Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: هرگز بومی‌سازی علوم انسانی جای اسلامی سازی را نمی‌گیرد و مقدمه‌ای است برای حرکت به سمت علوم انسانی اسلامی.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد واعظی ظهر جمعه در آیین اختتامیه سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی که در سالن همایش غدیر برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این دوره آموزشی در چنین سطحی و با حضور اساتید برجسته کار بزرگی بود که به یاری خدا و تلاش دوستان به خوبی برگزار شد، لذا کمال تشکر را از دست اندرکاران این مراسم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفتمان‌سازی را از اهداف این طرح دانست و گفت: ایده علوم انسانی ایده نوظهوری است که در سطح نخبگانی هم ابعاد آن به خوبی شناخته شده نیست و این طرح فضایی را فراهم می‌کند که دانشجویان نخبه با ابعاد آن بیشتر آشنا شوند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تمرکز روی موضوع، بهره‌گیری از دیدگاه‌های مختلف حتی نظرات مخالف ایده علوم انسانی اسلامی و برگزاری دوره‌های تکمیلی را از دیگر برکات و ویژگی‌های این دوره برشمرد.

وی با بیان اینکه تربیت نیرو از اهداف اصلی طرح نخبگان علوم انسانی اسلامی است، افزود: تلاش می‌کنیم در سطح دانشگاه افراد نخبه علوم انسانی بتوانند اقدام به تولید علم کنند و اعتقاد داریم این اقدام کمک خوبی به انتخاب تزهای فوق لیسانس این افراد می‌کند.

حجت الاسلام واعظی با اشاره به اینکه در صورت موفقیت این طرح معتقدیم در آینده در رشته‌های مختلف علوم انسانی با مجموعه وسیعی مواجه هستیم که علاوه بر اعتقاد به علوم انسانی اسلامی به حرکت این چرخه کمک می‌کنند، عنوان کرد: ایده علوم انسانی اسلامی با واکنش‌های منفی هم روبه رو است و در فضای علمی کشور مخالفینی وجود دارد که این مخالفت‌ها برخی به غبار آلود بودن فضای تفهیم و تفاهم نسبت به این موضوع بر می‌گردد و برخی مخالفت‌های فردی به سبب برخی دفاع‌های بدی است که می‌شود.

وی در پاسخ به واکنش رویکرد غرب ستیزانه با علوم انسانی اسلامی، گفت: چنین نیست که چون غرب ستیز هستیم با علوم انسانی موجود مخالفت داریم بلکه عکس این موضوع است و چون علوم انسانی موجود را از بنیان‌ها و ارکان تکوین مدنیت معاصر غربی می‌دانیم و محتوای بسیاری نظریه‌ها را مشکل ساز می‌دانیم با کلیت مدنیت غربی مخالفت می‌کنیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: دعوت به بومی‌سازی صحیح و دعوت عالمان به اینکه مسائل جامعه خود را بومی کنند نیز صحیح است اما مترادف با علوم انسانی اسلامی نیست و باید مسائل جامعه خود را مبتنی بر مبانی اسلامی و بنیان‌های هستی شناسی، معرفت شناسی حل کرد و هرگز بومی سازی جای اسلامی سازی را نمی‌گیرد و مقدمه‌ای است برای حرکت به سمت علوم انسانی اسلامی.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود