Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص حضور معصومه ابتکار در معاونت زنان ریاست جمهوری گفت: هر چند ما دوست داشتیم در ادامه مسیر در خدمت مولاوردی در معاونت زنان و امور خانواده رئیس جمهور باشیم اما بر اساس صلاحدید دکتر روحانی، معصومه ابتکار جایگزین ایشان شد؛هر چند ابتکار نیز از ذخایر ارزشمند جامعه زنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با تاکید بر آنکه ابتکار سابقه‌ای دیرینه در حوزه زنان دارد گفت: ابتکار سابقه‌ای دیرینه در حوزه زنان دارد و اینطور نیست که گمان کنیم ایشان یک مرتبه به این حوزه وارد شده‌اند. این در حالیست که ابتکار با تجارب جدی که در رده مدیریت ارشد کشور دارد می‌تواند برای جامعه زنان بسیار موثر عمل کند.

این فعال حقوق زنان در ادامه به راه اندازی مجله «فرزانه» توسط ابتکار نیز اشاره کرد و افزود: مجله فرزانه یکی از نخستین نشریات تخصصی جامعه زنان بود که به همت وی راه‌اندازی شد.

نژاد بهرام در خصوص اقداماتی که ابتکار در معاونت زنان و امور خانواده رئیس جمهور باید در دستور کار خود قرار دهد نیز گفت: معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور در سال 94 مطالعه‌ای را در ارتباط با مطالبات زنان در هشت مرکز استان با توجه به ترکیبات قومیتی مختلف انجام داد که نتایج آن 10 عنوان را به عنوان جدی‌ترین مطالبات زنان نشان می‌داد که از جمله آنها امنیت، اشتغال، رفع تبعیض و ... بود. از این رو معتقدم معصومه ابتکار باید توجه به این مطالبات را در دستور کار خود قرار دهد.

وی در ادامه با بیان‌آنکه ارتباط بسیار غنی و نزدیکی میان ابتکار و مولاوردی وجود دارد گفت: قرار نیست در دولت دوازدهم اقدامات و مطالبات زنان از ابتدا پیگیری شود بلکه ابتکار با تجاربی که در رده مدیریت ارشد کشور دارد می‌تواند این مطالبات را با جدیت پیگیری کند. حتی وی می‌تواند زمینه ساز حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی مختلف کشور چه در سطوح ارشد و چه در سطوح میانی باشد و نسبت به رفع نواقص و تبعیض‌ها در این حوزه اقدام کند.

این فعال حقوق زنان در ادامه «رفع تبعیض» علیه زنان را در کشور جدی‌ترین مطالبه زنان دانست و گفت: رفع تبعیض در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از جدی‌ترین مطالبات زنان است که باید نسبت به رفع آن توجه شود.

نژاد بهرام ادامه داد: رفع تبعیض در حوزه قوانین کلی کشور، قوانین استخدامی، ایجاد فرصت‌های شغلی و تحصیلی و ... باید در دستور کار ابتکار قرار گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر چشم امید نیمی از جمعیت کشور به اقدامات دکتر ابتکار خواهد بود تا ایشان با استفاده از تجارب خود در حوزه مدیریتی ظرفیت‌های لازم را جهت توسعه و ارتقای مشارکت زنان در تمامی عرصه‌ها فراهم کند.

این فعال حقوق زنان در ادامه به برنامه ششم توسعه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه قرار بود سازماندهی صورت گیرد تا از آن طریق سازمان کاری ایجاد شود که معاونت امور زنان نظارت بر آن را بر عهده گرفته و از این طریق در تمامی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی کشور نقش زنان در نظر گرفته شده و فرصت‌هایی برای توانمندی زنان ایجاد شود.

نژاد بهرام در ادامه امنیت را نیز یکی از مهمترین مطالبات زنان دانست و گفت: یکی از جدی‌ترین مطالبات جامعه زنان تامین امنیت آنها در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، شغلی و ... است که در این حوزه نیز ابتکار یقینا می‌تواند ظرفیت‌های بهتری را برای زنان فراهم کند.

وی گفت: اینکه کدام زن در معاونت زنان و امور خانواده رئیس جمهور قرار گیرد، خیلی تفاوتی نمی‌کند زیرا تمام زنانی که در این معاونت قرار می‌گیرند افرادی بوده که دارای بینش کافی هستند اما آنچه در این میان مهم است آن است که بتوانیم ظرفیت‌های دیگر را برای همراهی با این زنان در کشور هماهنگ کنیم.

این فعال حقوق زنان در پایان گفت: مولاوردی ریل‌های بسیار خوبی را برای جامعه زنان ایجاد کرد و معتقدم در ادامه راه با توجه به تجربیات ابتکار، ایشان می‌تواند این ریل‌ها را با واگن‌هایش به سرانجام خوبی برساند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است و این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به‌ویژه مردم خرم‌آباد است.

ابوطالب شفقت روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد با اشاره به اینکه این پروژه یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی لرستان است، افزود: این طرح در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفت و طی یک سال گذشته این طرح ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

استاندار لرستان با بیان اینکه قرارداد ساخت این پروژه سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) منعقد و عملیات اجرایی آن همان سال آغاز شد؛ اما در پیچ و خم کمبود اعتبار ماند، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال ۹۷، حدود ۳۸ درصد بود.

شفقت با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است.

وی به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مردم استان انتظار تسریع در روند ساخت این طرح را دارند، از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از پروژه را داریم.

شفقت افزود: برای تامین اعتبار ادامه اجرای طرح مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به ‌مرور از این منابع استفاده کند و این مهم در حال پیگیری است.

شفقت با تاکید بر اینکه حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

استاندار لرستان رقم مطالبات قرارگاه خاتم از پروژه راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است