Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی مقدم امروز(پنج شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در رابطه با سخنان متناقض آقای روحانی در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اظهار داشت: انسان برخی مواقع آنقدر با وجود پیله نفس، اوهام و تصوراتی که در اطراف خود می‌تند موجب می‌شود نگاه تک بعدی و یک جانبه‌گرایانه به مسائل پیرامون خود داشته باشد و اینجا است که نقد و انتقاد مشفقانه اطرافیان به کمک آمده تا با بازنگری در راستای اصلاح منش خود حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دولت‌مردان نیز در همین راستا اگر صاحب‌نظران و دلسوزان انقلاب از سر خیرخواهی موضوعی را گوش‌زد می‌کنند نباید برنجند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه عقل و تدبیر حکم می‌کند نصحیت‌ها را انسان بشنود و از بین آن بهترین را برگزیند، خاطرنشان کرد: در حالی که هر زمان منتقدان به حریم دولت نزدیک می‌شدند با بدترین واژه‌ها پس زده شدند تا گرفتار خود سانسوری شوند و اکنون هم که در آستانه تشکیل دولت دوازدهم قرار داریم زبان به خیرخواهی گشوده شاید رئیس‌جمهور محترم به نظرات توجه کنند.
مقدم تصریح کرد: با وجود هر برخوردی از جانب دولت وظیفه خیرخواهی برای نظام از گردن ما ساقط نمی‌شود حال می‌ماند دولت که این زبان انتقاد را در دهان قفل و تیغ انتقاد را چاقوی برنده محسوب کند یا تیغ جراحی که قصد اصلاح دارد.
این کارشناس سیاسی سخنان آقای روحانی در جلسه رای اعتماد را حاوی نکاتی چند دانست و گفت: در ابتدا ایشان اکثریت قاطع رای 29 اردیبهشت را از آن خود دانسته و می‌گویند مردم مسیر اعتدال را برگزیدند آیا کسب 57 درصد آرا اکثریت قاطع محسوب می‌شود؟
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان ادامه داد: ایشان اینطور وانمود می‌کنند 17 میلیونی که به ایشان رای ندادند از مسیر اعتدال خارج بودند یعنی آنان افراطی لقب می‌گرفتند و ایشان تنها رای دهندگان به خود را صاحب اعتدال می‌نامند این فرمایش یعنی توهین به 17 میلیون نفر ایرانی که تفکر ایشان را برنگزیدند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه ایشان در آن جلسه برنامه‌هایی که 57 درصد مردم به آن رای دادند را تنها شایسته تسلط بر زمام امور می‌دانند، افزود: انگار تعدادی که به ایشان رای ندادند حق برخورداری از اینکه صدا و خواسته‌هایشان در دولت شنیده شوند، ندارند و از حق حضور و مشارکنت در اداره جامعه برخوردار نیستند و انگار مسیر ایشان حق علی الاطلاق و نگاه بقیه باطل مطلق است.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان خاطرنشان کرد: در تمام سخنانشان از شنیدن صدای 17 میلیون منتقد سخنی به زبان نمی‌آورند از اینکه آنان انقادات به حقی دارند مطلبی به میان نمی‌آید و انگار حقوق شهروندی تنها برای 23 میلیون نفر است بهتر بود ایشان به 17 میلیون رای احترام می‌گذاشتند و رقابت‌ها را تبدیل به رفاقت می‌کردند و تفکیکی بین آرای اکثریت و اقلیت قائل نمی‌شدند.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان تصریح کرد: ایشان در آن جلسه بار دیگر گزینه‌ای که به زعم ایشان موفقیت دولت بود را رو می‌کنند و از سیاست خارجی موفق دولت خود سخن می‌گویند و اینکه بر اثر این سیاست‌ها ایران از انزوا خارج شد انگار در دولت‌های قبل در جزیره متروکی بودیم در حالی که همین مراسم تحلیف ایشان نشان داد میزان استقبال کشورها نسبت به سال 92 چه میزان کاسته شد.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تاکید کرد: ایشان بیان می‌کنند که در دولت یازدهم بود که ایران از انزوا و ائتلاف جهانی علیه ایران خارج شد در حالی که باید پاسخ دهند آیا تحت تصویب ظالمانه‌ترین تحریم‌ها قرارگرفتن چه معنایی می‌دهد در ائتلاف جهانی علیه ایران هم قرار بود چنین اتفاقی را برای ایران رقم بزنند پس این سخن ایشان نادرست است.
کارشناس سیاسی با اشاره به سخننان آقای روحانی خاطرنشان کرد: ایشان در آن جلسه منتقدان برجام را مجدداً با الفاظ توهین‌آمیزی می‌نوازد و افرادی که به اصطلاح ایشان از نوجوان برجام انتقاد می‌کنند را همچون کسانی می‌دانند که می‌خواهند ایرانیان را از مزایای صلح محروم کنند.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان گفت: شاید ایشان فراموش کرده‌اند ایران با وجود برجام مورد تهاجم تروریست‌های داعشی قرار گرفت و این موشک‌های سپاه بودند که امنیت مردم را تامین کردند نه برجام و نه غیر آن.


وی ادامه داد: شاهد بودیم حتی پس از برجام زبان قدرتمندان علیه ما تیزتر نیز شد و اگر کسی هم از برجام انتقاد می‌کرد می‌خواست این باور را به رئیس‌جمهور بقبولاند که از کنده برجام دودی بلند نمی‌شود.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به سخنان آقای روحانی مطرح کرد: ایشان می‌گویند کسی از آشفتگی در اقتصاد ایران، تورم 40 ‌درصدی، کاهش تولید ملّی و توقف اشتغالزایی سخن نمی‌گوید!!!
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان ادامه داد: درست است سخن نمی‌گوید زیرا آنقدر آب از سر گذشته است که دیگر سخن افاقه نمی‌کند آیا بازار ارز دچار نوسانات لحظه‌ای نیست، آیا موسسات غیرمجاز مالی مردم را به روز سیاه ننشانده، آیا مسکن در خوابی عمیق فرو نرفته و رکودی بی‌سابقه را تجربه نمی‌کند، آیا صادرات غیرنفتی کاهش نیافته، آیا میزان بیکاری به 12/6 درصد نرسیده است و هزاران سؤال دیگر. از کدام شاخص سخن بگوییم که نشان از آشفتگی اقتصاد نباشد؟
این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: مجدداً آقای روحانی در این جلسه نیشی به دولت قبل زده و به نبش قبر آن می‌پردازند، از درآمد بالای 100 میلیاردی آن دولت سخن می‌گویند و دولت خود را فاقد چنین بهره‌ای می‌دانند اما این نکته را نمی‌گویند که چگونه است که با کاهش درآمدهای پیش‌بینی شده هزینه‌های جاری کشور رشدی 90 درصدی داشته و منابع کشور خرج دقیقاً چه چیز می‌شود؟
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان ادامه داد: آقای روحانی یادتان نرود در طول چهار سال قبل هر بی‌مدیریتی یا نابسامانی دولت خود را به گردن دولت قبل می‌انداختید در این دوره دولت قبل دولت خودتان است و باید نارسایی‌ها، بی‌مدیریتی‌ها و بی‌تدبیری‌های دولت قبلی خود را توجیه کنید.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی به این اشاره کرد که آقای روحانی در ادامه از رفاقت 50 ساله با مقام معظم رهبری سخن می‌گوید و افزود: اینکه ایشان مطرح کردند از بیانات معظم له همواره مشورت می‌گیرند پس چه گونه است در اکثر موارد خلاف جهت سیاست‌های معظم له راه می‌پیمایند.
این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: یکی از موارد تناقض گویی ایشان اینکه در ابتدای سخنانشان از اینکه وزرا را در فضایی آرام و به دور از فشارهای سیاسی برگزیدند، سخن می‌گویند و در ادامه دلیل عدم انتخاب سه وزیر زن را به‌دلیل فشارهای سیاسی عنوان می‌کنند.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان تصریح کرد: یکی از دلایل کسب رای ایشان بدلیل داد سخن از مشارکت دادن زنان در جامعه و استیفای حقوق شهروندی این قشر بود و دیدیم که آنان در کابینه از جایگاهی برخوردار نیستند و جالب آنکه آنان را به آینده حواله می‌دهد و با عدم انتخاب در کابینه نشان داد نگاه ابزاری به آنان دارد.
مقدم ادامه داد: کابینه‌ای که قرار بود چابک، پویا و جوان‌گرایی در آن لحاظ شود در حالی که تنها یکی از وزرا را از بین جوانان انتخاب کرده‌اند که اگر نبود حضور این جوان معدل سنی کابینه که در حال حاضر از کابینه یازدهم بالاتر است به مراتب بالاتر نیز می‌رفت و با کابینه‌ای که بی‌شباهت به خانه سالمندان نیست، مواجه بودیم.
این کارشناس سیاسی تاکید کرد: نکته جالب آنکه با وجود عملکرد ضعیف دولت یازدهم تلویحاً تاکید می‌کنند برنامه‌ها همان موارد قبل هستند و وزرا نیز همان مسیر قبلی را می‌پیمایند هر چند که پوست‌اندازی دولت نیز خالی از اشکال نیست زیرا یا از همان وزرا در دولت دوازدهم بهره برده‌اند و یا از معاونان وزرا که به نظر می‌آید از اکنون باید شاهد واژه «تکرار» در همه حوزه‌ها باشیم.
مقدم ادامه داد: همانطور که قبلا عرض کردم مردم به عملکرد دولت قبل رای ندادند بلکه به شعارهای آقای روحانی رای دادند بنابراین ایشان برای تحقق شعارهای خود باید مسیرهای اشتباه قبلی را تغییر داده نه اینکه مسیرهای قبلی را مجدداً طی کنند زیرا این بر خلاف خواست رای دهندگان به ایشان است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: نکته آخر اینکه ایشان با وجود همه ارزش‌های خانم میرزاآقاخانی که ما نیز منکرش نیستیم در هنگام فوت ایشان یادشان را گرامی داشتند اما امان از آنکه از شهید مدافع حرم شهید محسن حججی نام ببرند که نیاز بود در ابتدای سخنانشان به مقام والای شهیدی که همه‌گی امنیت و آرامش خود را مدیون این شهدا هستیم نام می‌بردند اما با کمال تاسف مضایقه کرده اسمی نمی‌برند. هر چند که این شهید و امثالهم محتاج یاد ما نیستند و به قول شهید آوینی پندار ما این است که ما مانده‌ایم و شهدا رفته‌اند اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده‌اند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۶۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد

کشور بوتسوانا در جنوب آفریقا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا که دولت انگلیس برای مهار هجوم مهاجران به این کشور پیشنهاد داده بود را رد کرد. - اخبار بین الملل -

گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، کشور بوتسوانا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا با انگلیس را رد کرد. این ترتیب این کشور آفریقای جنوبی با قرارداد اخراج پناهندگان با بریتانیا مخالف کرده است.

چند روز پیش، پارلمان بریتانیا طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویانی که با قایق به انگلیس می آیند به رواندا در شرق آفریقا را تصویب کرد. بوتسوانا، یکی دیگر از کشورهای آفریقایی که محافظه‌کاران در زمان نخست‌وزیری ریشی سوناک می‌خواستند به چنین توافقی برای اخراج پناهجویان با آن دست یابند، اکنون این پیشنهاد را رد کرده است.

"لموگانگ کواپه"، وزیر امور خارجه بوتسوانا اخیراً پس از این تصمیم پارلمان بریتانیا به کانال تلویزیونی نیوزروم آفریقای جنوبی گفت: ما خودمان مشکلات کافی برای مقابله داریم. کواپ گفت: در چنین شرایطی، آوردن مهاجران ناخواسته از کشوری دیگر به بوتسوانا «ناعادلانه» خواهد بود. بوتسوانای نسبتاً ثروتمند و کم جمعیت با جمعیت فقط 2.5 میلیون نفر در منطقه ای به وسعت فرانسه زندگی می کنند و از جمله، مهاجران را از ایالت بحران زده همسایه زیمبابوه جذب می کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، دولت بریتانیا اخیرا در حال مذاکره با پنج کشور برای انعقاد توافق اخراج پناهندگان بوده است: رواندا، بوتسوانا، ساحل عاج، ارمنستان و کاستاریکا از جمله این کشورها هستند. روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" اکنون گزارش داده است که حداقل در ارمنستان هم مردم نسبت به این مسئله بدبین هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در ایروان نیز به این روزنامه گفت که تاکنون "بحث اساسی" با لندن در مورد این موضوع صورت نگرفته است.

در حالی که سازمان های حقوق بشری به شدت از توافق بریتانیا و رواندا انتقاد می کنند، در خود این دولت آفریقای شرقی نیز انتقاداتی به این مسئله وجود دارد.

"فرانک هابینزا"، رئیس حزب اپوزیسیون سبز پیشرو در این کشور بارها خاطرنشان کرده که حقوق بشر باید محافظت شود. وی روز پنجشنبه به خبرگزاری آنادولو ترکیه گفت: کشورهای ثروتمندی مانند بریتانیا باید به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند و از پناهجویان استقبال کنند و آنها را به کشورهای ثالث نبرند.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی روانداانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان