Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با مراسم اختتامیه همایش معاونان سیمای مراکز استان ها در سمنان ، از 58 اثر فاخر رسانه ای تولید صدا و سیمای مرکز سمنان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این مراسم که دکتر علی دارابی معاون امور استان های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی هم حضور داشت ، از 26 اثر تلویزیونی ،20 اثر رادیویی ، سه اثر خبری و 9 اثر موسیقی تولید شده در مرکز سمنان رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با رونمایی از این آثار فاخر ، همایش سراسری معاونان سیمای مراکز استان‌های سازمان صداوسیما در سمنان به پایان رسید .

این همایش با عنوان "رشد و تعالی معاونان و مدیران تولید سیمای مراکز استان ها " دو روزه بود و به صورت کارگاهی و پنل های تخصصی برگزار شد .

نقد و بررسی فیلم و فیلنامه، تولید مستند، تولید ساختارهای تلویزیونی، کنداکتور نویسی، قطب بندی مراکز از نظر تولید محتوا در بخش های ساختاری، شبکه محوری بر اساس توانمندی های بومی و محلی، تعامل با شبکه های سراسری و شما، ارتقای کیفیت فرمت های پخش، بررسی ملاحظات ساختاری و محتوایی و برنامه ریزی برای تولید آثار فاخر به مناسبت 40 سالگی انقلاب، محور کارگاه های تخصصی این همایش بود .

دکتر علی دارابی معاون امور استان های رسانه ملی در مراسم اختتامیه این همایش با بیان اینکه راهبرد اصلی تحقق شعار سال در رسانه حمایت از تولید و اشتغال است گفت : تهیه برنامه ها با محور حمایت از کالای با کیفیت داخلی ، ترویج فرهنگ کسب و کار ، حمایت از کارآفرینان و مولدان ثروت ، مذمت اسراف و بیکاری ، پرهیز از تخریب و مچ گیری ، تبلیغ خدمات و بیان کارنامه مسئولان و پرسشگری و نقد با هدف بر طرف کردن مشکلات در دستور کار رسانه است .

آقای دارابی با اشاره به آغاز بکار دولت دوازدهم تصریح کرد : سیاست رسانه همراهی و حمایت از دولت و شوراهای اسلامی است و رسانه ضمن کمک به دولت به عنوان نماینده افکار عمومی وظیفه پرسشگری را نیز دارد .

وی به تدوین برنامه پنج ساله رسانه ملی به عنوان نقشه راه و سند راهبردی سازمان صدا و سیما اشاره و خاطرنشان کرد: این سند به زودی ابلاغ خواهد شد و از هم اکنون باید تمهیدات لازم برای عملی شدن آن اجراش ود .

معاون رسانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات منطقه و جهان پرداخت و گفت: صف‌بندی و اتحاد دشمنان علیه جمهوری اسلامی وجود دارد بنابراین رسانه و همه مراکز استانی باید هوشیاری خود را حفظ کنند و برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی بکوشند.
معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما بر لزوم حضور موثر مراکز استان ها در فضای مجازی تاکید کرد و افزود : توجه به شبکه‌ محوری ، کنداکتورمحوری، ساعات طلایی پخش، مناسبت‌های ملی و ایام‌الله، توجه به مخاطبان خاص هر گروه از برنامه‌ها، تولید بر پایه پژوهش و تحقیق، غنای بصری و گرافیک، دکور جذاب و طراحی و پخش تیزر و آنونس‌های مورد پسند مخاطب ضروری است.

دکتر دارابی همچنین ارتباط نهادینه شده میان شبکه‌های استانی و شبکه «شما» را ضروری عنوان و خاطر نشان کرد : شناسایی ظرفیت‌های نسبی هر استان و تمرکز و برجسته‌سازی آنها در برنامه‌ها، راه‌اندازی نهضت مستندسازی، انیمیشن و پویانمایی و ساخت سریال‌های تلویزیونی بر پایه فرهنگ بومی و محلی منطقه باید در مراکز استان ها مد نظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  در این همایش پس از برگزاری نماز به امامت حجت الاسلام حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران و اجرای نمایش دانشجویی، وحید یامین پور دبیر شورای عالی نوجوانان و جوانان با اشاره به اینکه مهم‌ترین مسئله شهید مطهری غرب بود گفت: شهید مطهری به عنوان یک روشنگر دینی و اجتماعی مسئله غرب را تبیین کرد. غرب به عنوان یک کلیت منسجم که سرآغازی در تاریخ دارد و با گونه‌ای از هنر و شئون تمدنی تجلی کرده است، بعد از گذشت چند دهه در شئون سیاسی عالم گیر شد. مسئله تاریخ بشریت غرب بوده است و شهید مطهری به همین وجه مسئله غرب برایش دغدغه بود یعنی جبهه‌ای را برای خود در مباحث دانشگاهی انتخاب می کرد که ناظر به صور فکر و آکادمی جهان ما بود.

یامین پور افزود: اگر شهید مطهری به شهادت نمی‌رسید تمرکز فکری‌اش از مارکسیسم آرام آرام به لیبرالیسم می‌آمد، چراکه مسائل روز جامعه برایش بسیار اهمیت داشت. تلاش وی در عرصه فکر، پیراستن دین از نفوذ تفکر‌های التقاطی بود. این مهم تقریباً در تمام آثار ایشان منور است.

وی گفت: در مواجهه با غرب شهید مطهری به نقطه‌ای از اسلام اتکا می‌کند که حقیقتی از آن به عنوان وجه عزت و خودباوری است همان وجه بازگشت به خویشتن که نقطه پیش برنده جامعه است.

وی افزود: این وجه دقیقاً همان وجهی است که امام از آن برای انقلاب کمک گرفته است. بخش عظیمی از تلاش شهید مطهری ارجاع به همین موضوع است. در جای دیگر وی اشاره می‌کند جامعه مانند انسان روح دارد و انبیا و رهبران کسانی هستند که می‌توانند روح جامعه را احیا کنند و آن را به هویت حقیقی خود بازگردانند، یعنی همان سنت الهی.

دبیر شورای عالی جوانان گفت: رهبر جامعه مسئولیت بسیار بزرگی دارد، اینکه دست جامعه را بگیرد و آن را پای همین سفره بنشاند. یکی از بزرگترین کار‌های شهید مطهری دور کردن جامعه از تفکر التقاطی بود. در واقع کل طرح شهید مطهری همین بود و بخاطر همین امام در مورد شهید مطهری با تأکید می‌گوید آرای شهید مطهری را بخوانید.

در این همایش حجت‌الاسلام رکوفیان هم گفت: ما با جوانی مواجه هستیم که عاشق غرب و اعمال غربی است، اما در مقابل برگرفته از بهترین هاست و می تواند اتفاقات بسیار بزرگ جهانی را رقم بزند. در این جامعه، جوان ما درگیر یک جنگ ترکیبی همه جانبه است که بخشی از آن داخلی و بخشی از آن خارجی است.

وی با طرح این گزاره که در نگاه شهید مطهری، تعریف جوان از اندیشه او می‌آید افزود: کسی جوان است که اندیشه اش جوان است. اندیشه جوانی یعنی اندیشه تغییر یعنی دلتنگ از یکنواختی.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه جنگ شناختی یعنی جنگی که ارزش‌ها و باور‌ها و ادراک انسان را مورد هدف قرار داده است تا برداشت انسان از همه چیز متفاوت باشد گفت: جنگ شناختی در واقع وظیفه اش جادو کردن است، جنگ تغییر نگرش هاست و همه آن در ذهن انسان شکل می‌گیرد. این جنگ همه را و علی الخصوص نسل جوان را شامل می‌شود. هدف اصلی دشمن در این جنگ گرفتن اعتماد جوان ما و تغییر نگرش اوست. چاره جوانان ما تغییر نگرش به زندگی است.

رکوفیان سلاح دشمن را ناامید سازی دانست و افزود: در واقع جوان ما را دچار یک ابهام می کنند و به ترویج آن می‌پردازند و اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت را از بین می‌برند. در جنگ شناختی دشمن به دنبال این است که جوان اصلاً فرصت فکر کردن نداشته باشد. در واقع میدان نبرد ذهن انسان است.

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی یازدهم اردیبهشت
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان