Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@22:41:32 GMT

طرح جامع گلپایگان همچنان در بلاتکلیفی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۵۵۷۴

طرح جامع گلپایگان همچنان در بلاتکلیفی

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،مسعود اسکندری امروز در اختتامیه چهارمین دوره شورای شهر گلپایگان اظهار داشت: شورا متعلق به مردم است و ملت با هر انتخابی که می‌کنند انتظارات و پیام‌های خاصی می‌دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه دوره چهارم شورا در دوره رکود اقتصادی کشور قرار داشت اما چند کار بزرگ از جمله طرح‌های خیابان مطهری، آیت‌الله خوانساری و بلوار امام رضا که سال‌های متوالی معوق مانده بودند تا حدود 80 درصد به انجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهر گلپایگان با قدردانی از امام‌ جمعه، نماینده و فرماندار گلپایگان که به عنوان پشتیبان شورای شهر بودند، ادامه داد: پیشرفت، توسعه و ترقی شهر مایه افتخار همه مردم و مسؤولان است.

وی با بیان این که سال 92 بودجه شهرداری 13 میلیارد تومان بود که از این مبلغ 8.5 میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی و 4.5 میلیارد تومان صرف هزینه‌های جاری شد، گفت: بودجه سال 93 به 15 میلیارد رسید که 10 میلیارد آن به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت.

اسکندری بودجه سال 94 را 17 میلیارد اعلام کرد و ابراز داشت:سال 95 نیز بودجه 21 میلیارد پیش‌بینی شده بود که 22 میلیارد تومان تحقق یافت که به ترتیب 13.5 و 7.5 میلیارد صرف هزینه‌های عمرانی و امور جاری شهرستان شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر گلپایگان بیان داشت: در طول دوره چهار ساله شوراهای اسلامی شهر گلپایگان 335 جلسه برگزار شده که 800 مصوبه داشت و 80 درصد انتظارات مردم برآورده شده است.

اسکندری با اشاره به اینکه افتخار شورای چهارم رساندن بودجه 13 میلیاردی سال 92 به 22 میلیارد در سال جاری برای شهرداری است، افزود: شورای دوره چهارم تلاش فراوانی برای طرح جامع شهرستان کرد اما نتوانست ابلاغ آن را بگیرد.

وی گفت: این طرح سال 77 تصویب، 79 بازنگری و 81 ابلاغ شده است و باید هر 10 سال بازنگری و به روز شود که شهرستان گلپایگان 10 سال از این بازنگری عقب مانده است.

رئیس شورای اسلامی شهر گلپایگان افزود: بیشتر تخلفات و تخریب‌های ماده 100 در شهرستان به دلیل این تأخیر است و دلیل این تأخیر که خیانتی در حق شهرستان است، اعمال نظرهای شخصی و مغرضانه است.

وی افزود: طرحی که در آستانه ابلاغ آن هستند برای شهرستان اثری ندارد زیرا شرایط شهرستان در آن دیده نشده و درصدد کوچک سازی محدوده شهری است و گسترشی را برای شهر متصور نیست.

در ادامه محمدرضا نوربخش با تبریک سالروز ورود آزادگان به میهن اظهار داشت: در برخی پروژه‌ها از جمله احداث پارک بانوان چنانچه کوتاهی شده است اما در حد توان کار کردیم.

وی با اشاره به اینکه در دوره چهارم از ساخت و سازهای بلند مرتبه در شهر گلپایگان جلوگیری شد، گفت: وظیفه خبرنگار پیام رسان مشکلات مردم به مسؤولان است، ما به مقتضای زمان و در توان خود اقداماتی برای آبادانی شهر انجام دادیم، امیدوارم مورد رضایت مردم قرار گیرد.

در ادامه علی فیروزی اظهار داشت: به همت شورای چهارم پروژه‌های زیر بنایی انجام شده که نتایج آن‌ها را سال‌ها بعد مردم شهرستان مشاهده می‌کنند، اما کار فرهنگی خوبی در شهرستان انجام نشده است و عملکرد مطلوبی در این حوزه نداشتیم و از مردم و فعالان فرهنگی عذر خواهی می‌کنیم.

عضو شورای شهر گلپایگان با اشاره به اینکه در دوره پنجم شوراها موفق نشدم رأی کسب کنم، عنوان کرد: شورا از نظر ساختاری چند ایراد دارد که مهم‌ترین آن این است که عضویت در شورا شغل محسوب نمی‌شود و افتخاری است ولی در حد یک عنوان شغلی از آن انتظار دارند و این موجب کم کاری‌هایی در این عرصه می‌شود.

در ادامه محمدرضا گلپایگانی بیان داشت: حدود 620 جلسه کاری داشتم که نیمی از آن به نمایندگی شهرستان در استان حضور داشتم، سه سال عضو هیأت رئیسه استان اصفهان و همچنین در کمیته اخلاق پزشکی استان شرکت داشتم.

عضو شورای شهر گلپایگان خاطرنشان کرد: پیشرفت‌ها حاصل خرد جمعی و تفکر شورا بوده که امید است در دوره پنجم شورا شاهد چنین پیشرفت‌هایی باشیم.

خدیجه ناطقی نیز اظهار کرد: شورای چهارم برای پارک بانوان تلاش بسیاری کرد و انتظار می‌رفت که تا پایان عمر این شورا به بهره‌برداری برسد اما انجام نشد.

عضو شورای شهر گلپایگان افزود: در این شورا به مصوباتی از 12 سال قبل برخورد کردیم که اجرایی نشده بود و این شورا پیگیر اجرای چنین مصوباتی شد، رسانه‌ها منصفانه خبر را انتشار دهند و قضاوت در آن موضوع را به مردم بسپارند.

گفتنی است در خاتمه از اعضای دوره چهارم شورای شهر گلپایگان با لوح سپاس تجلیل شد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، میانگین بارشی کلان‌شهر اصفهان از ابتدای سال زراعی (یکم مهرماه ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به ۱۴۶ میلیمتر رسیده که ۲۳ میلیمتر بیشتر از میانگین یک سال کامل زراعی این شهر است.

بنا بر آمار اداره کل هواشناسی استان اصفهان میانگین بارش‌های شهر اصفهان در مدت مشابه سال گذشته ۱۴۰ میلیمتر و در دوره بلندمدت تا نیمه اردیبهشت ۱۱۴ میلیمتر بوده است.

بر همین اساس میانگین بارشی شهر اصفهان در سال زراعی کنونی نسبت به سال زراعی گذشته (۱۴۰۱- ۱۴۰۲) ۴.۲ درصد و نسبت به دوره بلندمدت (۶۳ ساله) ۲۸ درصد افزایش یافته است.

بنا بر داده‌های موجود، میانگین بارشی یک سال زراعی کامل شهر اصفهان ۱۲۳ میلیمتر است. یک‌سال زراعی (آبی)، از یکم مهر ماه هر سال تا ۳۱ شهریور سال بعد محاسبه می‌شود.

شهر اصفهان امسال برای دومین سال پیاپی است که بارش‌های یک‌سال خود را طی هشت ماه دریافت کرده است. این خطه در سال زراعی گذشته نیز بارش‌های مطلوبی داشت به طوری که تا بهمن ماه ۱۴۰۱ و طی پنج ماه بارش‌های یکسال زراعی خود را دریافت کرد.

میانگین بارش‌های استان اصفهان به ۱۸۳ میلیمتر رسید

همچنین میانگین بارندگی استان اصفهان از ابتدای سال زراعی تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، به ۱۸۳.۳ میلیمتر رسیده است.

میانگین بارش‌های استان اصفهان در سال زراعی کنونی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد افزایش و نسبت به دوره بلندمدت هفت دهم درصد کاهش نشان می‌دهد.

میانگین بارندگی یک سال زراعی کامل استان اصفهان ۱۹۷.۳۸ میلیمتر است.

روند کاهشی بارش‌ها در مناطق غرب و جنوب اصفهان

همچنین فریدون‌شهر به عنوان پربارش‌ترین شهرستان استان اصفهان در سال زراعی کنونی، از ابتدای مهر سال ۱۴۰۲ تا ۱۶ اردیبهشت ماه ۴۳۷ میلیمتر بارندگی داشته است. در حالی که بارش‌های این خطه در مدت مشابه سال گذشته ۴۶۲.۵ میلیمتر و در بلند مدت ۵۴۴.۶ میلیمتر بود.

میانگین بارشی یک سال زراعی کامل فریدون‌شهر ۵۷۱ میلیمتر است و بارش‌های امسال این شهرستان در مقایسه با سال زراعی گذشته ۵.۵ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۱۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.‌

سمیرم نیز به‌عنوان دومین شهرستان پربارش استان اصفهان از ابتدای سال زراعی (مهرماه) تا نیمه اردیبهشت ۴۰۴.۵ میلیمتر بارندگی داشته در حالی که در مدت مشابه سال قبل میانگین بارش‌های این شهرستان به ۵۳۵ میلیمتر و در دوره بلندمدت به ۴۴۳ میلیمتر می‌رسید.

میانگین بارشی یک سال زراعی کامل شهرستان سمیرم ۴۶۱ میلیمتر است. بنا بر آمار اداره کل هواشناسی استان اصفهان، بارش‌های امسال شهرستان سمیرم نسبت به سال زراعی قبل ۲۴.۴ درصد و در مقایسه با بلند مدت حدود ۹ درصد کاهش یافته است.

افزایش ۱۰۰ درصدی بارش‌ها در مناطق شرق و شمال اصفهان

بررسی آمار ارائه شده از سوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان نشان می‌دهد به‌رغم کاهش بارندگی در شهرستان‌های سردسیر غرب و جنوب استان در سال زراعی کنونی، میانگین بارش‌ها در شهرستان‌های گرمسیری و دارای اقلیم گرم و خشک در شمال و شرق و مرکز استان، نسبت به سال قبل و دوره بلند مدت افزایش یافته است.

برای مثال میانگین بارندگی شهرستان نطنز از ابتدای سال زراعی تا نیمه اردیبهشت به ۲۰۳ میلیمتر رسیده و این در حالی است که میزان بارندگی این شهرستان در مدت مشابه سال زراعی گذشته ۱۰۱ میلیمتر و در دوره بلندمدت ۱۴۹ میلیمتر بود.

میانگین بارشی یک سال زراعی کامل شهرستان نطنز ۱۶۲ میلیمتر است‌. بر همین اساس میزان بارش‌های شهرستان نطنز نسبت به سال گذشته ۱۰۲ درصد و در مقایسه با دوره بلندمدت ۳۸ درصد افزایش یافته است.

همچنین میانگین بارندگی در شهرستان ورزنه از ابتدای سال زراعی کنونی تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۱۰۱ میلیمتر رسیده است. درحالی که میزان بارش‌های این شهرستان در مدت مشابه سال گذشته ۶۵ میلیمتر و در دوره بلندمدت تا این تاریخ ۷۰ میلیمتر بود.

میانگین بارشی یک سال زراعی کامل شهرستان ورزنه ۷۶.۶ میلیمتر است. بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان میانگین بارش‌های امسال شهرستان ورزنه در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی قبل ۵۵ درصد و در مقایسه با دوره بلندمدت ۴۲ درصد افزایش یافته است.

همچنین میانگین بارندگی در شهرستان کاشان در شمال استان اصفهان از ابتدای سال زراعی تاکنون به ۱۲۶ میلیمتر رسید. میزان بارش‌های این شهرستان در مدت مشابه سال گذشته ۵۸ میلیمتر و دوره بلند مدت ۱۲۳ میلیمتر بود.

میانگین بارشی یک سال زراعی کامل شهرستان کاشان ۱۳۲.۷ میلیمتر است. بر این اساس میانگین بارندگی این شهرستان در سال زراعی کنونی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۱۶ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۲.۸ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 6097772

دیگر خبرها

  • راند دوم
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد
  • اعلام زمان برگزاری هفتمین اشکوره فرهنگی هنری حسینی در آمل
  • برگزاری دوره امداد و کمک‌های اولیه در شهرکرد
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند