Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@11:37:17 GMT

حجتی با قیر و آسفالت آشناست/ آیا قحط الرجال است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۶۵۰۳

حجتی با قیر و آسفالت آشناست/ آیا قحط الرجال است؟

نماینده مردم لنگرود در مجلس گفت: مدرک آقای حجتی مهندسی راه و ساختمان و عمران است و وی با قیر، آسفالت و بتن آشنایی خوبی دارد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه 25 مرداد) در مخالفت با وزیر پیشنهادی جهاد و کشاورزی، گفت: اولین دلیل مخالفت بنده با آقای حجتی مدرک تحصیلی وی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدرک آقای حجتی مهندسی راه و ساختمان و عمران است و وی با قیر، آسفالت و بتن آشنایی خوبی دارد، اما آیا این فرد می‌تواند در بحث کشاورزی موفق باشد؟ آیا قحط‌‌الرجال است که با گذشت نزدیک به 40 سال که یک دکترای تحصیل کرده در رشته کشاورزی نداریم، بخواهیم بر سر این وزارتخانه بگذاریم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه وزرای پیشنهادی دیگر نیازی ندارند برنامه به مجلس ارائه کنند، افزود: به دلیل اینکه اخیراً برنامه ششم توسعه در مجلس تصویب شده و اسناد بالادستی وجود دارد. وزرای پیشنهادی باید در مجلس حضور یابند و نحوه اجرای آنها را به نمایندگان اعلام کنند.

لاهوتی با انتقاد از عدم پرداخت پول گندم‌کاران و چای‌کاران گفت: پول کشاورزانی که محصولات آنها در انتهای سال گذشته به دلیل سرما از بین رفت، پرداخت نشد و وزارت جهاد کشاورزی از ترکیه و مصر پرتغال وارد کرد. آقای حجتی! آیا این راه اداره کشاورزی کشور است؟

وی با خطاب قرار دادن وزیر جهاد و کشاورزی اظهار داشت: آقای حجتی شما گفته‌اید که در بحث گندم به خودکفایی رسیده‌ایم. آیا این واقعیت دارد؟ یک عده‌ای که صاحب منافع هستند و در دستگاه‌های دولتی نفوذ دارند گندم وارد کرده‌اند و با قیمت پایین به شما فروختند. اگر بحث خودکفایی در گندم وجود دارد، چرا در بندر امیرآباد،‌ آستارا و امام خمینی با هزینه‌های چند میلیاردی در حال ساخت سیلوهای گندم هستیم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس تصریح کرد: آقای حجتی شما در بحث برنج، گوشت، کره، حبوبات و مرغ کاهش تعرفه داشته‌اید، شما برای واردات موز دل‌تان برای این مردم سوخته یا دل‌تان برای منافع واردکنندگان سوخته است؟

لاهوتی با اعلام اینکه در دهم تیرماه سال جاری مصوبه ممنوعیت واردات برنج را داشتیم، گفت: حدود دو میلیون و 800 هزار تن برنج در کشور نیاز داریم که حدود 2 میلیون و 400 هزار تن در داخل از سوی کشاورزان تولید می‌شود و مابقی نیاز کشور را می‌توان به راحتی تامین کرد، اما چرا اجازه واردات برنج به کشور داده می‌شود را باید آقای حجتی توضیح دهد.

وی با بیان اینکه در گذشته بیش از صد هزار تن ابریشم در کشور تولید می‌شد، اضافه کرد: این رقم تولید اکنون به 100 تن رسیده و ما بارها اعلام کرده‌ایم که باید تعرفه واردات ابریشم افزایش یابد که این اتفاق نیفتاده است.

انتهای پیام/

R1373/P1011121/S1,15/CT11 موضوعات مرتبط جلسه رای اعتماد

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد

عباس اشکانی گفت: ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی گفت: در سال زراعی   ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچیتان به زیر کشت گندم رفته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به رشد بیش از ۱۰۰ درصدی میزان کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان نسبت به تعهد کشت قراردادی به وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کشاورزان در سال زراعی جاری استقبال خوبی برای کشت قراردادی داشته‌اند.

اشکانی تصریح کرد: امسال ۱۶ مرکز خرید در سطح استان، کار خرید گندم از گندمکاران را انجام خواهند داد.

وی در خصوص قیمت گندم سال زراعی جاری بیان کرد: نرخ پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی و دورروم به ترتیب ۱۷۵ هزار ریال و ۱۸۰ هزار ریال تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی