Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@16:01:31 GMT

انتقاد توئیتری ترامپ از سناتور جمهوریخواه

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۲۷۷۱۵

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیام هایی در صفحه توئیتر خود به شدت به لیندسی گراهام سناتور جمهوری خواه حمله کرد تا نحوه برخوردش با حوادث هفته گذشته شهر شارلوتسویل در ایالت ویرجینیا را انکار کند.
دونالد ترامپ با دروغ خواندن سخنان سناتور گراهام و برخی از رسانه های منتقدش، تلاش کرد موضع گیری های قبلی اش را در قبال حوادث شارلوتسویل تکذیب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور آمریکا در یکی از این پیام ها نوشت لیندسی گراهام همواره به دنبال جلب توجه است، به دروغ به نقل از من گفته است شباهت اخلاقی میان کوکلوکْس کلان (گروه راستگرای افراطی)، نئو نازی ها و طرفداران برتری سفید پوستان وجود دارد.
ترامپ در پیام دیگری افزود چه دروغ مشمئزکننده ای. مشکل او (لیندسی گراهام) این است که نمی تواند شکست سخت خود را در انتخابات فراموش کند و مردم کارولینای جنوبی این موضوع را به یاد می آورند.
ترامپ با حمله دوباره به رسانه های منتقد خود تصریح کرد عامه مردم هرچه بیشتر در حال درک این مطلب هستند که (رسانه های منتشر کننده) اخبار جعلی چقدر بی صداقت برخورد می کنند؛ آنها به کلی هر آنچه من درباره تنفر، تعصب و غیره می گویم را تحریف می کنند و این شرم آور است.
تلاش رئیس جمهور آمریکا برای تکذیب رفتار خود در قبال حوادث هفته گذشته شهر شارلوتسویل در حالی اتفاق می افتد که زیگمار گابریل وزیر امور خارجه آلمان ساعاتی پیش در این باره گفت آنچه ترامپ در محکوم نکردن نژادپرستان سفیدپوست، راست گرا و نئونازی مرتکب شد، یک اشتباه بزرگ بود.
گابریل افزود ایجاد تناسب میان دو طرفِ این حادثه به جای طرد طرف نئونازی این اشتباه بزرگ را شکل داد.
این امر نشان می دهد بخشی از پایگاه حمایتی ترامپ در آمریکا را راستگرایان افراطی شکل می دهند. ایدئولوژیست ارشد ترامپ یعنی استیو بنن نیز به این افراد نزدیک است.
لازم به ذکر است، در واکنش به نحوه برخورد ترامپ با حوادث شهر شارلوتزویل، ترزا مِی نخست وزیر انگلیس نیز روز گذشته در اظهاراتی اعلام کرده بود ترامپ وظیفه داشت دیدگاه های راست گرایان افراطی را در این حادثه خشونت بار محکوم کند.
مِی در این باره گفته بود «من میان آنهایی که دیدگاه های فاشیستی را رواج می دهند و آنهایی که با این دیدگاه‌ها مخالفت می کنند هیچ تناسبی نمی بینم. به نظرم مهم است همه کسانی که در مسند مسئولیت قرار دارند، در هر کجا که دیدگاه های افراطی دیدند؛ به محکوم کردن آنها بپردازند.
گفتنی است در روزهای گذشته خشونت های افراط گرایان، شهر شارلوتسویل در ایالت ویرجینیا را به آشوب کشاند و خودداری ترامپ از محکوم کردن مناسب اقدامات سفیدپوستان افراطی در ماجرای این ناآرامی ها، انتقادهای فراوانی را چه در داخل و چه در خارج از این کشور علیه وی به وجود آورد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • معمای «مثلث برمودا»
  • توخل انتقاد هوینس را توی صورتش زد!
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور