Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چمران پس از ١٢ سال رياست بر شوراي پايتخت اين روزها زياد مخاطب اين سؤال قرار مي‌گيرد که بعد از شورا چه خواهد کرد؟
به گزارش پارس نيوز، چمران پس از ١٢ سال رياست بر شوراي پايتخت اين روزها زياد مخاطب اين سؤال قرار مي‌گيرد که بعد از شورا چه خواهد کرد؟ «شرق» روز گذشته در همين رابطه از او پرسيد:

پس از شورا چه برنامه‌اي داريد؟
برنامه که براي خودمان است اما برنامه دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


‌يعني به دانشگاه مي‌رويد؟
دانشگاه که هستم ولي شايد ايران نباشم.

کجا مي‌رويد؟
شامات.

چطور و کي مي‌رويد؟
اين را ديگر نمي‌گويم، امنيتي است. هنوز برنامه‌ها جور نشده است. بالاخره ما چريک بوده‌ايم و مي‌توانيم آنجا هم برنامه‌ريزي کنيم. البته ما قبلا هم رفته‌ايم و آمده‌ايم و کسي خبردار نشده است.
‌يعني اين بار هم مي‌رويد و صدايش در‌نمي‌آيد؟
نمي‌گذاريم صدايش در‌بيايد. حتي در روزهاي آخر جنگ ٣٣روزه لبنان آنجا بودم و درست در بنت‌جبير بودم؛ جايي که اسرائيلي‌ها هنوز تانک و جنازه‌هايشان را نبرده بودند و آتش‌سوختگي‌شان مي‌آمد.

پس اينجا هم مي‌رويد در خط مقدم؟
حالا بايد ببينيم.
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • داستان خواننده عاشقی که سال ها صدایش به اسم فریدون فروغی پخش می شد (فیلم)
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • لحظه دلهره‌آور ریزش قبر در هنگام تشییع جنازه + ویدئو
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورا؛ اختلافات طبیعی است
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا