Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، «عبدالعلی گیوه کی» با اعلام این خبر گفته است: بیست ونهم اسفند ماه سال ۹۴ همه ۴۵۶ کارگر کارخانه نساجی بروجرد با تعطیلی این واحد نساجی از کار بیکار شده بودند که خوشبختانه با همت کارگران و همراهی مسئولان این واحد مجددا راه‌اندازی شد و کارگران به مرور به کارشان بازمی‌گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اخیرا ۷۵ کارگر دیگر این کارخانه به محل کار سابق خود بازگشته‌اند، در ادامه افزود: مجموع کارگرانی که به نساجی بروجرد بازگشته‌اند تا به امروز به ۳۵۶ نفر می‌رسد و مابقی نیز که از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند به مرور دعوت به کار می‌شوند.

به گفته گیوه‌کی؛ خریداری ماشین‌‌آلات و راه‌اندازی خطوط تولید جدید موجب شد تا این واحد صنعتی مانند گذشته به عنوان یک واحد مطرح در صنعت نساجی با افزایش توان تولید داخلی در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گام بردارد.

طبق اظهارات وی؛ در حال حاضر روزانه ۴۰ هزارمتر پارچه در این کارخانه تولید می‌شود که با بازگشت به کار این نیروها، پیش‌بینی می‌شود به ۶۰ هزار متر در روز افزایش یابد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید