Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین وزیر پیشنهادی که پرونده بررسی‌ آن روی میز نمایندگان قرار گرفت سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان بود. مجلس شورای اسلامی در دومین روز کاری خود بعد از بررسی صلاحیت سید محمود علوی برای تصدی وزرات طلاعات و مسعود کرباسیان به عنوان وزیر پیشنهادی وزارتامور اقتصادی همچنین محمد جواد ظریف برای تصدی وزارت خارجه دارایی وارد دستور بعدی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در میان اعضای پیشنهادی سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت دولت یازدهم به‌ عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت در دولت آینده برای کسب رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت دولت دوازدهم، چشم‌ پزشکی که قبل از حضور در دولت،‌ به‌ دلیل راه‌اندازی بیمارستان تخصصی چشم‌پزشکی نور شهرت داشت و او را یکی از متمول‌ترین پزشکان ایران می‌دانستند.سید حسن قاضی زاده هاشمی مرداد سال 1392 به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارت بهداشت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده 284/ موافق: 260 رأی؛ مخالف: 18 رأی؛ ممتنع: 6 رأی) از مجلس رأی اعتماد گرفت و به عنوان وزیر بهداشت دولت یازدهم به فعالیت مشغول شد.

سید حسن قاضی زاده هاشمی در نشست علنی نوبت عصر (چهارشنبه، 25 مردادماه) مجلس شورای اسلامی با درود و رحمت بر شهیدان و خانواده آنان، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دوران دفاع مقدس، مدافعین حرم، جانبازان، ایثارگران و شهدای مجلس شورای اسلامی و شهدای جامعه پزشکی و پیراپزشکی گفت: رحمت الهی را برای همه کسانی که در 4 سال گذشته به ما کمک کردند خواستارم. 4 سال گذشته به رسم همه ادوار در محضر همه نمایندگان برنامه دولت یازدهم را ارائه نمودم برنامه ای که با همیاری جمعی از خردمندان و صاحب نظران حوزه سلامت تدبیر شده بود.
وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان تصریح کرد: امروز نیز برای اخذ رأی اعتماد از محضر نمایندگان ملت با کارنامه 4 ساله توفیق حضور در مجلس را پیدا کردم. 4 سال گذشته با همه تلخی ها و شیرینی ها به سرعت سپری شد لذا به طور یقین شما حامیان سلامت به ویژه 76 نماینده که در دوره قبل حضور داشتند در پی استماع گزارش عملکرد اینجانب بوده و متعاقب آن همه نمایندگان مجلس دهم انتظار ارائه برنامه 4 ساله دوم را خواهند داشت.



وی افزود: دستاوردهای دوره گذشته که در قالب طرح سلامت و سایر برنامه ها و اقدامات اصلاحی و توسعه ای به واسطه تلاش جهادگران که بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و رؤسا و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته به پشتوانه امدادهای الهی و حمایت مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و رؤسای قوای مقننه و قضایی مراجع و بزرگان و ائمه جمعه و نمایندگان در مجلس و همدلی اعضای هیأت دولت جامعه خدمات پزشکی و پیراپزشکی حاصل شد در بسیاری از موارد کم نظیر و به عنوان تجربیات موفق نظام سلامت قابل ارائه به جامعه جهانی است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در دولت یازدهم گردوغبار کم توجهی از چهره رنجور بهداشت و درمان زدوده شد در حوزه سلامت به گفتمان قالب و اولویت دار دولت و برگ حاکمیت توجه شد تا جایی که علیرغم کاستی ها می توان دولت یازدهم را دولت سلامت محور نامید.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با اشاره به بخش هایی از کارنامه 4 ساله قریب به 500 هزار زن و مرد تلاش گر و خستگی ناپذیر را در دومین وزارتخانه پرجمعیت کشور که بیش از سایر وزارتخانه ها کار و تنوع برای ارائه خدمت دارد، گفت: این وزارتخانه مسئولیت خطیر سلامت ایرانیان را بر دوش دارد در طول 4 سال گذشته با حفظ و ارتقاء سلامت مردم ایران و امانتداری صادق بودیم لذا با مطالعه و مشورت برای اجرای قانون برنامه پنجم و با وقت گذاری و پاکدستی و انجام کار حرفه ای و غیرنمایشی و رعایت نظم و انضباط سبب ارتقاء شاخص های درمانی کشور شده ایم و سلامت مردم را در همه زمینه ها طلب کردیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: هنگامی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد پرداخت بیش از 56 درصد هزینه های سلامت از جیب مردم کشور را در زمره 40 کشور دنیا قرار داد در حالی که این شاخص در 2 برنامه چهارم و پنجم توسعه مورد حمایت قانونگذار قرار گرفته و بهبود آن را تا 30 درصد به دولت های وقت تکلیف کرده بودند.

وی ادامه داد: اینک به استناد بررسی های مرکز آمار ایران مفتخریم این رقم به کمتر از 39 درصد کاهش یافته است لذا کاهش 16 درصدی از میزان پرداخت مستقیم مردم طی کمتر از 3 سال در هیچ جای دنیا سابقه ندارد به ویژه زمانی که متوجه شویم برای کاهش هر یک درصد 790 میلیارد تومان باید هزینه شود که این دولت توانست با کمتر از یک سوم به این توفیق دست یابد.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان یادآور شد: با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قریب به 11 میلیون نفر با پرداخت حق بیمه توسط دولت تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و امروز می توان ادعا کرد که هر ایرانی متقاضی بیمه سلامت صرف نظر از توانایی پرداخت بیمه می تواند تحت پوشش قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر وضعیت بحرانی بیمه ها گفت: این وضعیت مرتبط با بیمه همین بخش است زیرا 11 میلیون نفر بیمه شدند و طبق آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نزدیک به 85 درصد درآمد این افراد کمتر از یک میلیون تومان بود.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل مشکلات بیمه ها غیر از تأمین اجتماعی، از سال جاری در بودجه سالیانه سرانه برای این افراد در نظر گرفته شده بدین معنی که سفره ای در طول 2 سال و نیم گذشته بدون سرانه پهن شده بنابراین کاملا روشن است که صورتحساب ها با مشکل روبه رو می شود البته یقین دارم در دولت دوازدهم با تدابیر پیش بینی شده رئیس جمهور این وضعیت ادامه نخواهد داشت.

عملکرد مثبت وزارت بهداشت در ایجاد 24 هزار تخت بیمارستانی

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان ادامه داد: در مدت اخیر زیرساخت های بهداشتی در قالب ساخت خانه های بهداشت و پایگاه های بهداشت و 24 هزار تخت بیمارستانی مورد توجه قرار گرفته است فرصت های بی نظیری برای خرید راهبردی و نظام ارجاع فراهم شده است.

قاضی زاده هاشمی افزود: در حیطه آموزش و پژوهش با هدف مرجعیت علمی در منطقه و به لطف بهره مندی و همکاری برجسته هیأت های علمی و با طراحی و اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی تحولات چشم گیری عاید ما شد. توسعه راهبردی و هدفمند و مأموریت گرا شدن دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی پزشکی، اجرای برنامه آمایش سرزمینی، تمرکززدایی و ارتقاء توانمندی دانشگاه ها، بین المللی سازی آموزش در حوزه پزشکی، توسعه آموزش عالی و افزایش 30 درصدی ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی و دندان پزشکی و تخصصی از جمله این توفیقات است.

ایران در منطقه رتبه اول تولید علم در رشته پزشکی را دارد

وی یادآور شد: بومی گزینی در کنکور سراسری با اولویت مناطق محروم و روستاها و استقرار نظام ثبت بیماری های برای بیش از 40 برنامه ملی از بزرگ ترین توفیقات دولت از 4 سال گذشته است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران در منطقه رتبه اول تولید علم در رشته پزشکی را دارد و در استنادات علمی رتبه اول را کسب کرده است، همچنین در 4 سال گذشته 30 درصد به تعداد مقالات ایرانی اضافه شده است البته شاید نمایندگانی که در دوره قبل در مجلس حضور داشتند سردرگمی و مراجعات مکرر مردم برای دریافت داروهای ضروری در سال های 90 و 91 را دیده باشید.

کاهش 400 میلیون دلاری واردات دارو در دولت یازدهم

قاضی زاده هاشمی افزود: امروز تعداد داروهای کمیاب به کمتر از 30 قلم در کشور رسیده است، همچنین میزان واردات دارو به رقم یازده میلیون بیمه شده در این دولت نسبت به قبل 400 میلیون دلار کاهش پیدا کرد از سوی دیگر سهم داروهای تولید داخل از کل بازار دارویی که حدود 60 درصد در سال 91 بود به 70 درصد در سال 95 افزایش پیدا کرد، همچنین میزان صادرات به 2 برابر افزایش پیدا کرد بنابراین به طور میانگین در هر ماه 2 داروی جدید وارد بازار شده است.

وی ادامه داد: در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی همیشه حرف و حدیث هایی وجود داشته است بنابراین هر فردی هر مدرک و سندی در این خصوص دارد به دستگاه قضایی ارائه دهد بنابراین ما در برابر قانون تابع هستیم باید تاکید کنم که در طول 2 سال گذشته حاشیه سازی در این حوزه بسیار زیاد بود، در همه دولت ها چندین مسئول در حوزه غذا و دارو تغییر پیدا می کردند اما در این دولت شاهد موفقیت های فراوانی در این حوزه بوده ایم.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نسبت به فساد حساس هستم و اگر کسی در این خصوص مدرک و سندی دارد می تواند ارائه کند هرچند که اشکالات مدیریتی در این حوزه وجود دارد که امیدواریم این اشکالات در دولت دوازدهم مرتفع شود.

قاضی زاده هاشمی در خصوص تعارض منافع و سوالات مطرح شده نمایندگان در این باره افزود: این موضوع به آن معنا است که در بخش بهداشت و درمان از مهندس و در وزارت دادگستری از یک پزشک استفاده شود یا اینکه در حوزه راه و ساختمان از یک متخصص علوم سیاسی استفاده گردد اما مهم این است که از فساد جلوگیری شده و خوشبختانه در حال حاضر در هر وزارتخانه یک فرد مرتبط با حوزه کاری خود تعیین شده است.

عملکرد متولیان حوزه سلامت در طول تاریخ ایران بی نظیر است

وی با اشاره به موضوع شایسته سالاری در اظهارات مخالفان گفت: شایسته سالاری به معنای آن است که هر فردی در جایگاه خود فعالیت کند، افتخار می کنم که در این دولت افرادی که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کردند در طول تاریخ ایران به لحاظ علمی بی نظیر هستند، همچنین از وزرای دولت قبل آقایان فاضل، ملک زاده و دانش جعفری در این دوره کمک های بسیاری به وزارت بهداشت و درمان کردند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص بحث سپرده گذاری در حساب های دانشگاه ها تصریح کرد: برخی نمایندگان صحبت از سپرده گذاری 400 میلیون تومانی در حساب های دانشگاه ها می کنند، در حال حاضر 625 بیمارستان در کشور فعالیت کرده که حدود 120 هزار پرسنل در این بیمارستان ها کار می کنند که متاسفانه هیچ ردیف پرداختی ندارند بنابراین اگر حقوق یک ماه این افراد را حساب کنیم مبلغی به میزان 350 میلیارد تومان می شود که بیمارستان برای اداره امور خود باید میزانی را به عنوان سپرده در حساب های خود داشته باشد.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مسئولیت های هیات امنا با قدرت پیگیری شده و برخی شرکت ها در دولت گذشته درست شده و در حال حاضر فشارهایی به برخی افراد فاسد و در پشت پرده این شرکت های تجهیزات پزشکی وارد شده و در این شرایط از هیات امنای ارزی شکایت می کنند مگر این هیات امنا مصوب مجلس نیست؟ مگر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص اظهار نظر دیوان محاسبات تاکید نکردند که این دستگاه علیرغم همه گستردگی و با دارا بودن صندوق های بسیار جزء پاک ترین ها بوده است.

وی گفت: هیات امنا نه تنها حیاط خلوت نیست، همچنین باید تاکید کرد که برخی مطالب مخالفان از روی اطلاع نیست و باید گفت که حقوق پرداخت شده به بنده در این دولت از دانشگاه و حدود 3 میلیون و 270 بوده است، در عین حال به هیچ کار اقتصادی جز حرفه اصلی خودم در طول سالیان گذشته نپرداخته ام، نه شرکت نه زمین نه ساخت و ساز و نه هیچ چیز دیگری در فعالیت های بنده وجود ندارد. فرزندان من هنوز راه وزارت بهداشت را بلد نیستند و از میان برادران، خواهران و فامیل من و تنها یکی از برادرانم سه نوبت و کمتر از یک ساعت در وزارتخانه حضور داشته است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نامه حضرت علی (ع) خطاب به مالک اشتر، گفت: در مطلع این نامه آمده است "ای مالک بدان که تو را به بلادی فرستادم که پیش از تو دولت ها دیده، برخی دادگر و برخی ستمگر و مردم در کارهای تو به همان چشم می نگرند که تو در کارهای وادیان پیش از خود می نگری و درباره تو همان گویند که تو درباره آنها می گویی و نیکوکاران از انچه خداوند درباره انها بر زبان مردم جاری ساخته می توان آنها را شناسخت. باید بهترین اندوخته ها در نزد تو اندوخته کار نیک باشد" لذا با علم به مشکلات و سختی راه در صورت کسب اعتماد نمایندگان مردم تلاش خواهم کرد تا رضایت مردم شریف ایران اسلامی فراهم شود.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: خداوند می داند برای کسب مقام و موقعیت و هوای نفس دوباره به میدان نیامده ام و برای دین خداوند و خدمت به برگزیده ترین مخلوقات آماده تلاش هستم.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند

وزیر بهداشت از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، با حضور در روستای میقان شاهرود، مرکز جامع خدمات سلامت و محل زیست پزشکان این روستا را افتتاح کرد.

‌بهرام عین‌اللهی در حاشیه این مراسم از ایجاد و گسترش شبکه بهداشت و درمان به عنوان یکی از بزرگترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: در این ساختار ۱۸ هزار خانه بهداشت فعالیت دارند و تقویت ساختار شبکه بهداشت در دولت مردمی به طور جدی پیگیری می‌شود.

وی شبکه بهداشت کشور را در منطقه، کم نظیر و الگوی بسیاری از کشور‌های همسایه دانست و تاکید کرد: در دولت مردمی با هدف تقویت ساختار شبکه بهداشت، دو هزار و ۷۰۰ مرکز بهداشتی تکمیل و افتتاح شد و تا پایان دولت، تعداداین مراکز به چهار هزار و ۴۰۰ واحد می‌رسد.

عین‌اللهی با بیان این که مردم همه روستا‌های کشور دارای شناسنامه سلامت هستند، به ارائه خدمات ارزشمند بهداشتی و درمانی در رشته‌های بهورزی، مامایی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پزشکی، دندانپزشکی و خدمات دارویی در مراکز جامع خدمات سلامت اشاره کرد و افزود: مرکز جامع خدمات سلامت میقان در زمینی با زیربنای یک هزار و ۴۱۰ متر مربع احداث و همچنین یک محل زیست پزشک با زیربنای هزار و ۲۰۰ متر مربع در این روستا ساخته شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به تقدیم ۱۲۰ شهید از سوی اهالی روستای میقان به انقلاب اسلامی ملت ایران، خود و همکارانش را مرهون خون شهدا دانست و گفت: عملیات ساخت مرکز جامع خدمات سلامت از ۷ سال پیش آغاز شده بود)، اما ۷۵ درصد از پیشرفت این پروژه در دولت مردمی رقم خورد تا آن که امروز افتتاح شد و از این پس خدمات مورد نیاز سلامت ۵ هزار نفر جمعیت زیرپوشش خود را تأمین می‌کند؛ ضمن آن که نظام ارجاع نیز در این مرکز اجرا می‌شود تا بیماران در صورت نیاز به مراکز تخصصی و بستری ارجاع داده شوند.

وی از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار جمهوری اسلامی ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری پویش ملی سلامت در سال گذشته افزود: در جریان برگزاری این پویش، دو بیماری فشارخون بالا و دیابت بررسی شدند و امسال نیز دو پویش سلامت کودکان و غربالگری سرطان در کشور به اجرا در می‌آید.

وزیر بهداشت از تحرک بیشتر مردم، آب، هوا و غذای سالم به عنوان مزایای مناطق روستایی یاد کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه‌های گوناگون نظام سلامت، بسیاری از بیماری‌های عفونی به ویژه در مناطق روستایی، کنترل و یا ریشه کن شده‌اند.

دیگر خبرها

  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • ۲ طرح بهداشت و درمان در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران