.

وی افزود: نتایج مقالات این کنفرانس می‌تواند به عنوان سکو و پله‌ای جهت ارتقای سلامت انسانی باشد.

آل ابراهیم ادامه داد: این کنفرانس با حمایت دانشگاه‌های مختلف و به ویژه حمایت مالی و معنوی سفارت فرانسه در ایران برای اولین به صورت بین‌المللی در دانشگاه محقق اردبیلی و با نمایه شدن در سایت رسمی انجمن علوم علف‌های هرز و با حمایت آنها برگزار می‌شود.

گفتنی است در این کنفرانس Prof. Daniel Weck Wreihchart از دانشگاه استراسبورگ فرانسه   و Prof. Jens Carl Streibig  از دانشگاه کوپنهاگن دانمارک به عنوان سخنران کلیدی حضور داشتند. همچنین در این حاشیه این کنفرانس، نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی بخش دولتی و خصوصی در زمینه کشاورزی ارگانیک و مرسوم برگزار شد.


انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی گفت: شعار سال جاری، مشارکت مردم در جهش تولید است، از همین رو باید بیشترین توجه را به شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان معطوف کنیم، چراکه نخبگان ما ایده‌های بسیار خوبی دارند.

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره تأثیر توجه به اقتصاد دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم در جهش تولید اظهار کرد: در سال‌های اخیر توجه مقام معظم رهبری در سیاست‌گذاری‌های انجام شده، اقتصاد مردمی بوده است.

وی افزود: توجه به این موضوع که پایه و اساس اقتصاد کشور مبتنی بر دانش و فناوری داخلی قرار بگیرد، همواره مورد توجه سیاست‌گذاران بوده است، شرکت‌های دانش بنیان نیز در سال‌های اخیر رشد خوبی داشته‌اند و مجلس شورای اسلامی، قانون جهش تولید دانش بنیان را تصویب کرد که ظرفیت‌های بسیار خوبی در این قانون برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور پیش‌بینی شده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشور مبتنی بر دانش و دانش فنی داخلی باشد، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را باید در دستور کار خود قرار دهیم، در برنامه هفتم توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش بنیان شده است.

جوکار گفت: شعار سال جاری، مشارکت مردم در جهش تولید است، از همین رو باید بیشترین توجه را به شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان معطوف کنیم، چراکه نخبگان ما ایده‌های بسیار خوبی دارند.

وی بیان کرد: ایده‌های نخبگان را می‌توان تجاری‌سازی کرد و مشکلاتی که در بازه زمانی اخیر در حوزه فناوری در کشور داشته‌ایم را می‌توانیم با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش پایه حل کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای رشد و توسعه، کار را باید به دست جوانان فعال در شرکت‌های دانش بنیان بسپاریم تا کشور به سمت تولید پیش برود، ظرفیت‌های قانونی زیاد و تسهیلات تکلیفی بسیاری در قانون بودجه برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته و در قانون قید شده است که برای اعطای تسهیلات باید برای شرکت‌های دانش بنیان اولویت قائل شویم.

جوکار افزود: از سوی دیگر، از لحاظ ساختاری باید ساختاری را داشته باشیم که شرکت‌های دانش بنیان احساس اطمینان از آینده خود داشته باشند، در حال حاضر در پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های علم و فناوری، نوآوری‌های بسیاری در حال وقوع است.

وی ادامه داد: باید ساختارهای مستقلی به این شهرک‌ها داده شود و با اعطای تسهیلات و حمایت‌های ویژه زمینه‌ای را برای آنها فراهم کنیم که با کمترین وابستگی شروع به کار و فعالیت کنند.

کد خبر 751672

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاه‌ها
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی