Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور گفت: در میان بررسی ۳۹ دستگاه استان های سراسر کشور ادارات کردستان ۴۱درصد به بحث مناسب سازی توجه کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کاظمی مومن سرایی ظهر امروز در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان کردستان که در سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان سنندج برگزار شد، گفت: ستاد مناسب سازی بر اساس آیین نامه و قانون با ریاست وزیر کشور و دبیر خانه سازمان بهزیستی کل کشور دایر شده است که تشکیل این ستاد در استان و شهرستان ها به استانداری های کل کشور ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور اظهار کرد: ترویج فرهنگ مناسب سازی بسیار در کشور لازم و ضرروی است و تنها مختص افراد معلول نمی شود.

وی افزود: مناسب سازی معابر و ساختمان های سطح شهر ها تنها مختص به معلولان نمی شود و کودکان زنان باردار و حتی افراد سالمی که در بعضی مواقع با در دست داشتن وسایل توان عبور از معبری را ندارند را در بر خواهد گرفت.

کاظمی مومن سرایی گفت: توجه به رنگ آمیزی درورن شهری برای معلولان بسته به شرایط محل قرار گرفتن محل زندگی در قسمت های کوهستانی یا بیابانی متفاوت است و باید در نظر گرفته شود.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور عنوان کرد: توجه به امر فرهنگ سازی برای آحاد جامعه به خصوص معلولان ثمر بخش خواهد بود.

وی گفت: کمیته تخصصی در استان متشکل از افراد متخصص، معلول و دستگاه های ذی ربط برای بررسی مشکلات و نظارت بر فعالیت ها تشکیل شود.

کاظمی مومن سرایی گفت: ۲۰ امتیاز برای بحث مناسب سازی ادارات در جشنواره شهید رجایی در نظر گرفته شده و دستگاه هایی که امتیاز آنها کمتر از ۱۰ در این جشنواره باشد فرصت رفع مشکلات داده می شود.

وی افزود: ردیف بودجه مناسب سازی به شهرداری ها با امضا معاون وزیر کشور به استانداری ها ابلاغ شده که امید است فعالیت هایی مثبت در زمینه مناسب سازی انجام گیرد.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور از وجود سامانه معبر خبرداد و گفت: تمام مردم از طریق سامانه معبر و شماره ۳۰۰۰۱۲۳۲۲ می توانند مشکلات مربوط به مناسب سازی را اعلام کنند.

وی گفت: از استان کردستان به این سامانه تا به حال تنها سه پیام ارسال شده که برای رسیدن به پیام های بیشتر و انعکاس مشکلات نیازمند معرفی و تبلیغ است.

کاظمی مومن سرایی افزود: در هر استان ۳۹ دستگاه را بر اساس ۱۳ آیتم مورد پایش قرار داده و استان یزد با ۵۹ درصد بیشترین و تهران با ۲۴ درصد کمترین مناسب سازی را انجام داده بودند.

به گفته وی، استان کردستان با ۴۱ درصد مناسب سازی دستگاه ها در رتبه خوبی قرار دارد اما در کل کشور شرایط مناسب سازی بسیار ضعیف است.

وی افزود: در میان دستگاه ها بهزیستی با ۶۸ درصد و متاسفانه نظام پزشکی با ۲۳ درصد بیشترین و کمترین توجه را به مناسب سازی داشته اند.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور عنوان کرد: پیشنهاد می شود که همایشی استانی در زمینه مناسب سازی انجام گیرد و ستاد نیز همکاری های لازم را با برگزار کنندگان این همایش خواهد داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است

محمد صادق صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با قدردانی از تلاش مؤثر استاندار کردستان برای زدودن موانع ارتباط بی‌واسطه با مردم استان اظهار کرد: از برکات نظام جمهوری اسلامی و دولت مردمی ایران قوی، وجود و پای کار بودن مردم استان در تمام جوانب زیست مومنانه است.

وی افزود: بحمدالله با شبکه سازی عملیاتی حلقه‌های میانی، پاسخگویی به مسائل مردمی در مسیر بسیار ارزشمندی از همدلی و تقویت مبانی مردمی سازی دولت در استان شکل گرفته است.

وی با قدردانی از اهتمام دستگاه‌های اجرایی بر تحقق شفافیت در عملکرد به جامعه هدف خاطرنشان کرد: پویایی و میدان داری در جامعه با جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار تحقق خواهد یافت و نقش بزرگان خانواده و محلات به عنوان حلقه میانی تأثیرگذار در تحقق این معروف، انکار ناپذیر است.

صادقی بازدیدهای میدانی استاندار کردستان را مصداق خدمت بی منت جهت حل مسائل خرد و کلان در استان عنوان کرد.

دستیار استاندار کردستان در امر مردمی‌سازی گفت: مردم کردستان همواره سرآمد در خدمت مضاعف و تکریم کرامت انسانی هستند.

کد خبر 6090083

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است