Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب در نشست فعالان جامعه واعظین جهادی که در هتل صادقیه قم برگزار شد با اشاره به اینکه اقتصاد امروز کشور اقتصادی ورشکسته است، اظهار کرد: نوعاً بانک‌های ما ورشکسته و بدهکار هستند ولی سعی می‌کنند اوضاع را خوب و عادی نشان داده و طوری جلوه دهند که رکود از بین رفته و رونق اقتصادی در کشور حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: عادت اینهاست که وقتی کار دست خودشان است باید توقع مردم پایین باشد و می‌گویند همه چی آرام است ولی اگر کار دست طرف مقابلشان باشد توقع مردم باید بالا باشد و مطالبه گری داشته باشند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با اشاره به اینکه سه سال پیش محمد‌هاشمی، قالیباف را مدیری قوی خطاب کرد، گفت: ولی امروز همان شخص وقتی شورای شهر در اختیارش قرار می‌گیرد تهران را شهر سوخته لقب می‌دهد.
طائب افزود: این سبک جهت گیری به خاطر این است که پس از چهار سال بهانه برای کار نکردن داشته باشند و بگویند تمام دوره را در حال برداشتن خاکستر‌ها بودیم و نتوانستیم کاری جدید انجام دهیم. دولت روحانی هم از همین قصه استفاده کرد و تا پایان این دوره هم مشکلات را به گردن دولت احمدی نژاد خواهد انداخت.
وی با تاکید بر اینکه وقتی توقع مردم را بالا ببرند و نتوانند در قبال آن پاسخی دهند اصل نظام زیر سوال می‌رود، ابراز کرد: آقایان صندوق ارزی را پر تحویل گرفتند گفتند خالی است، اگر آقای رئیسی رای می‌آورد می‌گفتند پر تحویل دادیم و اینها آن را خالی کردند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه حضور آقای رئیسی در انتخابات حجت شرعی بود، بیان کرد: این کاندیدا پاک بود. به بسیاری از مسائل به خاطر اینکه باید خطوط قرمز نظام را رد می کرد پاسخ نداد، در حالی که جریان مقابل از تمام خط قرمز‌ها عبور کرد و خلاف شرعی نبود که انجام ندهند.
طائب افزود: این انتخابات کشفی داشت، عمده مطلبی که دکتر روحانی و یارانشان به مردم القاء کردند سه چیز بود، اول اینکه اگر آقای رئیسی رای بیاورد جنگ خواهد شد، دوم اینکه تحریم مطلق خواهیم شد و سوم اینکه در کوچه و خیابان دیوار می‌کشند. اینها بین مردم هم رایج شده بود. ولی 16 میلیون نفر در این کشور هستند که برای آنها توهم بودن این ادعاها روشن بود.
وی با اشاره به تعبیر آتش به اختیار مقام معظم رهبری در حوزه مسائل فرهنگی، تصریح کرد: چرا رهبری این تعبیر را استفاده کردند. مگر چه چیزی نسبت به یک ماه پیش از انتخابات تغییر کرده بود. رئیس جمهور، وزیر ارشاد، صحبت راجب به شجریان و سایر صحبت‌های حوزه فرهنگ همان وضع قبل از انتخابات بود، ولی چرا پس از انتخابات رهبری این فرمان را صادر کردند؟
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه فرمان آتش به اختیار به دلیل عبور دولت و حامیانش از تمام خطوط قرمز صادر شد، ابراز کرد: آتشی بر سر مردم ریختند تا فقط دو سه میلیون نفر در این جبهه بمانند، ولی پس از اتمام انتخابات دیدند 16 میلیون نفر بازی نخوردند و دقیقاً تشخیص دادند.
طائب ادامه داد: باید از ظرفیت این 16 میلیون نفر استفاده شود و در چهار سال پیش رو هر کس یک نفر را نسبت به مسائل واقعی جامعه روشن کند و به سمت خود بکشاند و این در حالی است که آنها در این مدت می‌خواهند با ادامه عملیات روانی این 16 میلیون نفر را به سمت خود بکشانند.
وی با تاکید بر اینکه باید مردم را نسبت به مسائل روشن کرد و به آنها آگاهی داد، خاطرنشان کرد: باید به مردم تفهیم شود ما برای چه تحریم شدیم، تحریم همان طور که ما را به سختی انداخته موجب ضربه به تحریم کنندگان هم شده است. باید این مسائل چهره به چهره و در فضای مجازی نفر به نفر برای مردم تبیین شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی