Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان گفت:طرح فاضلاب زنجان با ۱۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جزء قاسمی شامگاه چهارشنبهدر جمع خبرنگاران گفت:طرح فاضلاب زنجان با ۱۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد:میزان پوشش شبکه فاضلاب در شهرهای استان زنجان ۱۲ درصد از میانگین کشوری پائین تر بوده و این شرایط محصول عقب ماندگی هایی است که از گذشته باقی مانده ولی در عین حال در تلاش هستیم این عقب ماندگی ها جبران شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان به تدوین یک برنامه ۷ ساله در حوزه صنعت فاضلاب استان زنجان اشاره کرد و افزود: قرار است طی ۷ سال ظرفیت تاسیسات فاضلاب را در استان به بیش از ۷۵ درصد افزایش دهیم.

جزء قاسمی تاکید کرد:شهر های دارای شبکه فاضلاب در این استان شهرهایزنجان، ابهر و ماهنشان است و اجرای پروژه فاضلاب در شهرهای خرمدره ، دندی و زرین آباد نیز در دست اجرا است.

وی به کمبود منابع و اعتبارات ملی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه موفق شدیم برای پوشش کمبودهای مالی از توان بخش خصوصی استفاده و در وضعیت برد برد قراردادهای خوبی را با بخش خصوصی توانمنددر صنعت آب و فاضلاب به امضا برسانیم.

جزء قاسمی از ارتقاء مدول اول و احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب زنجان نیز خبر داد و گفت: این فعالیت هابا مشارکت بخش خصوصی عملیاتی شده و بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه خواهد شد.

وی اعلام کرد : با اجرای این پروژه ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب زنجان از ۱۲۵ هزار نفر کنونی به ظرفیت اسمی ۴۱۰ هزار نفر خواهد رسید که می تواند در بهبود شرایط پوشش شبکه فاضلاب در استان نقش بسزایی داشته باشد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان تصریح کرد:میزان حجم بارندگی در کشور یک سوم میانگین بارندگی جهانی است و میزان مصرف آب در کشور از نرم جهانی بالاتر است و عمده علت ایجاد اینشرایط عدم نگاه به آب بعنوان یک کالای اقتصادی است که اکنون آب با میزان ۴۰ درصد قیمت تمام شده در اختیار مردم قرار می گیرد و همین امر باعث هدر رفت آب در حوزه مصرف شرب و صنعت شده است.

جزءقاسمی گفت : هر چند تنها ۶ درصد از میزان مصرف کشور به حوزه شرب و صنعت ارتباط دارد و ۹۴ درصد مصرف آب در حوزه کشاورزی است ، بی تردیدبا استمرار وضعیت موجود جا پای کشورهایی که دچار بحران آب شده اند می گذاریم.

وی تصریح کرد: عبور از بحران آب نیازمند یک عزم ملی و همگانی است و وضعیت در حوزه آب بسیار نگران کننده بوده و نیاز است مصرف شهروندان مدیریت شود و نقش رسانه ها در فرهنگ سازی این موضوع در جامعه بسیار حائز اهمیت و چشمگیر است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان ابراز کرد:تمام تلاش مجموعه های آب و فاضلاب استان حفظ کیفیت آب است و کیفیت آب خط قرمز ما بوده و در تلاش مستمر هستیم تا مردم با خیال راحت آب شرب سالم و بهداشتی را مصرف کنند و تا کنون در تابستانی که در میانه آن قرار داریم هیچ مشکلی از بابت تامین آب شرب در شهرهای استان زنجان وجود نداشته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد