Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترامپ در حساب توئیتری اش نوشت: غم انگیز است که می بینیم با برچیدن بناهای یادبود و مجسمه های زیبای ما ، تاریخ و فرهنگ کشور بزرگ ما از هم گسسته می شود.

خبرگزاری ایرنا: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به دلیل دفاع از گروه های نژادپرست مورد انتقاد است، امروز (پنجشنبه) تلاش برای برچیدن مجسمه های نماد دوران برده داری در این کشور را «احمقانه» خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نیویورک تایمز، ترامپ در حساب توئیتری اش نوشت: غم انگیز است که می بینیم با برچیدن بناهای یادبود و مجسمه های زیبای ما ، تاریخ و فرهنگ کشور بزرگ ما از هم گسسته می شود.
وی در توئیت دیگری افزود: نمی توان تاریخ را عوض کرد. اما می توان از آن درس گرفت. رابرت لی، استون وال جکسون – نفر بعدی کیست، واشنگتن، جفرسون؟ خیلی احمقانه است!
ترامپ همچنین نوشت: جای زیبایی ای که از شهرها، شهرستان ها و پارک های ما حذف می شود، خالی خواهد بود و هرگز نمی توان جایش را به درستی پرکرد.
مقامات شماری از ایالت ها خواستار برچیدن نمادها و بناهای یادبود دوران «ایالات موتلفه آمریکا» شده اند. این ایالات متشکل از یازده ایالت جنوبی بودند که در دوران جنگ های داخلی آمریکا خواهان ابقای برده داری بودند.
افرادی که ترامپ در توئیت های خود از آنها نام برده است، عمدتا متعلق به ایالت های جنوبی بودند.
در ناآرامی‌های روز شنبه گذشته در جریان یک تظاهرات نژادپرستانه در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینا، یک نفر کشته شد و 19 تن زخمی شدند.
رئیس جمهوری آمریکا اگرچه برای قربانیان این حادثه پیام تسلیت فرستاد، اما در تقبیح آن و به ویژه محکوم کردن گروه های راست گرای افراطی و نژادپرست، قاطعانه عمل نکرد و این موضوع انتقادها و واکنش های بسیاری را در پی داشت.
خشونت‌ها در ویرجینیا زمانی آغاز شد که گروهی برای تظاهرات در مخالفت با برچیده شدن یک مجسمه از پارکی در این شهر اجتماع کردند.
این مجسمه مربوط به «رابرت ای. لی» از فرماندهان ارتش ویرجینیا در قرن نوزدهم بود که به عنوان یکی از حامیان برده داری شناخته می‌شود.
در این تظاهرات یک خودرو ناگهان به میان جمعیت راند که در این حادثه یک نفر کشته و تعداد زیادی دیگر زخمی شدند.
در پی این حادثه، درخواست ها برای برچیدن نمادهای دوران برده داری افزایش یافته است. یک نماینده حزب دموکرات در مجلس نمایندگان اعلام کرده است که لایحه ای برای برکناری این نمادها و مجسمه ها تدوین خواهد کرد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بام و دو هوای آزادی بیان در غرب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، شش سال قبل، چند تجمع در دانشگاه‌های مختلف تگزاس با سرکوب پلیس همراه شد پس از این اتفاقات، چهار سال قبل گَرِگ اَبِت فرماندار ایالت تگزاس یک قانون جدید را در این ایالت تصویب کرد.

قانونی که شش ماه قبل هم در جشن هفته آزادی بیان مورد حمایت جامعه دانشگاهی قرار گرفت.

اما اَبِت از هفته گذشته دپارتمان ایمنی عمومی را برای کمک به سرکوب اعتراضات در دانشگاه تگزاس در آستن مستقر کرد.

دانشجویان در دانشگاه‌های ایالتی که فرماندارش قانون آزادی بیان را تصویب کرده حالا با اسپری فلفل و ضرب و شتم از سوی پلیس مواجه‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • فوتسال آسیا باید مجسمه وحید شمسایی را بسازد
  • مجسمه‌ها هم سلفی می‌گیرند؛ متفاوت و فناورانه! (+تصاویر)
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • بازگشت مجسمه سر فرعون به مصر
  • (ویدئو) مجسمه‌های الهام گرفته از طبیعت
  • (ویدئو) سیل و فروریختن یک سد در جنوب برزیل
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • یک بام و دو هوای آزادی بیان در غرب
  • سیل در برزیل جان ۲۹ نفر را گرفت