Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح جامع شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه‌های مرزی وزارت جهادکشاورزی گفت: 5 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در رودخانه‌های مرزی 10 استان تصویب شده است.

به گزارش ایسنا، سید رحیم سجادیدرگردهمایی مجریان طرح جامع شبکه های فرعی آبیاری زهکشی رودخانه مرزی کشورکه در ماکو برگزار شد با بیان اینکهطرحهای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزیدر حال حاضر در 10 استان کشور اجرا می شود، تصریح کرد: 5 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در رودخانه های مرزی در این 10 استان مصوب شده است که 1هزار و 200 میلیارد تومان از این اعتبار تاکنون برای اجرای این طرحها هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی، با تاکید برافزایش سطح اجرای طرح در استان آذربایجان غربی به منظور بهره برداری از پتانسیل های موجود، افزود:سطح اجرای طرح در استان های کشور بیش از 227 هزار هکتار در قالب 116 پروژه است.

وی برمیزان برآورد مالی برای اجرای این طرح در کشور اشاره کرد و گفت: اعتباری بالغ بر 5هزار میلیارد تومان برآورد هزینه برای تکمیل آن استکه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی 34.20 درصد برخوردار است.

مجری پروژه شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی کشور، هدف از اجرای پروژه های مصوب رود خانه های مرزی افزایش راندمان آبیاری با مهار آبهای مرزی، تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و افزایش تولید و اشتغال موثر و افزایش درآمد و رفاه روستائیانبودهکه با اتمام پروژه‌هابرای تعداد 2 هزار و 900 نفر در استان اشتغالزایی می شود.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در زمینه اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی در آذربایجان غربی، انجام گرفته که تعداد 17 پیمانکار در حال حاضر عملیات اجرایی این طرحها را برعهده دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر کل مدیریت بحران استان در شهرضا گفت: در سطح استان ۳ هزار کیلومتر رودخانه داریم که برای پیشگیری و کنترل سیل باید ۴۰۰ کیلومتر از این رودخانه‌ها به صورت ویژه ساماندهی شود.
منصور شیشه فروش افزود: تصرفات و آزادسازی مسیر رودخانه ها، اجرای طرح‌های ساماندهی رودخانه ها، آزادسازی مسیل‌ها و اصلاح و بازسازی مناطق اولویت پذیر در مسیر رودخانه‌ها نیاز به اعتبار دارد که وزارت نیرو این اعتبار را باید تامین کند.


به گفته وی در زمینه فرونشست زمین اجرای طرح‌های تعادل بخشی منابع آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی فقط با احیای رودخانه زاینده رود محقق می‌شود که تامین اعتبار برای تکمیل طرح‌های تامین آب برای حوزه زاینده رود و جلوگیری از بارگذاری‌های غیرقانونی، جزو تعهدات وزارت نیرو است.


مدیر کل مدیریت بحران استان گفت: برای جلوگیری از تشدید فرونشست زمین، کنترل کانون‌های گرد و غبار و رفع مشکلات مرتبط با کم آبی و خشکسالی باید نسبت به تامین حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست محیطی رودخانه زاینده رود، احیای تالاب گاوخونی و تامین حقابه‌های تالاب که بر اساس مطالعات انجام شده، سالانه ۱۷۶ میلیون متر مکعب است، اقدام شود.

دیگر خبرها

  • کابینه رژیم صهیونیستی به تعطیلی شبکه الجزیره رأی داد
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت