Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@14:41:54 GMT

سخنگوی صدر: خواهان انحلال حشد الشعبی نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۹۵۳۰

سخنگوی صدر: خواهان انحلال حشد الشعبی نیستیم

صلاح العبیدیسخنگوی رهبر جریان صدر در گفت وگو با روزنامه الاتحاد امارات گفت: العبادی از جنبه دولتی و ما از جنبه دینی و مردمی با حمله بسیار بزرگی از سوی طرف هایی روبرو هستیم که می خواهند فساد در عراق باقی بماند. آنها تلاش می کنند که از برخی عنوان های مورد قبول مردمی نظیر الحشد الشعبی در رسیدن به این هدف خود بهره برداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الحشد الشعبی یکی از نمادهای آزادسازی عراق است. در بسیاری از جاها حتی غیر شیعیان نیز معتقدند که الحشد الشعبی الگویی برای رهایی و نجات آنها از دست داعش است. مناطق سنی نشین واقع در خط تماس با اقلیم کردستان عراق، الحشد الشعبی را نیرویی می داند که جلوی گسترش سلطه داعش بر مناطق آنها را گرفته است. با این وجود معتقدیم که برخی نکات منفی و اشتباهاتی از سوی برخی طرفها که خود را نه نام الحشد الشعبی معرفی می کنند و ما آنها را شبه نظامیان گستاخ می نامیم، وجود دارد زیرا نمی خواهیم که عنوان الحشد الشعبی به عنوانی تبدیل شود که طرف های فاسد از طریق آن از ملت و دولت باج خواهی کنند.

العبیدی گفت: برخی می خواهند با حضوری سیاسی یا سلطه گرایانه یا دولتی یا مالی باج خواهی کنند. می خواهیم جلوی این باج خواهی بایستیم. این دیدگاهها با دیدگاهای مرجعیت همخوانی دارد. نمی گوییم که دیدگاه مرجعیت را اجرا می کنیم اما دیدگاه‌ها با این دیدگاه همخوانی دارد. دیدگاه العبادی به این دیدگاه نزدیک است. باج خواهان تلاش می کنند که به وجهه مردمی مقتدی صدر آسیب برسانند لذا می گویند که مقتدی صدر خواهان انحلال الحشد الشعبی است؛ درحالی که آنچه ما بر آن تاکید می کنیم، ایجاد وضعیتی قانونی برای موجودیت الحشد الشعبی در چارچوب دولت است.

العبیدی گفت: مقتدی صدر بعد از بازگشت از عربستان در سخنان خود تاکید کرد که می خواهد سلاح در دست فقط دولت و دستگاه‌های امنیتی باشد و با سلاح موجود در دستان الحشد الشعبی اینگونه برخورد شود که به طور دوستانه گرفته شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • السنوار شطرنج باز قهاری است/ هر بار ما را غافلگیر می‌کند
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • بشاگرد مدال افتخار ایران
  • فیلم| حمایت دانشگاهیان مشهد از آزادی‌خواهان دانشگاه‌های آمریکا
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • واکنش همتی به هشدار رئیسی درباره انحلال بانک‌های متخلف؛ کسری‌های آن‌ها از چه محلی پرداخت خواهد شد؟
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم