Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار الف؛ جلسه علنی مجلس شورای اسلامی (دومین روز) با دستور کار بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت دوزادهم از صبح امروز آغاز شد، جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس که سومین نشست نمایندگان برای بررسی سوابق و برنامه‌های وزرای پیشنهادی حسن روحانی بود، مثل جلسات قبل با حاشیه ای خواندنی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آغاز دومین جلسه با 49 غایب
پس از اینکه نخستین جلسه مجلس (صبح دیروز) برای بررسی رای اعتماد با غیبت 57 نفر نمایندگان شروع شده بود؛ امروز و در دومین رو (چهارشنبه) هم جلسه مجلس با حضور 241 نفر از نمایندگان آغاز شد و 49 نماینده در این جلسه غایب بودند.
معجزه و سنت شکنی ده ساله قاضی پور
جلسه امرور مجلس که با بررسی صلاحیت علوی وزیر اطلاعات شروع شده بود؛ و نادر قاضی پور در موافقت با او سخنرانی کرد و گفت: این اولین بار است که در این 10 سال می‌خواهم در موافقت با کسی صحبت کنم و این معجزه است. علوی فردی ولایت مدار و تابع رهبر انقلاب است. آقای جهانگیری دولت ها اگر از همه لحاظ قوی و مستحکم باشند به نفع نظام است. علوی با رفتار عاقلانه در چارچوب نظام و شورای عالی امنیت ملی، به فضای امنیتی کشور آرامش داده است.


وقتی مطهری مخالف شد
در میان مخالفان و موافقان وزیر فعلی و پیشنهادی اطلاعات، مخالفت علی مطهری نماینده مردم تهران و نایب رئیس دوم مجلس با وی بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و حتی شاخک‌های خبرنگاران را حساس کرد.
مطهری که مواضع هر چند هفته یکبارش درباره رفع حصر سران فتنه ۸۸، خط ثابت برخی رسانه‌هاست، در بیان دلایل مخالفت خود با وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای وزارت اطلاعات به ضرورت دفاع از حقوق مجلس و مردم اشاره کرد و از نقص ساختاری در وزارت اطلاعات سخن گفت که به عقیده وی، باعث تداخل وظایف دستگاه‌های امنیتی می‌شود.

نایب رئیس دوم و سیاسی مجلس با این جمله آب پاکی را روی دست وزیر اطلاعات ریخت که «علوی در چهار سال گذشته مَرد میدان نبود».


یادداشت برداری علوی از سخنان مطهری در حین مخالفت علی مطهری با وزیر پیشنهادی اطلاعات، علوی از صحبت های مطهری که در مخالفت با وی حرف می زد، یادداشت برداری می‌کرد.
تعجب بروجردی از تذکر هیئت رئیسه مجلس بروجردی که در موافقت با وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات سخن می گفت، با تذکر هیئت رئیسه در مورد وقت روبرو شد. وی در حالی که از این تذکر تعجب کرد و گفت: وقتمان به این سرعت تمام شد!

لاریجانی در مقابل این تذکر گفت: وقت مال ایشان است اجازه بدهید.


زلال ترین وزیر پیشنهادی روحانی کیست؟ محمد حسین قربانی در موافق وزیر پیشنهادی اطلاعات در هنگام نطق خود گفت: زلال ترین وزیری که آقای روحانی معرفی کرده، آقای علوی است.

لاریجانی با پایان سخنرانی این نماینده گفت: زلال بودن را هم فرمودید دیگر کفایت می کند.
ماجرای پروفسور حسابی و ولش کن عامل مشکلات
دومین وزیری که صلاحیتش در جلسه صبح امروز مورد بررسی قرار گرفت، کرباسیان وزیر پیشنهادی وزارت اقتصاد بود.
ولی ملکینماینده مشکین شهر و عضو کمیسیون صنایع و معاون که در مخالفت با وزیر پیشنهادی اقتصاد حرف می زد، گفت: پروفسور حسابی می گوید کلمه ولش کن پدر مملکت را در آورده است، من هر چه گشتم در لغت نامه خارجی این را پیدا نکردم، در مسئولیت هایمان از این کلمه استفاده می کنیم همین است که در کشور مشکلات پیش می آید.
نماینده ای از رجال الغیب! ملکی در ادامه گفت: می دانم که همه عزیزان رای می آورند شکی در آن نیست.

لاریجانی در پاسخ به وی گفت: شما مگر رجال الغیبی كه اين را مي گوييد.


فراموشی نماینده از قولی که داده بود
فریده اولادقباد هم امروز در موافقت با وزیر پیشنهادی اقتصادی سخن گفت؛ اما نکته جالب در نطق وی، فراموشی نسبت به قولی که به به همکارش داده بود؛ با این توضیح که هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد اولادقباد هفت دقیقه از وقت ۱۵ دقیقه‌ای خود را به معصومه آقاپور علیشاهی نماینده شبستر داده است، اما صحبت‌های اولادقباد آنقدر طول کشید تا به دقایق پایانی نزدیک شد و با وجود اینکه فاطمه ذوالقدر نماینده تهران کنار گوش وی به او یادآوری کرد اما انگار متوجه نبود.

حتی قدم زدن معصومه آقاپور در مقابل جایگاه ناطقان و نشان دادن عدد ۳ با دست که نشان‌دهنده سه دقیقه پایانی هم بود هم باعث نشد که اولادقباد متوجه وعده‌اش شود و تا پایان وقتش استفاده کرد.

علی لاریجانی هم با تشکر از وی با خنده گفت: دو، سه ثانیه از وقت شما باقی‌مانده، می‌خواهید این را به ایشان بدهید.

اولادقباد پس از پایین آمدن و در شرایطی که گویا تازه متوجه شده بود، کنار آقاپور و چند نماینده زن دیگر رفت و با آنها مشغول به صحبت شد.

وقتی نماینده مخالف، موافق می شود سید هادی بهادری که به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی اقتصاد در جایگاه قرار گرفت در موافقت با وزیر پیشنهادی صحبت می کند.
وزیر اقتصاد 30 ساله شد
عبدالحميد خدري در موافقت با وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: نقطه عطف تجربيات ايشان اصلاحات 4 سال گذشته در گمرك است. آمار و ارقامي كه مخالفان اعلام كردن مربوط به دوران ايشان نيست. یک لحظه تصور کردم در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد هستم!؛ کرباسیان از نظر انرژی و خستگی ناپذیری در حد یک جوان سی و چند ساله است
پیشنهادی که بدجور رای نیاورد!/مخالفت نمایندگان با سه شیفته شدن
علی لاریجانی امروز بعد از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصادی گفت: می خوام کسب نظر از نمایندگان کنم، آقایانی که این وسط هستید بفرمایید سرجایتان می خوام رای تان را بگیرم. این صحبت لاریجانی با اعتراض نمایندگان رو به رو شد سپس لاریجانی با خنده گفت من که نگفتم در مورد چه چیزی می خواهم رای بگیرم که مخالفت می کنید.

لاریجانی نظر نمایندگان را برای تشکیل جلسه نوبت سوم پس از نماز مغرب و عشاء جویا شود؛ هم نمایندگان با فریادهای «دو ـ دو» مخالفت خود را اعلام کردند و هم خبرنگاران و عکاسان با نشان دادن عدد ۲ به نمایندگان، به آنها پیغام دهند که اهالی خبر هم تحمل جلسه شب را ندارند. رأی نیاوردن این پیشنهاد باعث شد تا علی لاریجانی با تکرار عبارت «بدجوری رأی نیاورد»، منتفی شدن این تصمیم را اعلام کند.
سپس پیشنهاد اینکه جلسه بررسی رای اعتماد تا دو ساعت پس از اذان مغرب هم ادامه پیدا کند به رای گذاشته شد، اما این پیشنهاد رای نیاورد و لارجانی هم گفت: بدجور رای نیاورد!


تنها وزیر پیشنهادی با ظرافت پارسایی در موافقت با وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: ظرافت تنها در دکتر ظریف یافت می شود و بس.

اقدامی ضد رای وزیر پیشنهادی
در میان سخنان وزرای پیشنهادی و مخالفان و موافقان آنها، بازار تذکرهای آئین‌نامه‌ای هم همچنان داغ بود؛ از جمله تذکر علیرضا رحیمی نماینده اصلاح‌طلب تهران که به طفره رفتن وزیر پیشنهادی ارتباطات از پاسخ دادن سؤال مکتوب یک نماینده در جلسه دیروز عصر انتقاد کرد و به صورت هشدارگونه‌ای گفت وزرا اگر فکر نکنند که اگر به سؤالی جواب ندهند، این برایشان رأی جمع می‌کند؛ اتفاقاً این کار ضد رأی است.
آقای برجام؛ دکتر وزیر
محمدجواد ظریف پنجمین وزیری بود که صلاحیتش بررسی شد. محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی امورخارجه در جایگاه ناطقان قرار گرفت. او هم در بخشی از سخنان خود بجای استفاده از واژه آقای ظریف، سهوا گفت: «آقای برجام» که این موضوع که با تشویق و خنده های نمایندگان رو به رو شد.

وی همچنین گفت: اگر من جای آقای روحانی بودم، تیم دیپلماسی را عوض می‌کردم تا طرف مقابل بفهمد که دیگر ظریف با لبخندها و قدم‌زدنش‌هایش نیست و مثلاً ابطحی آمده است؛ این جمله ابطحی باعث بلند شدن خنده نمایندگان، اعضای هیأت رئیسه و وزرای پیشنهادی شد و خود او هم با لحن طنز گفت: البته من که عددی نیستم.

همچنین حسین رضا زاده نماینده کازرون و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به عنوان موافق وزیر پیشنهادی امورخارجه در جایگاه ناطقان قرار گرفت. او در بخشی از سخنان خود بجای استفاده از واژه دکتر ظریف، سهوا گفت:«دکتر وزیر».


روبوسی ظریف و ابطحی نماینده مخالف وی!
محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر که به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی امورخارجه سخنرانی کرده بود؛ پس از اتمام سخنانش و پایین آمدن از جایگاه، به سراغ ظریف رفت و با وی روبوسی و احوال‌پرسی کرد.



وقتی نخست وزیر ژاپن برای پیروزی روحانی دست زد
نکته جالب توجه در جلسه امروز خاطره‌ای بود که زهرا ساعی در موافقت با وزیر امور خارجه از قول سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات نقل کرد و گفت: آقای میرزاده تعریف می‌کرد که وقتی دو ماه قبل در سفر به ژاپن مشغول دیدار با نخست‌وزیر این کشور بوده‌اند، وقتی نخست‌وزیر متوجه پیروزی آقای روحانی در انتخابات شده، ایستاده و کف زده است.

فحاشی به ظریف در مجلس!
نکته تلخ و قابل تأمل جلسه علنی صبح امروز، فریاد اعتراضی نماینده خرمشهر در میان صحبت‌های محمدجواد ظریف بود که برای اعتراض به عملکرد ظریف از عبارات نادرستی استفاده کرد و همین باعث شد که حتی بسیاری از نمایندگان منتقد تیم دیپلماسی از جمله حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیته هسته‌ای سراغ وی بروند و او را توصیه به آرامش کنند.

در حین سخنان ظریف در صحن مجلس، عبداله سامری نماینده خرمشهر فریاد زنان شروع به فحاشی به او کرد. پس از چند دشنام، برخی نمایندگان جلوی دهان او را گرفتند و به بیرون از صحن مجلس بردند. ظریف هم از نمایندگان خواست صلوات بفرستند و پس از آن به سخنان خود ادامه داد.



توضیح نماینده‌ای که در هنگام سخنان ظریف در مجلس به وزیرخارجه ناسزا گفت
البته سامری درباره خبر توهین و ناسزاگویی‌اش به ظریف گفت: من فحاشی نکردم، چنین نبود! من به آماری که وزير داشت ارائه می داد اعتراض کردم که این آمار کذب است و درست نیست. من مگر بچه ام که فحاشی کنم.

مشاور رئیس‌ مجلس، ناظم شد
شلوغی‌های قسمت جلوی جایگاه و ردیف میهمانان گاهی‌اوقات آنقدر زیاد می‌شد که حسن زمانی مشاور رئیس‌ مجلس گاهی‌اوقات نقش نظم‌دهی به نمایندگان و راهنمای آنها به سمت صندلی‌هایشان را بر عهده می‌گرفت. ردیف صندلی‌های میهمانان پس از اتمام سخنان ظریف کم‌کم خلوت شد و حاضران به تدریج جلسه را از ساعت ۱۲:۴۵ ترک کردند تا شاید نفسی تازه کنند و آماده جلسه نوبت عصر شوند.
تقدیر ۱۷۲ نماینده از عملکرد طیب‌نیا ۱۷۲ نماینده مجلس نیز با امضای نامه‌ای که در صحن مجلس قرائت شد، از عملکرد علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم تقدیر کردند.

تهدیدی که جواب داد
با آغاز جلسه نوبت عصر امروز، آذری جهرمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات که در جلسه صبح به دلیل عدم پاسخ گویی به سوال نمایندگان مورد انتقاد علیرضا رحیمی نماینده اصلاح‌طلب تهران قرار گرفته بود، در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس اعلام کرد: بنده خودم را پاسخگو به مجلس می‌دانم.
کدام وزیر پیشنهادی تحمل مخالف را ندارد؟ ولی ملکی که در مخالفت با قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سخنرانی می کرد گفت: آقای هاشمی شما تحمل مخالف را ندارید. شما زود تعادل خود را از دست می‌دهید. وزیر بهداشت در جلب رضایت زیردستانش ناکام بوده است. در پرداخت دستمزد یک ساله پزشکان در مناطق محروم تاخیر وجود دارد. نظام ارجاع به طور کامل اجرا نشده است.
البته بیگدلینماینده مردم خدابنده در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: قاضی‌زاده هاشمی رتبه ۱۹ چشم پزشکی دنیا را دارد؛ امیدواریم بتواند به دغدغه جامعه پزشکی و بهداشتی کشور رسیدگی کند.

اخلاق تند را تحمل می‌کنیم
تاجگردون نماینده گچساران نیز که در موافقت با هاشمیوزیر پیشنهادی بهداشت سخن می‌گفت، بیان کرد: ساعت یک نصف شب به‌ من زنگ زد و موضوعی را پیگیری کرد؛ حالا اگر اخلاق ایشان تند است اشکال ندارد تحمل می‌کنیم.
نمایندگی انحصاری لنزها متلعق به چه کسی است؟ احمد علیرضا بیگی که در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان نطق می‌کرد گفت: مشتاقم که بدانم نمایندگی انحصاری لنزها متلعق به چه کسی است؟ ایشان شرکت های غیردولتی مانند آواپزشک به صورت غیرقانونی تاسیس کرده است. این شرکت ها همان حیات خلوتی است که درآنها فساد صورت می گیرد. آقای وزیر، معاون غذا و داروی شما خود هم وارد کننده است ، هم فروشنده است. قول برخورد با ایشان دادید، اما چه شد؟ معلوم شد که شرکت روناک متعلق به ایشان است. نمایندگی لنزهای آمریکایی متعلق به چه کسی است؟ شوخی لاریجانی با نمایندگان و هوا خوردن جهانگیری شوخی لاریجانی با نمایندگانی که دور جهانگیری جمع شده بودند. لاریجانی حین صحبت‌های قاضی زاده هاشمی از نمایندگانی که اطراف جهانگیری جمع شده بودند خواست کمی کنار بروند و سر جای خودشان بنشینند و گفت: آقای محبتی و دوستانی که دور آقای جهانگیری جمع شده اید کنار بروید که آقای جهانگیری هم کمی هوا بخورد.

او چند نماینده را نام برد و از انها خواست روی صندلی‌شان بنشینند.
حقوق وزیر پیشنهادی بهداشت اصلاح شد قاضی‌زاده هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت در جلسه رای اعتماد مجلس گفت: حقوقم ۳ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان است؛ همان حقوق نجومی که می‌گویید؛ بچه‌هایم راه وزارت‌خانه را بلد نیستند.


بعد از اینکه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت به پایان رسید، هاشمی در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد که حقوقش علاوه بر وزارت بهداشت، سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

لاریجانی گفت که آقای قاضی‌زاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس اعلام کرده که در بیان اینکه گفته بودم حقوقم سه میلیون و خورده‌ای است، خوب بیان نشده و مطلب این است که این میزان حقوق از وزارت بهداشت است و علاوه بر عضویت در هیئت‌های علمی، این میزان را نیز از وزارت بهداشت دریافت می‌کنم و این نامه آقای قاضی‌زاده صداقت در گفتار ایشان را بیان می‌کند.
واکنش لاریجانی به اصرار قاضی پور
غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر در تذکری خطاب به هیئت رئیسه مجلس، گفت: در نظامی که شاهد دموکراسی هستیم، خوب نیست که اتهاماتی نسبت به وزیر پیشنهادی که پشت تریبون قرار می‌گیرد، وارد شود. خوب نیست اتهاماتی نظیر ضد ولایت فقیه بودن به یک وزیر پیشنهادی که پشت تریبون قرار می‌گیرد، بدهیم.

لاریجانی در این مورد، گفت: صحبت‌ها در پشت تریبون مجلس باید با احترام مطرح شود، نباید اتهامی به افراد بزنیم، البته نمایندگان طبق قانون آزاد هستند که در موضوعی که ابهام دارند و به ذهنشان می‌رسد، اظهارنظر کنند که البته این جزو نکات برجسته دموکراسی است.
در ادامه قاضی پور که اصرار داشت پاسخ نماینده تذکر دهنده را بدهد با واکنش لاریجانی مواجه شد و گفت: به فرض اینکه شما این را در رد خودتان بدانید ماده 79 می گوید در این جلسه یا جلسه بعد می توانید پاسخ دهید.


کنایه نماینده سلفی‌بگیر با موگرینی
نخستین موافق برنامه‌های وزیر فعلی و پیشنهادی امور خارجه، رضازاده نماینده کازرون بوده که هنوز صحنه تلاش وی در جمع سلفی‌بگیران با موگرینی در یاد رسانه‌ها و مردم است؛ رضازاده تلاش کرد تا سخنانش را با گرامیداشت یاد شهید مدافع حرم محسن حججی آغاز کند، اما به اشتباه او را «شهید حجتی» خواند و آن را اصلاح هم نکرد!

پیش از نطق فرج‌الله رجبی، قاضی پور قصد تذکر آیین نامه ای داشت اما لاریجانی به او اجازه نداد. قاضی پور که با فریادهای خود موجب قطع سخنان نماینده سلفی بگیر شد که رجبی گفت: بعد میگویند سلفی بد است، خوب این کار هم بد است!

قاضی‌پور: با وزیر پیشنهادی ارتباطات مشکل شخصی ندارم
نماینده ارومیه در مجلس هم با تاکید بر اینکه با آذری جهرمی مشکل شخصی ندارد، گفت: من صرفاً براساس اطلاعاتی که به دست ما می‌رسد سخن می‌گویم.

نادر قاضی‌پور طی تذکری مستند به ماده 79 آئین‌نامه داخلی مجلس گفت: طبق حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب مسئولیت مجوز فضای مجازی بر عهده صدا و سیما قرار داده شده و من نیز که دیروز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات صحبت کردم اطلاع دارم که مجوزهایی به افراد خاص داده شده که برخلاف حکم حکومتی است. معتقدم آقای آذری جهرمی توانایی مدیریت وزارتخانه عریض و طویل ارتباطات را ندارد و به فرامین رهبری نیز درباره فضای مجازی توجه نکرده است.
مخالفت با دو شیفته شدن جلسه علنی فردا لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی از نمایندگان خواست نظر خود را درباره برگزاری شیفت عصر فردا (پنجشنبه) اعلام کنند که نمایندگان ملت با 48 رأی موافق، 157 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 257 نماینده حاضر در صحن با آن مخالفت کردند.

رئیس مجلس پیش از رأی گیری عنوان کرد قرار بود پنجشنبه جلسه علنی مجلس به صورت دو شیفته برگزار شود، اما برخی نمایندگان اعلام کردند که برای بعدازظهر جهت برنامه دیدار با موکلان خود را دارند از این رو این موضوع باید به رأی گذاشته شود.

وی افزود: با توجه به یک نوبته بودن جل

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!

به گزارش جماران؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • آتش زننده برجام روانه بیمارستان شد؛ علت چه بود؟
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • روحانی: رهبری موافق وزارت ظریف بودند /جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود /سردار سلیمانی درخواست کرد وزیر دفاع سپاهی باشد
  • وزرایی که در سال ۱۴۰۲ از مجلس کارت زرد گرفتند
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • پیشنهادی برای احیای برجام از طریق پوتین به ترامپ داده شد (فیلم)
  • کنایه فلاحت پیشه به شورای نگهبان درباره ردصلاحیت‌ها