Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@15:33:17 GMT

صدور حکم انسداد ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رزن

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۵۴۷۲

صدور حکم انسداد ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رزن

رزن - فرماندار رزن از صدور حکم انسداد ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رزن خبر داد و اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۸ حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان رزن مسدود شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فتحعلی حسینی ظهر چهارشنبه در چهارمین جلسه حفظ منابع آب شهرستان رزن با اشاره به اینکه شهرستان رزن همچنان رتبه اول حفظ منابع آب را در استان همدان دارا است، گفت: از ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب صرفه جویی شده در استان ۹۲ میلیون مترمکعب در شهرستان رزن انجام شده است

وی عنوان کرد: از سال ۶۸ سطح ایستایی آب در شهرستان رزن با افت ۹۰ سانتی متری همراه بوده که طی سال گذشته این میزان به ۶۰ سانتی متر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از صدور حکم انسداد ۷۱ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رزن خبر داد و اظهار داشت: ۲۸ حلقه چاه غیر مجاز که به صورت انفرادی و در حریم آب شرب بودند تا به امروز در شهرستان رزن مسدود شده است.

حسینی عنوان کرد: طبق برنامه ریزی طی سالجاری باید ۱۰۰ حلقه چاه غیر مجاز در این شهرستان مسدود می شود.

وی با اشاره به اینکه ۴۶ حلقه چاه غیر مجاز طی سال گذشته در روستای «خورونده» پلمپ شده بود، اظهار داشت: از این تعداد ۱۷ حلقه چاه فک پلمپ شده که گزارش آن تهیه و به دادگاه ارجاع داده شد.

مدیر جهاد کشاورزی رزن نیز در ادامه عنوان کرد: وسعت کشت رازیانه در شهرستان رزن از ۲۵۰۰ هکتار به ۳ هزار هکتار و زعفران از ۸ و نیم هکتار به ۱۲ هکتار رسیده است.

محمود فتحی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت تولیدات گلخانه ای در شهرستان رزن به ۱۴ هکتار رسیده است، اظهار داشت: ۲۰ هکتار احداث باغات از طریق اعتبارات دولتی اعم از ۶ هکتار احداث باغ سیب و ۱۴ هکتار باغ گلابی که برای اولین بار در استان بود، انجام شده است.

فتحی سطح زیر کشت گندم دیم را ۷۰ هزار هکتار و سطح زیر کشت گندم آبی را ۱۴ هزار هکتار عنوان کرد و ادامه داد: ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار جو آبی و ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار جو دیم و ۵۸۰ هکتار کشت کلزا، ۵ هزار هکتار یونجه و ۳ هزار هکتار رازیانه محصولات عمده شهرستان است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری استان تولید شود.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین در رابطه با برنامه نهاد متبوعش برای تولید تخم مرغ اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

وی از فعالیت ۷۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در استان قزوین خبر داد و افزود: استان قزوین رتبه چهارم تولید تخم مرغ در کشور را دارد و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی تخم مرغ در شهرستان آبیک است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از تولید ۸ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار استان قزوین طی ماه اخیر خبر داد و افزود: ۸ هزار و ۷۶۰ تن تخم مرغ در فروردین ماه امسال در واحدهای مرغداری تخم‌گذار این استان تولید شده است.

عطایی با اشاره به عملیات مبارزه با آفت سن مادر تصریح کرد: مبارزه با آفت سن مادر در ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آبیک شروع شده و این عملیات به طور دقیق در سطح ۱۰ هزار و ۲۹۵ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان که قطب اصلی تولید گندم و جوی استان است، اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این میزان مبارزه انجام شده نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: همچنین اجرای طرح کشت روی پشته‌های بلند در ۴۲۶ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان البرز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اینکه در این طرح گندم و کلزا با دستگاه کشت روی پشته‌ های بلند ثابت و به صورت آبیاری تیپ انجام شده است، اضافه کرد: از این میزان ۴۰۰ هکتار به زیر کشت گندم و ۲۶ هکتار به کشت کلزا رفته است.

عطایی اضافه کرد: در این طرح ارقام هیدرومیل، نپتون، اکاپی، نیما و نفیس از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و عملکردی با هم مقایسه می‌شوند که تراکم بهینه و کاهش مصرف بذر حداقل تا ۵۰ درصد، هوادهی مناسب بوته‌ها و کاهش بیماری‌های قارچی از مهمترین مزایای این طرح است.

وی از اجرای طرح مبارزه با علف‌های هرز در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آوج خبر داد و گفت: با توجه به سطح زیر کشت ۵۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان پایش این مزارع توسط کارشناسان ادامه دارد.

کد خبر 751125

دیگر خبرها

  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد