Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- مجری طرح جامع شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی وزارت جهادکشاورزی گفت: تا پایان سال ۹۷ حدود ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار از اراضی استان به سیستمهای نوین آبیاری تجهیز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم سجادی پیش از ظهر پنجشنبه در گردهمایی مجریان طرح جامع شبکه های فرعی آبیاری زهکشی رودخانه های مرزی سراسر کشور در ماکو افزود: اعتبار اجرای این طرح از محل اعتبارات مهارآب رودخانه های مرزی ختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اختصاص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در رودخانه های مرزی اظهارداشت: این اعتبار در سطح ۱۰ استان کشورمصوب شده است که ۱۲۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار تا کنون برای اجرای این طرحها هزینه شده است.

سجادی از پیشرفت فیزیکی ۳۴ درصدی اجرای شبکه های فرعی آبیاری زهکشی رودخانه های مرزی در کشور خبر داد و عنوان کرد: در سطح ۲۲۷ هزار هکتار از شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در رودخانه های مرزی در سطح کشوربا پیشرفت فیزیکی ۳۴.۲۰ درصد این طرح ها در حال اجرا است.

وی ادامه داد: ازمحل اعتبارات مهارآب رودخانه های مرزی تا پایان سال ۹۷ در حدود ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار از اراضی استان آذربایجان غربی به سیستمهای نوین آبیاری تجهیز می شود که اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرحها برآوردشده است.

مجری طرح جامع شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی وزارت جهادکشاورزی افزود: پیشرفت فیزیکی اجرای این طرحها در استان آذربایجان غربی در حدود ۳۲ درصد است که تا کنون در سطح ۱۶ هزار و ۴۲۸ هکتار این طرحها اجرا شده و در حدود ۳ هزار هکتار نیز آماده بهره برداری است.

سجادی خاطر نشان کرد: اقدامات خوبی در زمینه اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی در استان انجام گرفته و تعداد ۱۷ پیمانکار در حال حاضر عملیات اجرایی این طرحها را برعهده دارند.

وی اضافه کرد: هدف از اجرای پروژه های مصوب رود خانه های مرزی برای افزایش راندمان آبیاری با مهار آبهای مرزی، تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و افزایش تولید و اشتغال موثر و افزایش درآمد و رفاه روستائیان می باشد که با اتمام پروژه ها نقش موثر و بسزائی در توسعه مناطق مرزی خواهد داشت که از این طریق برای تعداد ۲۹۰۰نفر در استان اشتغالزایی می شود.

سجادی گفت: از نظر سطح اجرای عملیات در بین ۱۰ استان کشور، استان آذربایجان غربی با ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار بیشترین و خراسان جنوبی با ۳۰۰ هکتار کمترین سطح عملیات در دست اجرا است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است

مسعود شفیعی معاون فنی اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی گفت: مراتع استان یا روستایی و یا ییلاقی هستند در مراتع روستایی شروع فصل بهره‌برداری از ۱۵ اردیبهشت و مراتع ییلاقی از ابتدای تیرماه است که قبل از فرا رسیدن فصل بهره‌برداری مجوز‌ها تمدید و دام‌ها در عرصه‌ها مستقر می‌شوند.

وی اظهار کرد: مراتع روستایی استان از وضعیت بهتری برخوردار هستند چرا که دور از دسترس دامداران و روستاییان هستند و شرایط آب‌و‌هوایی اجازه چرای‌دام زودتر از زمان مقرر را نمی‌دهد.

شفیعی افزود: اغلب مراتع ییلاقی استان در نوار مرزی واقع شده اند و کنترل براین مراتع توسط نیرو‌های‌انتظامی و مرزبانی نیز انجام می‌شود و این موجب شده تا ییلاقات فرصت برای بازسازی داشته باشند.

وی اضافه کرد: سعی می‌شود تا ظرفیت مراتع به روزرسانی شود و مجوز‌های صادر شده به نسبت تولید علوفه مدیریت می‌شود.

معاون فنی اداره‌کل منابع‌طبیعی آذربایجان‌غربی گفت: از بهره‌برداران درخواست می‌شود از چرای زود‌هنگام در مراتع خودداری کنند چرا که در چرای دام قبل از زمان مقرر مراتع خیس است و باعث می‌شود تا پوشش‌گیاهی از ریشه خارج شده و آسیب جدی هم به خاک و هم به پوشش‌گیاهی وارد شود.

وی اضافه کرد: تعیین حدود مراتع برای دامداران نیز انجام می‌شود چرا که جمعیت بهره‌بردار نسبت به سطح مراتع بیشتر است و ۱۲۰ هزار نفر بهره‌بردار دارای مجوز در این زمینه وجود دارد.

آذربایجان‌غربی در تولید علوفه در کشور رتبه اول را دارا است و در تنوع پوشش‌گیاهی نیز گونه‌های مختلف در مراتع مستقر هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها